Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pis elif
gıcık elif
uyuz elif
hadi git poponu ölç gel bekliyom
laelaelaelaelaelülülülülülüevet elifcim seni bekliyom
et tatlim et en degerli varliklarimiz karnimizdaki yavrularimiz onlar rahat etsin biz bütün gece agri cekelim valla ben raziyimbundan sonra çok dikkat edeceğim
kocam korktu kacti resmi görünce pc bana kaldi :roflol::roflol:
sankim karnım ağrır gibin oldu resme baktıkça kadın yaşıyormu acep ?
evet canim anne sirt üstü yatinca bebek suyunu yutuyomus..bebegin su torbasini ayni ici su dolu bir poset gibi düsünmek gerekli nasil icinde su varken poseti yatik koyunca yassi bir hal aliosa bebislerde suyun icide ayni sekli aliolarmis...sIKIsiyolar hatta kaburgalara baski yapiolarmis...beni gecen sanci makinasina bagladilar ebe dedi böyle oldugunu..1 saat kadar yattim sirt üstü mecburiyetten kizim okadar su yuttu ki hickirmaya basladi...sanci makinasi ayni zamanda bebegin hareketlerinide ölcüyodu ebe anlatti niye öyle oluo diye..normal zamanda bende sadece kaydigini döndügünü anliyorum ama o makinaya baglaninca herseyini detayli anliosun..
elbette gece bazen bende sirtüstü dönmüs buluyorum kendimi ne kadar öyle uyudum biilmiyorum hemen yön degisiyorum..zaten sirt üstü yatinca kaburgalarim agriyo resmen
kızlar ordakinler hele bi bakın benim kuyruk sokumu sancım birde ona eklenen sağ bacağımdaki kramplar çok ağrıyor gün geçtikçede artıyor yataktan kalkarken felan sızısı çok oluyor sizde buna benzer şeyler varmı eğer varsa ne gibi ilaçlar kullanıyorsunuz ?
haklısın canımet tatlim et en degerli varliklarimiz karnimizdaki yavrularimiz onlar rahat etsin biz bütün gece agri cekelim valla ben raziyim
kocam korktu kacti resmi görünce pc bana kaldi :roflol::roflol:
yasiyo tabiki bebe´klerininde hepsi yasiyo...bu kadn dogum yapali 6 ayfalan oluyodur...baya ünlü olmustu heryere cikiodu o sira
canım kramplara magnezyum veriyor doktor benim seyrek oldugu için careyi maden syunda buluyorum tavsiye ederim kuyruk sokumuda bebek buyudukce bazı anne adaylarında olurmus gecmiş olsun
nehirin gönderdiği fotodaki kadını 14 tanemi ne cocugu var hemde babasız yani bebekleri sperm bankasından almıs iğrenç bi görüntüsü var yaa peki bu cocuklara babasız babasız nasıl bakcak yaa ne kaaa sacma hiçbiri kardes değil
kuyruk sokumu sancisi bende de oluo...bir sonraki randevuda sorucam niye diye..kizlar magnezyum eksikliginden diyolarkızlar ordakinler hele bi bakın benim kuyruk sokumu sancım birde ona eklenen sağ bacağımdaki kramplar çok ağrıyor gün geçtikçede artıyor yataktan kalkarken felan sızısı çok oluyor sizde buna benzer şeyler varmı eğer varsa ne gibi ilaçlar kullanıyorsunuz ?
dur laa yüklüyom daha 7 aylikmisin nesindelikafaduldenkıs elif nereye koydun nan resimleri göremiyom ben
ama benim dok dediki sırt üstü yatabilirsin 30 haftaya kadar ondan sonra tehlikeli dedi
kenyaa .!.:nehirin gönderdiği fotodaki kadını 14 tanemi ne cocugu var hemde babasız yani bebekleri sperm bankasından almıs iğrenç bi görüntüsü var yaa peki bu cocuklara babasız babasız nasıl bakcak yaa ne kaaa sacma hiçbiri kardes değil
magnezyum verdi tadı çok irenç. maden suyunu bilmiyordum artık içerim bol bol. sağol tatlım.
ama kuyruk sokumuna bi çare yok sanırım...
kuyruk sokumu sancisi bende de oluo...bir sonraki randevuda sorucam niye diye..kizlar magnezyum eksikliginden diyolar
dur laa yüklüyom daha 7 aylikmisin nesindelikafadulden
bana ebe dedi bunlari valla..belki tehlikeli bir durumdan gectigim icin olabilir
sirt üstü yatmak dogru degil
evet canim 14 tane var...ama o coktan bu 8 bebegin görüntülerini satarak zengin oldu cocuklarin gelecegini garantiye aldi bile..sadece kendini düsünen bencil bi kadin...Çok üzgünüm çoook
nehirin gönderdiği fotodaki kadını 14 tanemi ne cocugu var hemde babasız yani bebekleri sperm bankasından almıs iğrenç bi görüntüsü var yaa peki bu cocuklara babasız babasız nasıl bakcak yaa ne kaaa sacma hiçbiri kardes değil
ayyy sperm bankasından hemide bögggggg. midem kalktı. Allahım herşeyin normali dururken niye bu insanlar sapıtır gider...
aklıma kötü bişey geldi
acep yapıp yapıp satıyormudur bebişsiz ailelere
ahlaksızca birşey Allah korusun kim kimin nesi belirsiz. türkiyeden yapan o karının soyunda bir ekşilik vardır kesinevet yaa iğrenc işte
bizim türkiyede bile yapan bi kadın vardı
soyumuzu mahvediyolar
yaa ilerde kardes kardese birbirlerini severlerse
hiçbir zaman bilemeyecekler
düşüncesizlerklava: