2009 Kasm Anneleri

hoşbulduk kartanemmm ösledim vallaa

hoşgeldinnnnn tatil bitti geldin tabi opuyorumnanaktan
hoşbulduk karakızımm ay ne tatil ne tatil ayolll bi güneş açmadıı karadenizdeydim malumm yağışlıydı

hoşgeldiiiiina.s.

asebacım benim alıntımın üstünde Nesli kullanıcısından alıntı diyo ya... onun yanında küçük ok işareti var.. ona tıklayınca listenin olduğu sayfaya gidebilirsin...
hoşbulduk canısı

nehircim hayırdır zorlandın mı ne oldu ?geçmiş olsun

geçmiş olsun canımcım ama kesin düzelir nur topu gibi doğurcan inşallah

saolun kızlarrrrrrrr desteğiniz için umarım hersey dediğiniz gibidir hiç bi iş yapmadım bi zorlamada olmadı 7ayda yalancı dğum sancıları baslarmıs belkide odur ama yinede korkuyorum işteeeeeeeeeee:çok üzgünüm:

nehircim korkma canım normalmiş bu tür kasılmalar:)
sakin ol ki bebek de strese girmesin:)
öpüyorum seni de bebişini de.

nehircim korkma canım normalmiş bu tür kasılmalar:)
sakin ol ki bebek de strese girmesin:)
öpüyorum seni de bebişini de.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saolll canım öğleden sonra gitcess doktor amcamıza inş öledir oğlusum tepinio şimdiiopuyorumnanaktan bu arada tablodaki 3 ağustos kontrolüm yazıo bugüne alındı kontrolüm oğlumu görceğim içinde mutluyum esasındaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım dr ciddi bişey değil demiş bozma moralini emi sen allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kesin erkekmi bu arada

hepinize tesekkürler ıyıkı varsınız sizinle paylaşa biliyorum herşeyi biraz canım sıkıldı tabi üzüldüm amabakalım hayırlısı herseyın allahdan baska sorun cıkmadı oda gecer ınsallah :Saruboceq: :Saruboceq: evet bu arada kesin erkek miş yiğitim geliyo yani beni da yazabilirsiniz listeye isimolarak YİĞİT :lepi:
nehircim sana da gecmıs olsun canım bi gıt gel bakalım bebeiş nasıl yedıgın bırseyde dokunmus olmasın

allah korusun kız ne doğurması şimdii:1shok: endişelenme canım yoktur bişey asrınımız annesini birass korkutmak istemiş anlaşılann
tubiş bu gün mü gidecen dok

geçmiş olsun canlızım ama doktorda çok önemli değil demiiş gülüm endişelenme iyi olur inşallah :Saruboceq:
ben yemeğe gidiyom kıslar
geç kaldın zatenn koş koş

gitcem canımcım öğleden sonraaaopuyorumnanaktan

nehrıver canım senın kac haftalıktı?

canım cuma 27 haftayı dolduurozz inşallahh:Saruboceq:

slm kıslar men geldim
hemide renkli dopplerimi de yapıp geldim
kızımı gördüm ne güsel
kızım diyorum artık çünkü ayrıntılıda da kız dedi doktor
herşey normal dedi doktor
kalp böbrek mide suyum herşey normal dedi
çok mutlu oldum valla
darısı bekleyenlere artık

tubişim görsen ödün patlardı karnımdan fırlayacak sandım allahım resmen cocuk içerde ayağa kalktııı nası bi kroktuysam bi çığlık kocişim korkudan çatlıodu :kedi::kedi:

seni üçkağıtçı karııı ben bugün kızımı görcem diye kıskandında numara yapıp randevunu öne aldın dimi:dilcikar:

oh maşallah canım çok sevindim opuyorumnanaktan

nehircim geçmiş olsun canım
bugün muyene olduğum doktor magnezyum eksikliğinden dolayı
kasılmaların başlayabiliri dedi ve erken doğumu da engellemek için her zaman yanımda bulundurmam gerekn magnezyum yazdı.kasılmaların olduğu an suda erit hiç bi şeyin kalmaz dedi.olurmuş yani bundan sonra ani kasılmalar ben ce de korkma ama sana da böle bi şey verebilir cnm
geçmiş olsun korkulacak bişey değildir cnm

gözün aydın canımm opuyorumnanaktan
tubişim görsen ödün patlardı karnımdan fırlayacak sandım allahım resmen cocuk içerde ayağa kalktııı nası bi kroktuysam bi çığlık kocişim korkudan çatlıodu :kedi::kedi:
kız allah kahretmesin seni güldürdün benii demek çocuk ayağa kalktı heee kaydirigubbakcemile3 benimkide dün akşam malum yerlere bi depik atıyodu bende alttan fırlayıp gitcek sandımm kaydirigubbakcemile3

saol bitanemmm ben aksam acaip tırstım yaaaaaaaaaaaaa gitces bakalım öğleden sonraa inş hersey yolundadıropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…