sorma kardeşş
:1shok: anaa kiim tuba mı ayrı yatcakk nan action suz naapcak o
iyi yaa sewindim olmasın aramızda bölee şeylerr :1hug:
kız zaten bugün cok gec kalktım açtım burayı acuk muhabbbet kahvaltı derken hazırlandım çıktım e geç geliceğimide biliyodum ohh geldim yatağım hazırrr sırnaşık şey
iyi geceler dadlummopuyorumnanaktankızlar ben kaçıyom hadi iyi bakın kendinize.iyi geceler
hee ben işimi bilirimmzemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amaaan iyi olmuş valla kızzz kaydirigubbakcemile3
uyumadınız mı ay uyuyamıyorum uykudan uyandımn yanlarım ağırıyor aynı yönden yatmaktan
uyumadınız mı ay uyuyamıyorum uykudan uyandımn yanlarım ağırıyor aynı yönden yatmaktan
iyi geceler dadlummopuyorumnanaktan
hee ben işimi bilirimmzemuszemus
walla zor oluyoo hep aynı yöne yatmak walla ben ne yalan söliyim hep sola yatmıyom bi sola bi sağaaa ölee sabah ediyomm
nan bu nehiriwer gittide aşağıda duran hayaleti mii:1shok:
bizde seni sefıyoss kızz bu arada resimlerde cillop gibi çıkmışsınnyerimsenibeniyi geceler kızlar hepinisi sefiyomm çokkk
yk kız dün acuk tırstım ama hemen uyudum hemde uzun zamandır bu kaa rahat uyumamıştım ben artık yerimi buldum doğurana kadar bu yataktayımm:lepi:ayyy benimde her yerim ağrıyo yatınca vallaa :sinifsinif:
bende kızzz habire dönüyom vallaaaa :kedi::kedi: napam anam nasıl yatam hep solaaa :kedi:
:1shok::1shok: dün korku filmi bugünde özgeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sana uyku haramm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy benimde her yerim ağrıyo yatınca vallaa :sinifsinif:
bende kızzz habire dönüyom vallaaaa :kedi::kedi: napam anam nasıl yatam hep solaaa :kedi:
:1shok::1shok: dün korku filmi bugünde özgeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sana uyku haramm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
bizde seni sefıyoss kızz bu arada resimlerde cillop gibi çıkmışsınnyerimseniben
yk kız dün acuk tırstım ama hemen uyudum hemde uzun zamandır bu kaa rahat uyumamıştım ben artık yerimi buldum doğurana kadar bu yataktayımm:lepi:
:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
ahanda hortladıı:1shok:
ayyy yazık adama ayrımı yatcan kız heplmaz:
arada bi gitt kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne oldu özgeeemm,kız seni hayalet sandı yaavv kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy yazık adama ayrımı yatcan kız heplmaz:
arada bi gitt kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne oldu özgeeemm,kız seni hayalet sandı yaavv kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
küsüm nan bu topice yakarım buralarııı:1ninca::1ninca::1ninca:
küsüm nan bu topice yakarım buralarııı:1ninca::1ninca::1ninca:
ne yazık yaaa boşwersene bana yazık değil mi :çok üzgünüm: ara sıra ortada bi yerde buluşuruz olur biterr:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?