ay zaten benim herif daha gitmeden dırdırlanmaya başladı neen gidiyos erken dur alırdık daha ay karı işleri bunnar ben neen geliyom aşkım sen alsana ben senin zevkine güveniyom gibi beni hasta etcek söylemleri var hayırlısıynan bi alaydık şu ihtiyaçları birbirimizi boğmadan :roflol:
benim uykum geldi kıslar
malum yorulduk
cerin herifi uyutta gidin bak yarın o kdr konuştuk ayol
hepinizi öpüyorum
iyi geceler
playstatıon mu oynuyo nan seninkiside
benimki manyak hastası 35 yaşında koca adam 10 yaşındaki çocuk gibin oyun oynuyoo hırslı hısrlıı:roflol:
cersucum markalı ürünler aldığında maalesef dünyanın parasını veriyon
ama piyasayı araştır canım markasız aynı tarz ürünler var uyguna bence onalardan al
zaten her aldığını eskimeden değiştiiyon çabuk büyüyolar bide markasız ürünleri bi dene
ay benimkide ayni deli ediyo beni ps2 vardi satti 3 alicakmis..biraz zor alir bebek dogucak ama ben oan hep alirsin tamam diyorum kandiriyorum..:roflol:playstatıon mu oynuyo nan seninkiside
benimki manyak hastası 35 yaşında koca adam 10 yaşındaki çocuk gibin oyun oynuyoo hırslı hısrlıı:roflol:
cersucum markalı ürünler aldığında maalesef dünyanın parasını veriyon
ama piyasayı araştır canım markasız aynı tarz ürünler var uyguna bence onalardan al
zaten her aldığını eskimeden değiştiiyon çabuk büyüyolar bide markasız ürünleri bi dene
güle güle giydir canim
bebekler icinde birazcik sIKilcak ama külotlu corap en iyisi
yada birbiridnen ayri alt üst takimlar
benim uykum geldi kıslar
malum yorulduk
cerin herifi uyutta gidin bak yarın o kdr konuştuk ayol
hepinizi öpüyorum
iyi geceler
iyiyiz canım sen nasılsınnbr kızlar.herkes iyi dimiiiiiiii
nbr kızlar.herkes iyi dimiiiiiiii
senin kocişle benim herüfün bi akrabalığı war mı acaba :roflol:
iyiyiz canım sen nasılsın
hosgeldin
herkes iyi bugün valla kimse agridan sizidan bahsetmiyo
konumuz alinanlar eksikler..bebekler ne giyer neye ihtiyaci olur..
al sana en kisa özetyerimseniben
:roflol: :roflol: :roflol:yoh nannn online bi oyun var war rock deyü savaş oyunu psikopata bağlıyo adam onu dersin 3.dünya savaşı oliy anam onu bide üşenmey plazmaya takay ses sistemini de hayvan kaa açay ortalık kan gölü :roflol:
ama varya harbi oyuna daldı mı dünyayı duymay kasım ayında yasaklicam zaten o oyunu nan ben arkada doğursam haberi olmas onun :roflol:
hoşgeldin canım yaa nerelerdesinn görünmüyon özlettin kendinii yerimsenibennbr kızlar.herkes iyi dimiiiiiiii
valla anam sistemi kurdu oturdu adam onu obama gelse kaldıramaz yerinden artıkın kaydirigubbakcemile3
elektrikler gidebülüü ama hımmm :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldin canım yaa nerelerdesinn görünmüyon özlettin kendinii yerimseniben
bende yapıom bazem bişeyler elektriklerlen uğraşamm çünkü bizimkinin asıl mesleği elektrikçilik ama bazen oyun cdlerinin başına kazaylan bişeyler gelebiliyoo yada ps nin kabloları aniden ortadan kaybolabiliyooo :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?