nan kasılan karılarr nasıl oluyy bi adam akıllı annatın da başımıza gelince şaşırmayakgece uyuyamayan hatunlar doğum sonrası için hazırlık yapıyorsunuz işte şimdiden alıştırın kendinizi
walla benim kociş yastık görevini yaptığı için rahatça uyuyorum ama bazen kasılmalarım oluyor ona dayanamıyorum:gitme:
canııımmm tatildeydim gulüm bu hafta geldim emme yoğunluktan yazamıyom oğluş nasıl bakiim?hadi yapta gel bakalım tembel gacı senii:mymeka:
ebisiiiimm nerelerdesin gıııı yoktun bi ara merak ettimdelikafadulden
he nan karıştırıyolar bence de canım ben cumartesi dr. gidicem kıs başka bi dr. gitcem bakalımyaaa kızlaar ben gece 12de yattım 6.30 a kadar arada namaz olmak kaydıynen deliksiz uyuyomm
emme bugün aşırı uykum varyaaa kafamı kaldıramıyooom
şimdi sertlik kasılma farklı renkte akıntı akıntı çokluğu falanmış tımammıı
benim de karnım sert diye korktumdu şimdi gittim uzandım baktım daş gibi deel normal sertlikte zaten benim etim hep sıkı olduundan böle olduuna kanaat getirdim çünkü kasılma yok bende
yaa ben sırtüstü yatabiliyom sadecee ve de yatıyom yaa zaarlımı şimdi bu kesin yana dönersem sırtım çok ağrıyyyooo
hımm dimek kasılma uyutmayan bişee
valla ben gece deliksiz uyuyom yaa ben daha o evrelere gelmedim gaaba -tatlicadiarzu-
nan ebiiş bu doktorlar bizim bebeleri karıştırıyomu gıı bana artık millet ne zaman izne ayrılıyon demeye başladı nan 9 aylık muamelesi görüyom kalçada heçbişe yok sadece bi göbekk
nan ben de 5 kilo falan almışımdır kesino kilosunu demiyo cnmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben diyem sanaa kaydirigubbakcemile3 ben 74,5 la başladım gecen ay dr.da 76,5 geldimdi bide c..tesi tartılcam bakalım kaç çıkcam :sinifsinif::sinifsinif:
amaan inanma öle karnının şeklimiş,popo büyürmüş hikaye onnarlmaz:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz başındaki 1 i unutmuşunn :roflol::roflol::roflol:
145 :roflol::roflol::roflol:
ben de ben de :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz neresi kasılıy annamıyomki beennn :roflol::roflol:
yazık nannn benim aşkımda uyku apnesi var 1 saatte 80 kez nefesi duruyo mafoldumben yani zaten 3 dk bir uyanıyo nefessizlikten kıyamıyom ben ona yaa cihaz verdiler bebiş için biriktirdiğim ne varsa cihaza verdik ...sağlık olsun da gerisi mühim diiil kocam doğru düzgün sağlıklı uyuycak ya yeter banaanam buda bendeen :roflol:
kız bende gece uyanıyom yaa dönmekten bağırıyom ayyyyyyyy offfffffffffff
uyuyamıyooooooom diyeee uayndırıyom kocişiiii :roflol::roflol::roflol:
nan kasılan karılarr nasıl oluyy bi adam akıllı annatın da başımıza gelince şaşırmayak
canııımmm tatildeydim gulüm bu hafta geldim emme yoğunluktan yazamıyom oğluş nasıl bakiim?
he nan karıştırıyolar bence de canım ben cumartesi dr. gidicem kıs başka bi dr. gitcem bakalım
nan ben de 5 kilo falan almışımdır kesin
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de ben de :roflol::roflol::roflol:
yazık nannn benim aşkımda uyku apnesi var 1 saatte 80 kez nefesi duruyo mafoldumben yani zaten 3 dk bir uyanıyo nefessizlikten kıyamıyom ben ona yaa cihaz verdiler bebiş için biriktirdiğim ne varsa cihaza verdik ...sağlık olsun da gerisi mühim diiil kocam doğru düzgün sağlıklı uyuycak ya yeter bana
hadi iyi uykularrmirmirmirmirhadi ben gidioomm uyucam eve gider gitmez
sende gel tatlım bi sen eksiksindelikafaduldenpek bereketli kk bu aralar herkesler buralarda
hepinize küstüm oynamıyorummmmmmmmmmmmmmmm sizinle ben sapuk degilim yaaa :kedi: senağlama senağlama senağlama
fil mi yıkıyon nan sen :mymeka: fırcalıcakmıs :dilcikar:gel lan tosunum buraya annanemin sulama havuzu var bacesinde kocaman götürürüm seni oraya bide elime fırca alır yıkarun seni gel küsmeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
amaanınnn :teselli::teselli::teselli:
gel kız gel oynayalıımm gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
yazık nannn benim aşkımda uyku apnesi var 1 saatte 80 kez nefesi duruyo mafoldumben yani zaten 3 dk bir uyanıyo nefessizlikten kıyamıyom ben ona yaa cihaz verdiler bebiş için biriktirdiğim ne varsa cihaza verdik ...sağlık olsun da gerisi mühim diiil kocam doğru düzgün sağlıklı uyuycak ya yeter bana
fil mi yıkıyon nan sen :mymeka: fırcalıcakmıs :dilcikar:
hayır oynamıyorum biraz yalvarın ölee :roflol:
fil mi yıkıyon nan sen :mymeka: fırcalıcakmıs :dilcikar:
hayır oynamıyorum biraz yalvarın ölee :roflol:
nan kasılan karılarr nasıl oluyy bi adam akıllı annatın da başımıza gelince şaşırmayak
canııımmm tatildeydim gulüm bu hafta geldim emme yoğunluktan yazamıyom oğluş nasıl bakiim?
he nan karıştırıyolar bence de canım ben cumartesi dr. gidicem kıs başka bi dr. gitcem bakalım
nan ben de 5 kilo falan almışımdır kesin
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de ben de :roflol::roflol::roflol:
:roflol:
allann danasıı yalvartcak nan bide bizii :roflol:
ebisim kasılma olunca karnın çok sert oluyor sanki bebek bi tarafa toplanıyormuş gibi bide karında ağrı oluyor 1 dak.sonra geçiyor
doğum sancılarıda böle oluyor
hani hazırlıksız yakalanma haberin olsun
böle herkeşler aynı anda sustumu uykum gelii benimm
ulen bu günlerede mi düşecektik
tosuncuğa yalvaracağım hiç aklıma gelmezdii:roflol::roflol:
daha doğrusu bi tosuncuğun bizleri yalvarttırmak isteyeceğini:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile
benim yasadıklarımda kasılmaymıs yani banada oluyor bu sürekli
ama hiç rahatsız edici değil :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?