2009 Kasm Anneleri

gecmiş olsun canımm

çok tatlı bebiş yok anam süt iç dişlerin erkenden gider valla meyveli al sende yada süttü soguk iç ben öyle yapıyom ilk başta ağzıma süremezdim şimdi tıbış tıbış süt lmaya kendim gidiyom markete

gözün aydın cnmm zemuszemus
magnezyumun çok faydası oluyor benim artık hiç kramp olmuyor.

ay kızlar bebişim öyle güzel tekme atıyo ki şimdi bana onu dinliyom kuzumu oy yavrum yavrum annem

anam gidiyim hazırlanmaya başlıyım ben saat 2de randewum war kızımlaa zemuszemus

hadi güsel haberlerle gel canım

zaten en fazla kalsiyum kasar ve lorda canım sütü iki gunde bir tuketsende olur

saol bebişim benimopuyorumnanaktan

ay kızlar bebişim öyle güzel tekme atıyo ki şimdi bana onu dinliyom kuzumu oy yavrum yavrum annem

ısırırım o mini ayaklarını ben onun
süper bişey yaaaa

zeyttünüüüm bi haftadır kendimi yırtıyom burda benim göbeeem çok sert diyee yaaa sonunda kendim gibi birini buldum
kociş diyo senin göbek büyüyemicek heralde böle kalcak ondan iyice gerildi :roflol:
sancım yok ama nasıl gergin yaaa

nan siz ne zaman ölçtünüz gıı ben de ölçem bi eve gidince hiç ölçmedim dahaa

gözün aydın cnmm zemuszemus
magnezyumun çok faydası oluyor benim artık hiç kramp olmuyor.

saol canımm çok şükürr kaydirigubbakcemile2
magnezyum içmekte bana çok zor geliyo hala midemi bulandırıyo-tatlicadiarzu-
meyve suyuna katıyomm
ammaann bugün benim ikinci tetanoz aşım varr şimdi aklıma geldii acık ortalık serinlesinde giden yaptıremm bide orda tartılemm kaç gelcem
yoksam evdeki tartımı bozuk :kedi:
sende saol kenyaacımm

aynen ya ben de korktum bu gerginlik çatlamaya da sebep olur diye
bebe yağını vazalini dayadım karnıma
ovuyom ama yine de sert
kaynım fazlalık gibi geliyo yaww
doktorada soramadım
ayrıntılıya girmeden önce böle değildi
1 haftada 3 kere ultrasona girdim ondan mı oluyo acep dedim

ayran içtim benim uykum geldi oğlumun kudurukluğu geldi hiç anlasamıoz biz oğlumla napcas bilmem ben üzgün oluurm o neşeli ben uyusuk olurum o hareketli şimdiden çatışıoss yahuuu yerimiz dar geliooooo

kız biz sana ne diyozz karnına sürme vazelin felaan,parafin var içinde çok zararlı bişey olur bideee lmaz:

ayran içtim benim uykum geldi oğlumun kudurukluğu geldi hiç anlasamıoz biz oğlumla napcas bilmem ben üzgün oluurm o neşeli ben uyusuk olurum o hareketli şimdiden çatışıoss yahuuu yerimiz dar geliooooo

erkekler annelerine daha bi düşkün oluyolar catısmazsınız
onun o daracık yerde canı sıkılıyodur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…