2009 Kasm Anneleri

pis cerin seni sat kardeşlükten aforoz ederim bende
senden önce doğurursam da bişey demem sana ohhhhh
hatta gözünü de bir korkuturum doğurasın gelmez delüüüüüü
kobay kardeşüm olsan nolar sanki
daha biz oaralara çok giderük bir defaya mahsus ben de senin kobayın olurum şekerim

ozaman bu mother care chicco felan çoook kazık ötesi oluyo dimi
yani battaniyesiyle 100 tl oluo :1shok:

bende aynı ffkirdeyim canım
ben alışveriş işine azcık ara verdim valla öbür ay alırım

anam ben daha başlamadım bile sen ne zaman başladında ara werdin :bbo:

hee bende öle orta bişi alurun galba belki öle olursa 2 takım yaparun naniknanik

taaaam nan taaaam alla allaaaaaaaaa gideruk söyleruk artık allah ne verdiyse

ozaman bu mother care chicco felan çoook kazık ötesi oluyo dimi
yani battaniyesiyle 100 tl oluo :1shok:

off yaa marka diyede o kaa para verilir mi yazık walla
paraları sokakta mı topluyonuss
markası olmayan kalıteli o kaa şey warki
hem markalı diyee kalıteli olcak diyede bişey yok
o yüzden özellikle kıyafetlerde markalı almaya karşıyım
biberon emzik krem falan tamam markalı iyi olsun ama kiyafete verilen paraya yazık kızlar yaaa

nannn saat yine gece yarısına doru emin adımlarnan ilerlio aslında ufak ufak volta alsam ei olcak ee malum yarın yoğun bi gun olcak kısmetsaaa

haklısın kankaaa vereliniortak

hee bende öle orta bişi alurun galba belki öle olursa 2 takım yaparun naniknanik

ben de ikinci takım için sadece zıbın takımı olan 3-4 parça bişey de satıyorlar sanırım onlarda 10 ytl ikinciyi öle bişey alırım diyorum.sen de gittiğinde sor ikinciyi öle al canım
diğer şeylere gerek yokk yani ikinci kez battaniye parası ödeme boşuna cnm

abbbaaaoowwww benim herüf daha yeni oyun açiyy zıçtık anam bu herüf sabahtan hayatta kalkıp bi yere gitmes bende gazlandığımla kalırım nan kaydirigubbakcemile3

abbbaaaoowwww benim herüf daha yeni oyun açiyy zıçtık anam bu herüf sabahtan hayatta kalkıp bi yere gitmes bende gazlandığımla kalırım nan kaydirigubbakcemile3

playstatıon mu oynuyo nan seninkiside
benimki manyak hastası 35 yaşında koca adam 10 yaşındaki çocuk gibin oyun oynuyoo hırslı hısrlıı:roflol:

cersucum markalı ürünler aldığında maalesef dünyanın parasını veriyon
ama piyasayı araştır canım markasız aynı tarz ürünler var uyguna bence onalardan al
zaten her aldığını eskimeden değiştiiyon çabuk büyüyolar bide markasız ürünleri bi dene

ben böyle ince patikli sünen bi alt aldım çorap gibi başkada yoktu bulamadım tek kalmış
ay çok güsel ya tulum içine eşofman içine süper olur
güle güle giydir canim
bebekler icinde birazcik sIKilcak ama külotlu corap en iyisi
yada birbiridnen ayri alt üst takimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…