maşallah canım bir prenses daha gelioslm kıslar men geldim
hemide renkli dopplerimi de yapıp geldim
kızımı gördüm ne güsel
kızım diyorum artık çünkü ayrıntılıda da kız dedi doktor
herşey normal dedi doktor
kalp böbrek mide suyum herşey normal dedi
çok mutlu oldum valla
darısı bekleyenlere artık
ay yazık kocişine ya adam doğuma kadar panik atak olcak vallaha :1shok:
gözün aydın canımm opuyorumnanaktan
kız allah kahretmesin seni güldürdün benii demek çocuk ayağa kalktı heee kaydirigubbakcemile3 benimkide dün akşam malum yerlere bi depik atıyodu bende alttan fırlayıp gitcek sandımm kaydirigubbakcemile3
kızlar bana dün gece aniden bişeler oldu kasıklarıma bi ağrı girdi karnım taş gibi oldu bebeğimin hareketleri önce deli gibi hızlandı sonra durdu çok korktum doğuruyorum die ağladım falan doktorumu aradım gece gece böle devam ederse 1 saat daha hastaneye gecin beni arayın bende geliyorum dedi neyseki ben korkudan uyumusum şimdi öğleden sonra doktorum ben beklio ay inş bişe yoktur acaip korkuyorummmmmmmmm
bugünkü doktor kilo alman normal hızda ilerliyo dedi
şeker yüklemesi normalde gerekmez ama az da olsa yapalım bebeiş için dedi
50 gr şeker yüklemesi verdi haftaya yaptırcam
bunun için tahlil falan yaptırmak gerekiyormuydu acaba
şimdi kendi doktoruma gittiğimde bana şeker yüklemesi önerirde ne kdr önerir bilemiyom kıslar
maşallah canım bir prenses daha gelio
kız benim 12 temmuzdu geçti biraz ama saolun kıslar opuyorumnanaktan
nan yaşlandım nan
canım geçmiş olsun insan ne kadar çaresiz ve telaş yapıyo dimi ama sakin ol bak dr un da ilgiliymiş bişi olmas kocaman oldu asrınımız erkeğimiz biz şimdi napsalar panik yapacaz allah geldi gelio diye korkma sen annesin ecük sakın ol gıııı :1hug:
:roflol: :roflol: :roflol: kız güldürme benii gülmekte istemiyorum dün ne kadar endişelendiğini düşünüyorum üzülüyorum ama şimdi bölee anlatıncada gülmekten alıkoyamıyom kendimii :roflol:kız kocam bile tırstı tubiş elini karnıma koymuş cocugu oturtmaya çalısıo bu ne böle dedi ya korku flimi gibiydikkk:roflol::roflol::roflol::roflol:
aslında bu şeker yüklemelerini çok kilolulara yapıyolarmış ama şimdiki doktorlar tedbir amaçlı tüm gebelere yapıyolarmışbugünkü doktor kilo alman normal hızda ilerliyo dedi
şeker yüklemesi normalde gerekmez ama az da olsa yapalım bebeiş için dedi
50 gr şeker yüklemesi verdi haftaya yaptırcam
bunun için tahlil falan yaptırmak gerekiyormuydu acaba
şimdi kendi doktoruma gittiğimde bana şeker yüklemesi önerirde ne kdr önerir bilemiyom kıslar
slm kızlar ben geldım bugun ayrıntılaya girdim geldim bebgım herşey normel cıktı yanlız böbreklerınde ggenısleme göruldu doktor doguma kadar düzelebılır cok ciddi deil eger duzelmessede bebek 1 aylıkken getirin birde öle ıncelerız dedı bakalım herseyın hayırlısı
:roflol: :roflol: :roflol: kız güldürme benii gülmekte istemiyorum dün ne kadar endişelendiğini düşünüyorum üzülüyorum ama şimdi bölee anlatıncada gülmekten alıkoyamıyom kendimii :roflol:
aslında bu şeker yüklemelerini çok kilolulara yapıyolarmış ama şimdiki doktorlar tedbir amaçlı tüm gebelere yapıyolarmış
nekadarı yok canım bu sabittir önce 50 gr yapılır 8 saat aclıkla yüksek cıkarsa 12 saat aclıkla 100 gr yapılır opuyorumnanaktan inş gerek kalmaz ikinciye
Zeytinim hayırlısı olsun canım..Kızınında iyi olmasına çok sevindim Rabbim sonuna kadar böyle götürsün inşallah
ay bi karışıklık oldu galiba başkasının doğum günüsüyle kaydirigubbakcemile3baya geçmiş ama yine de nice senelerkaydirigubbakcemile3
tatlım yavruyu görmüşün hadi ii sinnn bebişin toossunn gibin heç bişeyi yok alllahın izniynen :teselli: ee kesin cinsiyet söledimi sen ondan haber ver gıı
slm kıslar men geldim
hemide renkli dopplerimi de yapıp geldim
kızımı gördüm ne güsel
kızım diyorum artık çünkü ayrıntılıda da kız dedi doktor
herşey normal dedi doktor
kalp böbrek mide suyum herşey normal dedi
çok mutlu oldum valla
darısı bekleyenlere artık
nehircim geçmiş olsun canım
bugün muyene olduğum doktor magnezyum eksikliğinden dolayı
kasılmaların başlayabiliri dedi ve erken doğumu da engellemek için her zaman yanımda bulundurmam gerekn magnezyum yazdı.kasılmaların olduğu an suda erit hiç bi şeyin kalmaz dedi.olurmuş yani bundan sonra ani kasılmalar ben ce de korkma ama sana da böle bi şey verebilir cnm
geçmiş olsun korkulacak bişey değildir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?