2009 Kasm Anneleri

slmm kızlar nasılsınızzzz bebişler nasılllll....bende bütün gün uyudum geceeleri uyuyamıyorum.pazar akşamı evımıze hırsız girdi kızlar moralım bozuk ya ne doğru düzgün yıyebiliyorum ne içebiliyorum uykum sapıttıı..Allahım sen yardımcı ol bana
bütün kapılara şu öten 3 liralık alarmlar varya ondan takın deli gibi ötüo koçtaşta falan var
çok geçmiş olsun canım

:1shok::1shok::1shok:
cnm allah korumuşş :Saruboceq:
şok oldum görmediniz inşallah

canım eşimle kordona çıkmıştık 20:30 çıkyık 10:30 evdeydık.yatak odası camından girmiş.en son oda bide çok kuytu biyer canım önüü..kapkara zindan karası oluyo geceleriii.apartmandada bi kişi varmıştı evde.bide düğün vardı ogece mahallede...
eve geldım yüzüklerimi kutuya koycam nbaktım yüzükler yok.bileziğim vardı annemden hatıra.onu almışlar...eşime hırsız girmiş dedimm.... çekmeceleri karıştırmış.ama hiç dağıtmamış bılıyon mu.elim ayağım titredi bütün gece....
Allah kımseye yaşatmasınnn canımmmm.Allah korusun hepimiziiiii

canım eşimle kordona çıkmıştık 20:30 çıkyık 10:30 evdeydık.yatak odası camından girmiş.en son oda bide çok kuytu biyer canım önüü..kapkara zindan karası oluyo geceleriii.apartmandada bi kişi varmıştı evde.bide düğün vardı ogece mahallede...
eve geldım yüzüklerimi kutuya koycam nbaktım yüzükler yok.bileziğim vardı annemden hatıra.onu almışlar...eşime hırsız girmiş dedimm.... çekmeceleri karıştırmış.ama hiç dağıtmamış bılıyon mu.elim ayağım titredi bütün gece....

cnm beniimm ayy çok üzüldüm valla,heleki annenin bileziğine :sinifsinif::sinifsinif:
ama allah beterinden korusun,çok şükürki görmediniz :Saruboceq:
poyrazımız için kendine iyi bakmalısın cnm opuyorumnanaktan

Kıyamam sana ben yaa offffffffffffff Sizlerde birşey yok yaa canım benim bak bu güzel birşey ama bebeği unuttunmu sen yiyip içmen uyuman lazım nasıl büyüteceksin bakalım????
Çok şükür bak buradasın belki birşey alındı alınmadı bilemiyorum ama sen buradasın yavrun göbişte sağlıklıı ..Büyümesi için elinden geleni yapacaksın annesi..

Üstelik onu kötülüklerden koruyacak melekleride sizlersiniz swen kuvvetli olacaksınki dünyaya gözlerini açtığında rahat uyusun bebecik değilmi??
Lütfen en ennn ennn kısa zamanda toparla Meleğim benim kendine ve fıstık içimize iyi bak olurmu..Canımsınn..Gelmiş geçmiş olsun tatlımŞeniz
canım benım çok sağoll...çok korkuyorum yaa hiç bişeye hevesim kalmadı canım ne bişi çekıyo yemek için ne içmek sadece su içiyorum çorba içiyorum.bütün gece ayaktayımmm..canım 2 mılyarlık altın çalmış.hadi giden gitti.canımıza bişi olmasın ama annemın bileziğivardı ona düğününde takılmış o bana kalmıştı hatıra onu almışlar ona çok üzüldüm napalım yoksa gene alınır...bütün gece dua ediyorumm hepimiz için hersey içinnn
bütün kapılara şu öten 3 liralık alarmlar varya ondan takın deli gibi ötüo koçtaşta falan var
çok geçmiş olsun canım

canım vallahi polıste pimapenler çok kolay acılıyo dedi.hırsız kılıtı taktırın dedı vede demır parmaklık yaptırıyoz...
valla artık canım yandı yarın gidip bankaya vercem canım herseyi.içim rahat olurr...Rabbım hepimizi korusun kızlar ne diim.güvenılmıcek bi çağdayızzz

canım benım çok sağoll...çok korkuyorum yaa hiç bişeye hevesim kalmadı canım ne bişi çekıyo yemek için ne içmek sadece su içiyorum çorba içiyorum.bütün gece ayaktayımmm..canım 2 mılyarlık altın çalmış.hadi giden gitti.canımıza bişi olmasın ama annemın bileziğivardı ona düğününde takılmış o bana kalmıştı hatıra onu almışlar ona çok üzüldüm napalım yoksa gene alınır...bütün gece dua ediyorumm hepimiz için hersey içinnn

canım vallahi polıste pimapenler çok kolay acılıyo dedi.hırsız kılıtı taktırın dedı vede demır parmaklık yaptırıyoz...
valla artık canım yandı yarın gidip bankaya vercem canım herseyi.içim rahat olurr...Rabbım hepimizi korusun kızlar ne diim.güvenılmıcek bi çağdayızzz

cnm bende onu dicektim,bankada tut herşeyini.en güvenli yer ben herşeyi banka kasaında saklıyorum ve yılda yanlızca 60 lira veriyoruz.
allah korumuş mal yine gelir :Saruboceq:

canım cana gelicene mala gelsin inşallah hayrını göremez çaldıklarının oğlunun başının gözünün sadakası olsun öle de bari :nazar:

Kıyamam sana elbette canın yanındı birtanem ama elden ne gelir mafoldumben Allahım beterinden saklasın cnm benim sizleri.Ama yineliyorum herşey oğluşun için annesi lütfen lütfen yediğine içtiğine dikkat et bak sonra sağlığınızdan olmayasın dimi canım benim..Şuan için söyleyeceğimiz hepimizin aynı şeyler olur Meleğim nolursun dikkat et canım.. :1hug:

cnm beniimm ayy çok üzüldüm valla,heleki annenin bileziğine :sinifsinif::sinifsinif:
ama allah beterinden korusun,çok şükürki görmediniz :Saruboceq:
poyrazımız için kendine iyi bakmalısın cnm opuyorumnanaktan

canım benım Allah razı olsunn..inş bidaha kımse yaşamazzz...Rabbım korusun hepimizii...
Poyrazımda o gece hem tekmeleyıp durdu acayıp hareketlıydı oda hissettı heralde canımm oğlumm affet benıı anneciğinniii....

Ben iyiyim tatlım oturdum bebeklere neler alınır vs onlara bakıyorum ..Yeni ürünlere tabiki kullanışlarına vsvs.Kendime bir sürü yeni plan yaptım yapmakla kalmadım hemen bugün uygulamayada başladım..Çaresizseniz çare SıZSıNıZ lafı aklıma geldi valla çok cici şeyler olmaya başladı bile:)
Birde anneanneciğimden yarın iyi haberler gelsin :Saruboceq:

kızlar bendeki bu ağrı kesi gaz ağrısı ya bunun idrar yolula falan alakası yok
eğilemiorum bile eşimde yok zaten başıma ne geliosa o yokken gelio yaaaa
kanama geçirmiştim yine yoktu yürürken bile ağrım oluo ama oturunca iyi yatınca iyi
ayağa kalkıp eğlince falan acıyo ıkınınca acıo

Ben iyiyim tatlım oturdum bebeklere neler alınır vs onlara bakıyorum ..Yeni ürünlere tabiki kullanışlarına vsvs.Kendime bir sürü yeni plan yaptım yapmakla kalmadım hemen bugün uygulamayada başladım..Çaresizseniz çare SİZSİNİZ lafı aklıma geldi valla çok cici şeyler olmaya başladı bile:)
Birde anneanneciğimden yarın iyi haberler gelsin :Saruboceq:

inş canım Allahın izniyle güsel haberler alırız.dualrımız sizinle canım benımmm...
bende bu hafta bayağı bişi alıcaktım bebişe ama hiç halım yok artık ne zaman ii hissedersem ozaman başlıcam almayaaa...demı canım çare biziz yine...ne olursa olsunn hersey insanın kendısınde bitıyo önemlı olan uygulayabılmekte.canım benım hersey gönlünüze göre olsun nazlımm...

kanama geçirmiştim yine yoktu yürürken bile ağrım oluo ama oturunca iyi yatınca iyi

ne oldu canım ya hayırdırrr geçmişi de okumadım bi problem mı var canım...

canım geçmiş olsun idrara çıkarken nasıl yanma yada değişiklik varsa ondanda olabilir

cnm bence ara bi dr. sor,ona göre idrar tahlili falan yaptırırsın yerimseniben

inş canım Allahın izniyle güsel haberler alırız.dualrımız sizinle canım benımmm...
bende bu hafta bayağı bişi alıcaktım bebişe ama hiç halım yok artık ne zaman ii hissedersem ozaman başlıcam almayaaa...demı canım çare biziz yine...ne olursa olsunn hersey insanın kendısınde bitıyo önemlı olan uygulayabılmekte.canım benım hersey gönlünüze göre olsun nazlımm...

Bugün yine gördüm Meleğim Çare cidden bende çok düşünmüyorum artık eh herkez birazcık değişebilir değilmi bende bu hakkımı biriktirdim kullanıyorum artık :hooray:

Canımsın yaparız bir herşeyi hiç sıkma canını yeterki sağlıklı olalım sevdiklerimiz sağlıklı olsun Şeniz

Geçmiş olsun Cersu..Ikınma yazmışsın cnm sakın yapma bunu yani gelmeyeceksede erkenden getireceksiniz bebekleri yerimseniben Bu ağrı fazlalaşır yada canım baskı yaparsa hemen doktorunu ara ve mümkünse yanına git

cnm bence ara bi dr. sor,ona göre idrar tahlili falan yaptırırsın yerimseniben

Evet canım katılıyorum birde Muredam doktorum özellikle belirtti bu aylarda gelen akıntı değişik olur ve mikrop kapma olasılığını arttırımış bu yüzden 2, idrar tahlillerimiz isteniyormuş nolur nolmaz tedavisi var diyor tedavi olmazsa erken doğum riski getirir beraberinde diyor bakalım benim 2, haftam kaldı tahlillerime 28 haftaya kadar yapılıyor hepsi yerimseniben

ben geldim kızzlar bugun sekerim ölçülmedi aç olmadıgım için
yarın 9 da gidicem tekrar
bebiş sağlıklıymıs 771 gr olmus maşallah
ilacımı degiştirdi gyno ferro kullanmıcam artık ferrum fort yazdı
bakalım yarın ne cıkacak seker ?

ne oldu canım ya hayırdırrr geçmişi de okumadım bi problem mı var canım...

canım geçmiş olsun idrara çıkarken nasıl yanma yada değişiklik varsa ondanda olabilir

idrarda yanma falan yok gayt normal sabah uyandım vcye çıktım yapamıorum küçük çişimi oturamıorum klozete sağ kasığımda gaz gibi bi ağrı sağıma dönüp yatamıyorum ıkınamıyorum yürüken ağrı oluo eğilemiorum sabahtan beri geçmedi yaaaa
yürürken elimle karnımı tutuyorum ya

Back
X