2009 Kasm Anneleri

kıslar ya hani bebişlerimize cicişler alıyoz ya
paketinde de olsa biz bunları bi yolcuk sudan geçircez demi
benim içim rahat etmez de
fabrika çıkışı mikrop bulaşmasın deyü diyom

kız ben örgüleri bilem yıkarım paketde olunca noluyor onları pakete koyanda işçiler değil mi. yıka tabiii.. mis gibim yumuşatıcı koksun bebişlerimizin cicileri

kız ben örgüleri bilem yıkarım paketde olunca noluyor onları pakete koyanda işçiler değil mi. yıka tabiii.. mis gibim yumuşatıcı koksun bebişlerimizin cicileri

hani şu hastane çıkışları falan da olcek ya
tedirgin oldum bende hepsini yıkayıp yıkayıp koycam
bir güsel yumuşatıcılarla dolabına öle yerleştirem
peki bunu son ayda mı yapsam yoksam şincikmi yapam

eşya alımı ne zaman son tamam dersem ben o vakit yıkamayı düşünüyorum. hepsi bir arada çıkıversin istiyorum. doğuma bir ay kalada olabilir.

ben bi kismini yikadim bile siteye eklediklerimden ama bizim camasirlarla beraber yikamistim bazilari diyo katma sizinkilere ayri yika bebek icin özel olan deterjanlar varya onlari kullan...annemde diyo ben sizi öylemi büyüttüm okadar cok dikkat etme yoksa mikroba alisik olmaz kafam karisti veseelam:uhm:mecbur bi sudan geciek hepsi
bide dadlum her yumusatici iyi degil bebekler icin bazilarin üstünde yaziyo bebek icin uygundur diye onu kullan

nekaa uyus karularsunuz b göbemise bakmıonus biz gece gece cektik nan onln ugrastım yarım saatt

he nan gördüm nese bebem başaşşağı döndü teyzesi 2 gün öne ondan beri karnım daha rahatladı

ivet bebekler için bi de hacışakirin toz deterjanı var onla yıkaycam bende
yumuşatıcı da bebişleri için kullanırım
bir güsel ütü oldu bitti
ben ağırlaşmadan yapam diyom
ağustosun sonuna doğru mesela
o zamana kadar da bikaç bişeyler aluruk daha iyi olarrr
ben bebişimkileri de ayrı yıkaycam zaten hep
onun için de mini çamaşır sepeti alcam işte banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…