2009 Kasm Anneleri

kadife tulum 10 çıtçıtlı badt 2.5 incisunun aldığı takımlardan 5 olcak fiyatlar kafamda öyle yazdım yane muredanın battaniye varya polar patikli şapkalı falan 15 falan olmalı hastane çıkışına çoook kaliteliyse 40 verürün
ama uyku seti ve nevresim takımı fiyatlarından bi haberim yauw onlar nee kaaa olmalı ki acep

nan şu avatarımdaki tarifeyi görünce kendi fotom sanıyom gari bee çok özdeşleştim :roflol:
nerdeyse şimdi aynaya baksam aa ben az önce ne kaa güzeldim baa noldu bele diyecem haa :roflol:
değiştirem bari

sen hangi tükanı beğendin dicem sende bakmadım dicen sinir etcen beni demi :mymeka:

hee nan ben bilem o battaniyeyi 20 ye aldım sen 15e alabilmelisinn
ben de heç bilmiyom valla uyku setlerini almadım henüz

bende duydum onu bebek icinde rahat gerinemiyomus boyu uzayamiyomus,,
önceden alinmis birkac ayakli tulum disinda almiyorum hep alt üst ayri takimlar aliyorum
icine külotlu corap giydirip öyle giydirmeyi planliyorum

o deelde şimdi benim anam okur üfler bide sadaka atar kutuya öle çıkar yola karşımıza ii şeyler rastgelsin die ben önce allaha sora anama guveniyom yarın kızımın çeyizini düzer gelürün kaydirigubbakcemile5

o patikli altlar hiç kullanışlı olmuyomuş ama ddiğin gibi tüm altlar patikli
hee dur ben yarın sorunlu karı moduna geçem gıı o kaa nakitlen gidecem nan kazuklanırsam içim gider delikafadulden

kızım bişey olmass al yüzsüzlüğü ele çatır çatır pazarlığını yap nolcak ki en fazla arkandan ne edepsiz karıydı derler amaaaann bi daha nerde görcen ki o adamları
senin benim gibi kaç karı gidiyo orayaa
hem beni götürüp 5liralık bı yemek ısmarlasaydın ben seni çoookkk kara sokardım ama sen kaz gelicek yerden tavuk esirgedin sekerimm zemuszemus

hee nan ben bilem o battaniyeyi 20 ye aldım sen 15e alabilmelisinn
ben de heç bilmiyom valla uyku setlerini almadım henüz

aaa sen 20 ye aldıysan onun fiyatı 10 olmalı kızıııııııııııım :roflol:
nan zaten toplu alım yapacam beni kaçırmasınlar falla böle yağlı kapıyı daha da bulamazlar nan :jeyyar:

nan şu avatarımdaki tarifeyi görünce kendi fotom sanıyom gari bee çok özdeşleştim :roflol:
nerdeyse şimdi aynaya baksam aa ben az önce ne kaa güzeldim baa noldu bele diyecem haa :roflol:
değiştirem bari

değiştirme nan bende çok alıştım delikafadulden

bende duydum onu bebek icinde rahat gerinemiyomus boyu uzayamiyomus,,
önceden alinmis birkac ayakli tulum disinda almiyorum hep alt üst ayri takimlar aliyorum
icine külotlu corap giydirip öyle giydirmeyi planliyorum
eee kilotlu çorapta nasıl geriniyo yaa o da aynı şey diil mi be yaa

valla erin bu karı dooru sölüyo gıı kaç gündür yemek muhabbeti yaptığına bakılırsa çarşıyı bedafaya toplar bu karu benden sölemesi

aaa sen 20 ye aldıysan onun fiyatı 10 olmalı kızıııııııııııım :roflol:
nan zaten toplu alım yapacam beni kaçırmasınlar falla böle yağlı kapıyı daha da bulamazlar nan :jeyyar:

:roflol: :roflol:
ne dimek istiyon sen yaa ben kazıklanıyommu yaneee mafoldumben mafoldumben

hee aplaa artık çok mu geç gelmez misin he balık ekmek alurun sağa :jeyyar:

değiştirem bari

he gızz hele başlarda da buna benzer foto vardı
ben de özdeşleştirmiştimseni öle hayal etmiştim
yane türbanlı olduğunu düşünmemiştim
ama şöle türbansız foton varsa görmek isterim canım
ayıp olarmı merak ettüm işte bağane
benim bir arkideş vardı kapalı bir gün başka bir arkadaşla fotolara bakıyoz
ben de salak gibi bu kız kim dedim meğer o arkideşmiş
insan acayip değişiyo tanıyamıyom yawwwkaydirigubbakcemile3

sen hangi tükanı beğendin dicem sende bakmadım dicen sinir etcen beni demi :mymeka:

kızım gözüm dönmüştü deyom sana
artık şanslı ben olcem sanırsam sen şimdi nerden ne aldığına bakacan
dükkan isimlerini unutma sakınlmaz:
bana döndüğünde bir bir anlatacan
keşif senden bu sefer gittiğimde hatta resimini gösteririm bunun aynısından istiyom ben derim.bide aldığın fiyatı yazarsın kazuklanmamkaydirigubbakcemile3

katılıyom şekerim :lepi:
dün 3 parça hastane çıkısı 35 liraydı kadır hasta. einönünde en pahalı en kalıtelı 18 parçalı battanıyesine kadar olan hastane çıkısları 40-50lıraa
değiştirem bari
:roflol: :roflol: :roflol:
valla erin bu karı dooru sölüyo gıı kaç gündür yemek muhabbeti yaptığına bakılırsa çarşıyı bedafaya toplar bu karu benden sölemesi
yarın o kazıklanıp gelsinde akıllansın
ama iş işten geçti bi kere :umursamaz:

:roflol: :roflol:
ne dimek istiyon sen yaa ben kazıklanıyommu yaneee mafoldumben mafoldumben

yoh nannn hani allan angarasında çok ta zahmete girmeden 20 ye alınabiliyosa mahmutpaşada 10 olmalı hem geçen kimdi ya kadıköy pazarında 10 gördüm dedi biri almam olum 10 liradan fazlaya çok pis gaza geldim yarın elim boş dönersem kimse şaşırmasın ha :roflol:

hee aplaa artık çok mu geç gelmez misin he balık ekmek alurun sağa :jeyyar:
:umursamaz: artık çok geç dostum :umursamaz:
hee türban çok değiştiriyo insanı
bende türbanlıyım ölee haremlik selamlık otellerde tatil yaparken hawuzbaşında kanka olduğun hatunları yemekte tanıyamıyodumm :roflol:

heee alemin findik faresimiyim olum bennnnnnnnn kobaymıyım nannnnnn demiycem işteee en kazık tükanları sölicem lülülülülülü

tubişim ben 11 parça battaniyesi de vardı 25 ytl aldım malı da güseldi
yoksam 15 ytl var ama işe yaramaz bir yıkamada bozlur onlar
daha iyisi dediğin gibi 40 ytl alıyorsun bence de az bir süre giyecek orta seviyede alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…