hiç belli olmaz :roflol:
burda kıza doğum anına kadar cinsiyetine kız dediydiler oğlu çıkmıştı. dr bu pipide nerden çıkıverdi dediydi :roflol:
:roflol::roflol::roflol: piyangodaann :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç belli olmaz :roflol:
burda kıza doğum anına kadar cinsiyetine kız dediydiler oğlu çıkmıştı. dr bu pipide nerden çıkıverdi dediydi :roflol:
canim sirt üstü yatmak bebek icin cok iyi degilmis..gecen suyum gelince hastanede ebe dedi bunu....ben sirt üstü yattim bebek suyunu yuttu cok fazla, sonrada hickirik tuttu kizimi,,en iyisi sola yatmak onlarin gelisimi icin..sende kendini böyle yatmaya alistirsan iyi edersin...agrin olmasin diye bacak arana yastik al dengeli kan dolasimi saglio bu sekilde
iyi gezmeler canım, görüşmek üzerekızlar ben kaçıyom şimdilik,kocişimlen sahile iniyoruzzz zemuszemus
geziceez,tıkınıcaz biraazz opuyorumnanaktan
gece gelürün geennee opuyorumnanaktan
iyi gezmeler cnmkızlar ben kaçıyom şimdilik,kocişimlen sahile iniyoruzzz zemuszemus
geziceez,tıkınıcaz biraazz opuyorumnanaktan
gece gelürün geennee opuyorumnanaktan
ya sırt üstü yatınca bebek suyumuzu mu içiyormuş
sol koluma iğne olduğumdan beri sırt üstü yatıyorum. sağımada yatamıyorum bacağımda ağrı var.
ya emin misin sen böyle bişey olduğuna merak ettim şimdi. birde bebeğin hıçkırığını nasıl ayırt ediyorsunuz biraz tarif eder misin ???
kaydığını birde tekmesini ayırt edebiliyorum ancak.
hoşgördüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
itekcim Allah kolaylık versin şimdiden sana erkekler yaramaz olur derler gerçi sen bi öncekinden de bilirsin.
yavv az önce göbüşlerinize baktım nasılda büyütmüşsünüz böbüşlerinizi ayy çok tatlılarrrrr.
listeye göre kızlar mı önde erkekler mi benim oğlumda çok hareketli hiç durmuyor yerinde.
nehiriverin göbeği herkesinkinden büyük maşşallah ikizlerimi olacaktı onun ???
evet nehirin ikiz ama kendininde haberi yok. dogumda cikivericek.:roflol:
bundan sonra çok dikkat edeceğimevet canim anne sirt üstü yatinca bebek suyunu yutuyomus..bebegin su torbasini ayni ici su dolu bir poset gibi düsünmek gerekli nasil icinde su varken poseti yatik koyunca yassi bir hal aliosa bebislerde suyun icide ayni sekli aliolarmis...sIKIsiyolar hatta kaburgalara baski yapiolarmis...beni gecen sanci makinasina bagladilar ebe dedi böyle oldugunu..1 saat kadar yattim sirt üstü mecburiyetten kizim okadar su yuttu ki hickirmaya basladi...sanci makinasi ayni zamanda bebegin hareketlerinide ölcüyodu ebe anlatti niye öyle oluo diye..normal zamanda bende sadece kaydigini döndügünü anliyorum ama o makinaya baglaninca herseyini detayli anliosun..
elbette gece bazen bende sirtüstü dönmüs buluyorum kendimi ne kadar öyle uyudum biilmiyorum hemen yön degisiyorum..zaten sirt üstü yatinca kaburgalarim agriyo resmen
ded,koducular benim iç karnım dar nan folloşmuyum siz gibi :roflol::roflol::roflol: ikiz değil anam aslan gibi oğlum var maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
bundan sonra çok dikkat edeceğim
kız karnın o kadar ilerdeki sankim ikizlere hamilesin maşşallah canım nazar değmesin :)
abowwwwwwww
bwn bitanede şaftım kaydı
enem döbüşü dünya haritası olmuştur valla
halime şükredem ben eniyisi
bide karnım sert deyü söylenip duruyom salak gibi