2009 Kasm Anneleri

ay zaten benim herif daha gitmeden dırdırlanmaya başladı neen gidiyos erken dur alırdık daha ay karı işleri bunnar ben neen geliyom aşkım sen alsana ben senin zevkine güveniyom gibi beni hasta etcek söylemleri var hayırlısıynan bi alaydık şu ihtiyaçları birbirimizi boğmadan :roflol:

ist dışındaki kıslarda napsın onlarda eminönü gibi bi cennet yok kii
biz daha şanslıyısss

senin kocişle benim herüfün bi akrabalığı war mı acaba :roflol:

playstatıon mu oynuyo nan seninkiside
benimki manyak hastası 35 yaşında koca adam 10 yaşındaki çocuk gibin oyun oynuyoo hırslı hısrlıı:roflol:

yoh nannn online bi oyun var war rock deyü savaş oyunu psikopata bağlıyo adam onu dersin 3.dünya savaşı oliy anam onu bide üşenmey plazmaya takay ses sistemini de hayvan kaa açay ortalık kan gölü :roflol:
ama varya harbi oyuna daldı mı dünyayı duymay kasım ayında yasaklicam zaten o oyunu nan ben arkada doğursam haberi olmas onun :roflol:

ankarada falan olsam süper olcak ama bu uyus antalyda bişey bulamıyorum ya
bitane mağazadan hastane çıkışı aldım bizim evin burda indirim yapmış %50 30 tlye aldım
11 parça sanırım kaliteli duruyo cotonel baby die bi marka

playstatıon mu oynuyo nan seninkiside
benimki manyak hastası 35 yaşında koca adam 10 yaşındaki çocuk gibin oyun oynuyoo hırslı hısrlıı:roflol:
ay benimkide ayni deli ediyo beni ps2 vardi satti 3 alicakmis..biraz zor alir bebek dogucak ama ben oan hep alirsin tamam diyorum kandiriyorum..:roflol:
el icin olan psp aldi televizyonu aciyo bilgisayarin karsisina geciyo elinde psp deli ediyo beni herseyi zaptediyo:mymeka:

ayni fikrdeyimkaydirigubbakcemile5

benim uykum geldi kıslar
malum yorulduk
cerin herifi uyutta gidin bak yarın o kdr konuştuk ayol
hepinizi öpüyorum
iyi geceler

valla anam sistemi kurdu oturdu adam onu obama gelse kaldıramaz yerinden artıkın kaydirigubbakcemile3
elektrikler gidebülüü ama hımmm :jeyyar:

senin kocişle benim herüfün bi akrabalığı war mı acaba :roflol:

var var kardeş kesin sende bazen yazıyon ya arif enişteden inciler aha diom benim heriften bi tane numune daha vaaa o da zavallı dubişe düşmüş :roflol:

ya adam üşendiği için yemek yemey bazen ben napam şimdi bu adamdan kalkıp evi supurmesini nası beklerun nan delikafadulden
ama hep kaynana karusunun marifeti hiç alıştırmamış nan hiç bi oğlu elini işe sürmeyy ağızlarını açmadan önlerine sermiş herbişeylerini şimdi bizim başımıza saldı boğacam o hatunu nan delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:
nbr kızlar.herkes iyi dimiiiiiiii
hoşgeldin canım yaa nerelerdesinn görünmüyon özlettin kendinii yerimseniben
valla anam sistemi kurdu oturdu adam onu obama gelse kaldıramaz yerinden artıkın kaydirigubbakcemile3
elektrikler gidebülüü ama hımmm :jeyyar:

bende yapıom bazem bişeyler elektriklerlen uğraşamm çünkü bizimkinin asıl mesleği elektrikçilik ama bazen oyun cdlerinin başına kazaylan bişeyler gelebiliyoo yada ps nin kabloları aniden ortadan kaybolabiliyooo :roflol:

hoşbulduk şekerim.teyzem burda ya giremiyom pek.ama çarşamba gidiyo burdayım artıkın

dilmıhhhhhh napyen gııı alıştın mı yerleştin mi teyzen gitti mi gı hala başında pikniklere gezmelere mi taşıyon kaydirigubbakcemile

hadi kaçtım ben benim herif söyleniyoo iki ssaatir kapa diye
öptm
yarın sabah görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…