yok ya bence ultrasonla ilgisi yoktur ben de cuma cts üstüste girdim ama üstünden kaç gün geçti hala sert benneyaptımkiaynen ya ben de korktum bu gerginlik çatlamaya da sebep olur diye
bebe yağını vazalini dayadım karnıma
ovuyom ama yine de sert
kaynım fazlalık gibi geliyo yaww
doktorada soramadım
ayrıntılıya girmeden önce böle değildi
1 haftada 3 kere ultrasona girdim ondan mı oluyo acep dedim
ne oldu kızzz :uhm:
ŞenizŞenizŞeniz
kıs ekim anasımısın yoksam sen
kasımın 20 sinden sonra yay olmuyomuydu ben mi karıştırdım acep
uf eşimle biraz tartıştım ailesi yüzünden. beni sinir ediyorlar eşim ordayken arıyom neymiş efendim niye arıyor seni eşimde ben ordayken arama dedi ona kızdım
o ne demek yaa kocan diilmii ne zaman istersen ararsınklava:
yaaa ben sızı kuscem amaaaaaaaaaaa....soruom soruom kımse bana cevap vermıooooooooo(((benım sıkıntım su ; son gunlarde karnımın ıcıne bıcak saplanıo gıbı oluo,bıde rahmıme oluyo aynı sey.delı bır agrı değil ama ben endıse edıom dr.aayın 9 unda gıtcem.merak edıom.sızlerın yardımcı olması ınsanı rahatlatıo eeeeeeee hadı cevap yazın bakalıııııııııııııııııım.öpüldunuzzzzzzzzz
uf eşimle biraz tartıştım ailesi yüzünden. beni sinir ediyorlar eşim ordayken arıyom neymiş efendim niye arıyor seni eşimde ben ordayken arama dedi ona kızdım
Olumsuz Özellikleri : Kıskançlık, kuşku, dikkafalılık, kincilik, gizlilik, inat, takıntı.
akrep burcunun özellikleri
yaaa ben sızı kuscem amaaaaaaaaaaa....soruom soruom kımse bana cevap vermıooooooooo(((benım sıkıntım su ; son gunlarde karnımın ıcıne bıcak saplanıo gıbı oluo,bıde rahmıme oluyo aynı sey.delı bır agrı değil ama ben endıse edıom dr.aayın 9 unda gıtcem.merak edıom.sızlerın yardımcı olması ınsanı rahatlatıo eeeeeeee hadı cevap yazın bakalıııııııııııııııııım.öpüldunuzzzzzzzzz
Erken doğum Erken Doğum Eyleminin Belirtileri tanısı tedavisi
nan açıldımı bişe desenizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmaz:
anaaa kocan kızz ne zaman arıcanı sorupmu arıcaaan aaaaaaaaaalmaz: lmaz:
benim kocişim akreeeppp :roflol::roflol::roflol:
bence hepinizinki akrep olsuuunnnnn :roflol::roflol::roflol:
lmaz: lmaz: ben yazdım sen gitmişin amaaaa lmaz: lmaz:
tatlım sen 2 tane bebiş taşıyosun,bizden farklı sıkıntıların olur dedimdii...
onlara sormak lazım birde en iyisi bunları muredaya verim mum etsin geri göndersin.uyuz oluyorum ya eşimde boş evr dedi tesseli etti çıktı oraya gitti benim len konuşmuyorlar zaten
abowwwww :1shok::1shok:
salaarmıyım kız ben onu orayaaa :1shok::1shok:
anacım neysee ben bu konuda kaynana,kaynataa,kayınlar konusunda çok yaralıyım.
40 yaşına gelince kitap yazcam :roflol::roflol: alır okursunuz :roflol::roflol:
acıldı özgecim ama en altında gene dogum videoları var galiba :)
ben bilmiyom gıı ayy bu dönemden sonra herbişeyden korkcam ben gaaba erken doğum olarsa diyeeyaaa ben sızı kuscem amaaaaaaaaaaa....soruom soruom kımse bana cevap vermıooooooooo(((benım sıkıntım su ; son gunlarde karnımın ıcıne bıcak saplanıo gıbı oluo,bıde rahmıme oluyo aynı sey.delı bır agrı değil ama ben endıse edıom dr.aayın 9 unda gıtcem.merak edıom.sızlerın yardımcı olması ınsanı rahatlatıo eeeeeeee hadı cevap yazın bakalıııııııııııııııııım.öpüldunuzzzzzzzzz
açıldı açıldııErken doğum Erken Doğum Eyleminin Belirtileri tanısı tedavisi
nan açıldımı bişe desenizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?