ya ben de istiyorum listeye yazılmak:)
benimle oğluşumun başı kel mi?
ben 17 kasımda doğum yapıcam sat 10 şubat yaşım 31 miniğin adı tam belli değil tarık olma ihtimali yüksek 3 ağustosta da şeker yüklemeye gidicem:)
yaa anneme tlf açtım sonrada ders anlattım azcık bne msn kullanamıyom şu sıralarbu aseba nereye uçtu ona özelden msj attım bana cvp bile vermedi hediye kankam
geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin
çok üzüldüm canım Rabbim kolaylık versin hakkında hayırlısı neyse onu göstersin inşş dualar rahatlatır sende bolcana dua et başka yapıcak bişeyimiz yokkii...
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
hepinize tşk ederim kızlar yapabileceğim en iyi şey şuan dua etmek içincanım ya Allah şifa versin dua ediceksin başka ne gelir ki elimizden?
canım sen alıntı yapmışsın o yüzden ben listeyi kontrol edemiyorumbenim halen erkek yazıyodu... değiştirdim... oldumu bakalım...
canım tekrar geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum:Saruboceq:
canım ben ekleyim ama liste hangi sayfada bilemiyorumya ben de istiyorum listeye yazılmak:)
benimle oğluşumun başı kel mi?
ben 17 kasımda doğum yapıcam sat 10 şubat yaşım 31 miniğin adı tam belli değil tarık olma ihtimali yüksek 3 ağustosta da şeker yüklemeye gidicem:)
hoşgeldin canım naptın tatil bittimi yoksaaKIZLAAARRRRR ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmm
bilmiyom destnam yaa bişi yoktu da arada böle bi kaynama gibi bişiler oluyoogeçmiş olsun kartanesii bebek reflüye sebebiyet verebiliyor bazen banada oluyorr bide bu hafta olmaya başladı sankii kaburgalarım sıkışıkıyorr nefes almakta zorlanıyormuşum gibii doğuma kadar daha neler görücez hepimiz hayırlısı sağlıklısıyla bebeklerimizii alalım kucaklarımıza gerisi boşş
kızlar ya anneannem hasta demiştim ya dün aslında durumu çok ağırmışta annem söylememiş
adanaya getirdiklerinde kalbi durmuş şimdide kalp hastanesinde yoğunbakımda yatıyoo
teyzemler bugün yanına çıkmışlar tanımamış bile teyzemleri çokk üzüldüm yaa
Allahım hakkında hayırlısını versin ne denebilirki başka
KIZLAAARRRRR ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmm
günaydın hatunlar a.s.
nasılsınız
ben heyecanlıyım çünkü yarın bebişimi görcem sabah randevu aldım
öteki drum 2 hafta 3 hafta oldumu çağırıyodu bu drum 1 ayda gel dedi
zor geçirdim bekle bekle bitmedi -tatlicadiarzu-
Allahım şükür ki bebişim kıpırdıyo da içim rahat ben burdayım iyiyim diyoo
bide benim göbeğim çok ağrıyoo o kadar gerildiki
sanki ordan fırlayıp su çıkcek dışarı doğru fırladıı Allahımm son zamanlar ne yapcem bilmiyom
sizinde bölemi zaten karnım sipsivri
bide bazem oğluş kafasını oraya dayayıp yatıyo daha da komik oluyomm :kedi:
yaa ben de sizi onu sorcaktııımmgünaydın hatunlar a.s.
nasılsınız
ben heyecanlıyım çünkü yarın bebişimi görcem sabah randevu aldım
öteki drum 2 hafta 3 hafta oldumu çağırıyodu bu drum 1 ayda gel dedi
zor geçirdim bekle bekle bitmedi -tatlicadiarzu-
Allahım şükür ki bebişim kıpırdıyo da içim rahat ben burdayım iyiyim diyoo
bide benim göbeğim çok ağrıyoo o kadar gerildiki
sanki ordan fırlayıp su çıkcek dışarı doğru fırladıı Allahımm son zamanlar ne yapcem bilmiyom
sizinde bölemi zaten karnım sipsivri
bide bazem oğluş kafasını oraya dayayıp yatıyo daha da komik oluyomm :kedi:
sağol kartanem yaşlı bi hasta için başka ne denebilirki tabiki üzülecem ama bebişmide unutmayacam
yaa şekercik i listeye ekleyecektim emme liste nerede sölemedi zeren
kartanem sen soora eklermisin ben şincik çıkacamda
ay listede benim kızım erkek görünüyo
nasıl değşio bu liste alıntı yapıp düzeltmemi yapıoruz
Günaydın Fıstıklarım Ve fıstık içlerim a.s. a.s. a.s.
Asebam gelmiş geçmiş olsun cnm yaa bende anneannemi habire gezdiriyorum oda rahatsızlandıAma çok mutlu bizimle inşallah hepte mutlu olur kıyamam ona ben a.s. a.s.
Ya ben Dün tatlı yedimmmm ve hiç mideme dokunmadıı çok bişi yemedim ama yinede vardı biraz nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum aman efendim bir keyfim yerine geldi anlatamam hihoyyyt
Havada Allah sesimizi duydu bir serinledi üstüne çıktık balkona hafifte müzik açtık sohpet gırgır şamata derken gece yarısı oluverdi..
Kartanemi söyledim çekilişte bana çıktı ay sormayın eşim bile ne alalım bebişe nesi eksik ne renk seviyorlar :)))
günaydın kızlar nasılsınız bugünn a.s.
ben bugün kızımı görmeye gidiceeeeemmmmmm zemuszemus
KIZLAAARRRRR ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmm
canım sen alıntı yapmışsın o yüzden ben listeyi kontrol edemiyorum
hangi sayfadan adığını söylede düzenlemeyi yapayım
canım ben ekleyim ama liste hangi sayfada bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?