hoşbulduk kartanemmm ösledim vallaabilmiyom destnam yaa bişi yoktu da arada böle bi kaynama gibi bişiler oluyoo
canım allah hayırlısını versinn üzme kendini fazla
ooo ebişim gelmiş hoşgelmiiş ley ley lümüleeeyy sositososito sositososito
hoşbulduk karakızımm ay ne tatil ne tatil ayolll bi güneş açmadıı karadenizdeydim malumm yağışlıydıhoşgeldinnnnn tatil bitti geldin tabi opuyorumnanaktan
hoşbulduk canısıhoşgeldiiiiina.s.
asebacım benim alıntımın üstünde Nesli kullanıcısından alıntı diyo ya... onun yanında küçük ok işareti var.. ona tıklayınca listenin olduğu sayfaya gidebilirsin...
nehircim hayırdır zorlandın mı ne oldu ?geçmiş olsunkızlar bana dün gece aniden bişeler oldu kasıklarıma bi ağrı girdi karnım taş gibi oldu bebeğimin hareketleri önce deli gibi hızlandı sonra durdu çok korktum doğuruyorum die ağladım falan doktorumu aradım gece gece böle devam ederse 1 saat daha hastaneye gecin beni arayın bende geliyorum dedi neyseki ben korkudan uyumusum şimdi öğleden sonra doktorum ben beklio ay inş bişe yoktur acaip korkuyorummmmmmmmm
geçmiş olsun canımcım ama kesin düzelir nur topu gibi doğurcan inşallahslm kızlar ben geldım bugun ayrıntılaya girdim geldim bebgım herşey normel cıktı yanlız böbreklerınde ggenısleme göruldu doktor doguma kadar düzelebılır cok ciddi deil eger duzelmessede bebek 1 aylıkken getirin birde öle ıncelerız dedı bakalım herseyın hayırlısı
canım çok geçmiş olsun ama bişey yoktur inşallah sen içini ferah tut geçenlerde alışveriş yaparken bana şiddetli bir ağrı girdi bebek hareket ediodu ah demişim herkes bana baktı sonra o ağrının hafifi bir süre devam etti geçti geçen akşamda bi süre ağrı çektim ya aşırı hareketten yada çok aşağıda hareket edio ondan galiba
nehiriver canım hiç endıselenme,dualarımız senle bebişin yaramazlık yapmıs sana sadece korkma.ıyı haberlerını beklıoruz.canliz canım sende takılma buna benım arkadasımdada oldu bebısınde ama bıseyı cıkmadı bır ıkı ay sonra endıselenme sakın.hepınızıı opuyoruz oğluslarımlaaaaaaaaaaaa:))))))))))))
hoşbulduk kartanemmm ösledim vallaa
hoşbulduk karakızımm ay ne tatil ne tatil ayolll bi güneş açmadıı karadenizdeydim malumm yağışlıydı
hoşbulduk canısı
nehircim hayırdır zorlandın mı ne oldu ?geçmiş olsun
nehircim korkma canım normalmiş bu tür kasılmalar:)
sakin ol ki bebek de strese girmesin:)
öpüyorum seni de bebişini de.
Canım geçmiş olsun birşey çıkmayacaktır inşallah ..Korkma lütfen içini ferah tut bebişin iyidir canım yaa Allaha emanet minikler
Hayırlısı canlizim emin ol sizdede birşey olmayacaktır.Düzelecektir yavrunun durumu emin ol buna kıyamam size ben yaa dualarımız hep birbirimiz için canım ..Hayırlısı Allahtan çok çok öperim a.s.
canım gecmiş olsun hadi bakalım önemli bişeyi yoktur dert etme br doktorada bağlı kalma bu durumlarda gidip baska doktora göstermekte fayda var opuyorumnanaktan erkekmiymiş peki net
bende özel hastanenin doktoruna ücretli gidiyorum sağlık karnem geçmio özelde tsk anlasma yapmamıs özellerle benim kendi doktorum grecek dogumuma numarasınıda ister kendinen iste ister hastaneden hemen veriolar bana doktorum kendisi verdiopuyorumnanaktan
ay canım benim inş dediğin gibidir dünden beri korkudan duramıom kocişi bekliom gelsin bi dus alıp cıkıcam haber veririm döndüğümde canmımcımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım dr ciddi bişey değil demiş bozma moralini emi sen allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kesin erkekmi bu arada
nehiriver canım hiç endıselenme,dualarımız senle bebişin yaramazlık yapmıs sana sadece korkma.ıyı haberlerını beklıoruz.canliz canım sende takılma buna benım arkadasımdada oldu bebısınde ama bıseyı cıkmadı bır ıkı ay sonra endıselenme sakın.hepınızıı opuyoruz oğluslarımlaaaaaaaaaaaa:))))))))))))
allah korusun kız ne doğurması şimdii:1shok: endişelenme canım yoktur bişey asrınımız annesini birass korkutmak istemiş anlaşılannkızlar bana dün gece aniden bişeler oldu kasıklarıma bi ağrı girdi karnım taş gibi oldu bebeğimin hareketleri önce deli gibi hızlandı sonra durdu çok korktum doğuruyorum die ağladım falan doktorumu aradım gece gece böle devam ederse 1 saat daha hastaneye gecin beni arayın bende geliyorum dedi neyseki ben korkudan uyumusum şimdi öğleden sonra doktorum ben beklio ay inş bişe yoktur acaip korkuyorummmmmmmmm
tubiş bu gün mü gidecen dok
geçmiş olsun canlızım ama doktorda çok önemli değil demiiş gülüm endişelenme iyi olur inşallah :Saruboceq:slm kızlar ben geldım bugun ayrıntılaya girdim geldim bebgım herşey normel cıktı yanlız böbreklerınde ggenısleme göruldu doktor doguma kadar düzelebılır cok ciddi deil eger duzelmessede bebek 1 aylıkken getirin birde öle ıncelerız dedı bakalım herseyın hayırlısı
geç kaldın zatenn koş koşben yemeğe gidiyom kıslar
geçmiş olsun canımcım ama kesin düzelir nur topu gibi doğurcan inşallah
hepinize tesekkürler ıyıkı varsınız sizinle paylaşa biliyorum herşeyi biraz canım sıkıldı tabi üzüldüm amabakalım hayırlısı herseyın allahdan baska sorun cıkmadı oda gecer ınsallah :Saruboceq: :Saruboceq: evet bu arada kesin erkek miş yiğitim geliyo yani beni da yazabilirsiniz listeye isimolarak YİĞİT :lepi:
nehircim sana da gecmıs olsun canım bi gıt gel bakalım bebeiş nasıl yedıgın bırseyde dokunmus olmasın
nehrıver canım senın kac haftalıktı?
allah korusun kız ne doğurması şimdii:1shok: endişelenme canım yoktur bişey asrınımız annesini birass korkutmak istemiş anlaşılann
geçmiş olsun canlızım ama doktorda çok önemli değil demiiş gülüm endişelenme iyi olur inşallah :Saruboceq:
geç kaldın zatenn koş koş
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saolll canım öğleden sonra gitcess doktor amcamıza inş öledir oğlusum tepinio şimdiiopuyorumnanaktan bu arada tablodaki 3 ağustos kontrolüm yazıo bugüne alındı kontrolüm oğlumu görceğim içinde mutluyum esasındaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kıslar men geldim
hemide renkli dopplerimi de yapıp geldim
kızımı gördüm ne güsel
kızım diyorum artık çünkü ayrıntılıda da kız dedi doktor
herşey normal dedi doktor
kalp böbrek mide suyum herşey normal dedi
çok mutlu oldum valla
darısı bekleyenlere artık
seni üçkağıtçı karııı ben bugün kızımı görcem diye kıskandında numara yapıp randevunu öne aldın dimi:dilcikar:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saolll canım öğleden sonra gitcess doktor amcamıza inş öledir oğlusum tepinio şimdiiopuyorumnanaktan bu arada tablodaki 3 ağustos kontrolüm yazıo bugüne alındı kontrolüm oğlumu görceğim içinde mutluyum esasındaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gözün aydın canımm opuyorumnanaktanslm kıslar men geldim
hemide renkli dopplerimi de yapıp geldim
kızımı gördüm ne güsel
kızım diyorum artık çünkü ayrıntılıda da kız dedi doktor
herşey normal dedi doktor
kalp böbrek mide suyum herşey normal dedi
çok mutlu oldum valla
darısı bekleyenlere artık
kız allah kahretmesin seni güldürdün benii demek çocuk ayağa kalktı heee kaydirigubbakcemile3 benimkide dün akşam malum yerlere bi depik atıyodu bende alttan fırlayıp gitcek sandımm kaydirigubbakcemile3tubişim görsen ödün patlardı karnımdan fırlayacak sandım allahım resmen cocuk içerde ayağa kalktııı nası bi kroktuysam bi çığlık kocişim korkudan çatlıodu :kedi::kedi:
ay yazık kocişine ya adam doğuma kadar panik atak olcak vallaha :1shok:tubişim görsen ödün patlardı karnımdan fırlayacak sandım allahım resmen cocuk içerde ayağa kalktııı nası bi kroktuysam bi çığlık kocişim korkudan çatlıodu :kedi::kedi:
nehircim geçmiş olsun canım
bugün muyene olduğum doktor magnezyum eksikliğinden dolayı
kasılmaların başlayabiliri dedi ve erken doğumu da engellemek için her zaman yanımda bulundurmam gerekn magnezyum yazdı.kasılmaların olduğu an suda erit hiç bi şeyin kalmaz dedi.olurmuş yani bundan sonra ani kasılmalar ben ce de korkma ama sana da böle bi şey verebilir cnm
geçmiş olsun korkulacak bişey değildir cnm
gözün aydın canımm opuyorumnanaktan
oh maşallah canım çok sevindim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?