abowww :1shok::1shok: eminmisin kızzz
:roflol::roflol::roflol:
kendım ıçın bişiistemiyom nan nehir bebek yıkayayı ögrensin diye alıstırma yapsın bende diyom sırnaşık şey
fazla zorlamasammıki gıı haftada bir sölesin yeter anca hesaplar zatii :roflol:
bebek gibi gıı neden öle diyonuuz gerçi biraz tosuncukk emmee olsuunn
kendım ıçın bişiistemiyom nan nehir bebek yıkayayı ögrensin diye alıstırma yapsın bende diyom sırnaşık şey
fazla zorlamasammıki gıı haftada bir sölesin yeter anca hesaplar zatii :roflol:
tosun deme bak :roflol: sen kaşındık anam
tosun sana gosunnnn delikafadulden delikafadulden
senle ilgili şüphelerim var nan geçenlerde de nehire mi diyodun kay da yanına yatem diyee :1shok:
krispiye diyoduk emme asıl aramızdaki erkek casuscanlizmiiş
:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:yandı yandııı:roflol::roflol:
merci canım ben bebek yıkamyı biliom tosun yıkamyı öğrenmesemde olurrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gel hacı şunu ayda bir yapak anca sonuç alursun vereliniortak:roflol::roflol::roflol:
tosun deme bak :roflol: sen kaşındık anam
tosun sana gosunnnn delikafadulden delikafadulden
senle ilgili şüphelerim var nan geçenlerde de nehire mi diyodun kay da yanına yatem diyee :1shok:
amanın namahrem erkek varr:1ninca:delikafaduldensenle ilgili şüphelerim var nan geçenlerde de nehire mi diyodun kay da yanına yatem diyee :1shok:
bence hiç uzatmayın sadece doğacağı günü hesaplasın yeter hatta hesaplayıcılardan yapsın yormayın şimcik kısı hamiş hamiş:roflol::roflol::roflol:gel hacı şunu ayda bir yapak anca sonuç alursun vereliniortak:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: cok gıcıksın nan bi kese atmadın bakamassın sen cocuga benı bıle yıkayamıyon nan sen :dilcikar: :dilcikar:
o zaman ben ona tahmini doğum tarihim olan 5 kasımı diyem o bana zamanı gelince hatırlatsın :roflol: :roflol:
he nan benim yanıma yatıodu sapukmu neeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
aboww :1shok::1shok::1shok:
karıları yola yola tercihlerimi değiştiki nan bunun :roflol::roflol:
o zaman ben ona tahmini doğum tarihim olan 5 kasımı diyem o bana zamanı gelince hatırlatsın :roflol: :roflol:
hadi ben gidioomm uyucam eve gider gitmez
hadi ben gidioomm uyucam eve gider gitmez
amanın namahrem erkek varr:1ninca:delikafadulden
bence hiç uzatmayın sadece doğacağı günü hesaplasın yeter hatta hesaplayıcılardan yapsın yormayın şimcik kısı hamiş hamiş:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: cok gıcıksın nan bi kese atmadın bakamassın sen cocuga benı bıle yıkayamıyon nan sen :dilcikar: :dilcikar:
hepinize küstüm oynamıyorummmmmmmmmmmmmmmm sizinle ben sapuk degilim yaaa :kedi: senağlama senağlama senağlama
hepinize küstüm oynamıyorummmmmmmmmmmmmmmm sizinle ben sapuk degilim yaaa :kedi: senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?