2009 Kasm Anneleri

maşallah canım bir prenses daha gelio

cersucum doğum günün kutlu olsun a.s. ailenle sevdiklerinle uzun mutlu bi hayat diliyorrum opuyorumnanaktan

ay yazık kocişine ya adam doğuma kadar panik atak olcak vallaha :1shok:

oldu bileeeeeeee:roflol:

kız kocam bile tırstı tubiş elini karnıma koymuş cocugu oturtmaya çalısıo bu ne böle dedi ya korku flimi gibiydikkk:roflol::roflol::roflol::roflol:

bugünkü doktor kilo alman normal hızda ilerliyo dedi
şeker yüklemesi normalde gerekmez ama az da olsa yapalım bebeiş için dedi
50 gr şeker yüklemesi verdi haftaya yaptırcam
bunun için tahlil falan yaptırmak gerekiyormuydu acaba
şimdi kendi doktoruma gittiğimde bana şeker yüklemesi önerirde ne kdr önerir bilemiyom kıslar

canım geçmiş olsun insan ne kadar çaresiz ve telaş yapıyo dimi ama sakin ol bak dr un da ilgiliymiş bişi olmas kocaman oldu asrınımız erkeğimiz biz şimdi napsalar panik yapacaz allah geldi gelio diye korkma sen annesin ecük sakın ol gıııı :1hug:

nekadarı yok canım bu sabittir önce 50 gr yapılır 8 saat aclıkla yüksek cıkarsa 12 saat aclıkla 100 gr yapılır opuyorumnanaktan inş gerek kalmaz ikinciye

Zeytinim hayırlısı olsun canım..Kızınında iyi olmasına çok sevindim Rabbim sonuna kadar böyle götürsün inşallah

Şeniz
saol cerincim yaa valla hareketeri okadar ürkütücü olmaya basladıki kemikleri bile hissedilio artık :1shok: bu arada aksam seni kırdıysam özürdilerim vallahi ben saka amcalı yazmıstım ama sert geldi sanırımki tekrar özürdilerim ben adasımın annesini kırrarmıyım yaaa.s.a.s.Şeniz

kız kocam bile tırstı tubiş elini karnıma koymuş cocugu oturtmaya çalısıo bu ne böle dedi ya korku flimi gibiydikkk:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: kız güldürme benii gülmekte istemiyorum dün ne kadar endişelendiğini düşünüyorum üzülüyorum ama şimdi bölee anlatıncada gülmekten alıkoyamıyom kendimii :roflol:
aslında bu şeker yüklemelerini çok kilolulara yapıyolarmış ama şimdiki doktorlar tedbir amaçlı tüm gebelere yapıyolarmış

tatlım yavruyu görmüşün hadi ii sinnn bebişin toossunn gibin heç bişeyi yok alllahın izniynen :teselli: ee kesin cinsiyet söledimi sen ondan haber ver gıı

gül gül napak o aksamdı allah bidaa yaşatmasın şimdi aklıma geldikce bende kocama gülüom iki elini birden karnıma koymuşşşşşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol: çocuğum sakin ol dieeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol: bende bi çığlık adam zıpladı yernden :roflol::roflol::roflol::roflol:

nekadarı yok canım bu sabittir önce 50 gr yapılır 8 saat aclıkla yüksek cıkarsa 12 saat aclıkla 100 gr yapılır opuyorumnanaktan inş gerek kalmaz ikinciye

o zmn birinciyiyi kesin yaptırcaz
peki gece 12 den sonra bişey yemesem olur dimi
iğrenç bişey mi kıslar şeker yüklemesi
kusmam dimi
peki tahlil yapılmıyomu
ikincisi için tahlilmi yapılcak

Zeytinim hayırlısı olsun canım..Kızınında iyi olmasına çok sevindim Rabbim sonuna kadar böyle götürsün inşallah

saol bitanem.hepimizi korusun yüce rabbim

tatlım yavruyu görmüşün hadi ii sinnn bebişin toossunn gibin heç bişeyi yok alllahın izniynen :teselli: ee kesin cinsiyet söledimi sen ondan haber ver gıı

cinsiyet erkek cerinim canım sıkıldı ya kızlar hal akendime gelemedım böbrek olayına ınsallah birsey olmas :sinifsinif:

SAT Kardeşümmm gözün aydınnn kaydirigubbakcemile2
kızçe geliyi kızçeeee

:1shok: anaaam o kasılmalar erken doğuma sebep olurmuymuş gııı abbaaooww bende oluy dr bana da magnezyum verdi de ben içmiyodum hani ilaç ya güya içmeyim deyü anaaamm bende atam yanıma gııı ii ki dedin bak zeytünümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…