işte battaniyecik
:roflol:
fazla merak ii değil bak yaremde bugün cok meraklandı :roflol::roflol::roflol:
mavi yap kurdele geçme sende erkek işi olsunkız işi nan bu ben oğluma yapmam:roflol::roflol::roflol:
kız işi nan bu ben oğluma yapmam:roflol::roflol::roflol:
çok güsel çok hoşuma gitti
yaa kıslar canım sıkıldı şimcik benim.doktorada niden sormadıysam.salaklığım tutuyo bazen.gayet güzel gelişimi deyince kaç haftalık demedim.usg kağıdına baktım.yanlış değilse 24+4 gözüküyo bebiş.ama bana göre 25 olmalıydım.hep 3-4 gün önden gidiyodu gelişimi.şeker tahlili için gidicem gene.ozman bi sorayım bakayım.moralim bozuldu .normalmiki böle olması.doktor kilosunuda beğendi.herşey güzel dedi.
aklıma bide şey takıldı.benim daha önceki doktorumun usg si gelişmişti.bu eski tipten.sat a göre hesaplıyo galiba bu sadece.onunkinde ikisini birden hesaplayıp veriyodu.hatta doğum tarihimide veriyodu.bundan bişey anlamıyorum o yüzden.ama doğruysa.normalmiki 3günlük falan değişim.uffffff
kız mureda pc başında mı uyudun iki saat önce
kızz bu varyaa sadece 5 dk.örülür haa kaydirigubbakcemile3
ben bile ördümdü bu yünden atkı kendime.güzelmiş yapsın annen cnmcıımm opuyorumnanaktan
allam yaaa kadın kafasına takacak bişe bulamamışşklava:
tatlıım bişey yok yaav,her alet başka sonuçtaa..
ayy günahımı aldınız :mymeka: aferin sizeee
komsu geldi onla oturdum şimcik gitii daa.uyumadım hem ben asla gündüz uyuyamamm...
ben markete gidiom bişe isteyen varmııııııııııııııııı
mureda bu sıcak tutarmı kıııı
ben markete gidiom bişe isteyen varmııııııııııııııııı
mureda bu sıcak tutarmı kıııı
kız açık görünüyodun valla ben uyudum kız madem örülmesi kolay yap bir iyilik ablana örde gönder bana
kaydirigubbakcemile3:roflol:
fazla merak ii değil bak yaremde bugün cok meraklandı :roflol::roflol::roflol:
işte battaniyecik
2 ekmek 1 pkt süt :roflol::roflol:
düz kııı ponponların aralarını 2 ilmek felan örüyondüz örgüyse ben de alem gııı ama kurdela geçmicem beeennn sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?