opuyorumnanaktan a.s. byeeeee ....kendinize iyi bakın anacım
bye sende iyi bak anacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opuyorumnanaktan a.s. byeeeee ....kendinize iyi bakın anacım
canım zaten sertleşmesi kasılması demek benimde sadece sertleşiyor ama normal son aylarda daha sık olacak.bende sancı diyenlere yaa sancı nasıl birşey diye sorardım bilmeyince öle oluyorkaydirigubbakcemile3itrk gıı benim karnım sürekli taş gibi nan nolcek beele ama hiç kasılma yok
bilmiyom yani belki de ben bebiş sanıyom kasılmaları
kasılma nasıl bişey gıı
nerdesin kızzz :mymeka:
bende dedim biizmki şuruptan mortttt delikafaduldendelikafadulden içmedim valla senden haber gelmeden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım zaten sertleşmesi kasılması demek benimde sadece sertleşiyor ama normal son aylarda daha sık olacak.bende sancı diyenlere yaa sancı nasıl birşey diye sorardım bilmeyince öle oluyorkaydirigubbakcemile3
kıs walla süpermiş şurup 1 kez içtim çok iyi geldi bir dahada gerek kalmadıkaydirigubbakcemile2
neeeee :1shok: nasıl yani kııızııııııııımm o zaman benim karnım sürekli kasıkk
o kadar sertkii annatamaaammmmm fisfisfis
kasılma var mı dedi doktor yok dedim ya da ben annamıyom dedim annamadıın şey kasılma deeldir deii
yyaaa niye sert benim karnım yaa korkuyoomm kafamçokkarıştı
heee kızz itek bende alam o surubu madem gidince dr.a söyleyemde.
ayyyy kasılma kasılmaa vala bende kasılcam artık yaaa :roflol::roflol:
anam benim beşim kopuyo sanki bazen dönemiyom bile acısındannoklu oku icim daraldi gerisini okumucam iste:bbo:
bakinsaniza hele bisey sorucam sizde de geceleri saga yada sola yattiginizda kalcalariniz agriyomuCADIARZU
benim yaklasik 1 haftadir ne tarafima yatarsam o tarafim sanki uyusmus gibi uyaniyorum aslinda gece icinde sürekli uyanip yön degistiriyorum ama 1 saat bile bir tarafimda yatsam uyusmus oluo..cok sinir bozucu hic güzel uyuyamiyorum artik![]()
he nannn off daha da çok var he ben doğumdan 3 hafta önce alcaam izinbiz burda çalışalım... millet fosur fosur uyusun... olacak iş mi yaaaalmaz:
neyse bizim yerimize de eccik uyuyun bariimirmirmirmir
bu arada şu ticker işini doğurmadan hallettim galibaaa:lepi:
kalksın nann ne yatıyolarf bizim canımız yok muuboşuna kalkmasaydın gıı az sora aaşam olceekk kafamçokkarıştı
anam bende gidip yatsammı acaba
zaten eşimde yok
prenses kızımla ben varım
ben de yarın kısmetse şeker yüklemesine gidecem
bir de tsh durumuma tekrar baktırmam gerekecek onun için de kan verecem
ya da aynı kandan yapcaklar herhalde
normalde her ay bu kontrolü yaptırmam gerekiyordu ama üşündim
3 ay geçti aradan bakalım ne durumdayım:)))
slmm kızlar nasılsınızzzz bebişler nasılllll....bende bütün gün uyudum geceeleri uyuyamıyorum.pazar akşamı evımıze hırsız girdi kızlar moralım bozuk ya ne doğru düzgün yıyebiliyorum ne içebiliyorum uykum sapıttıı..Allahım sen yardımcı ol bana
allahım senin prensesini yesinlerr opuyorumnanaktan
kızz valla bende artık evde yanlız değilim gibi kaydirigubbakcemile3
slmm kızlar nasılsınızzzz bebişler nasılllll....bende bütün gün uyudum geceeleri uyuyamıyorum.pazar akşamı evımıze hırsız girdi kızlar moralım bozuk ya ne doğru düzgün yıyebiliyorum ne içebiliyorum uykum sapıttıı..Allahım sen yardımcı ol bana