2009 Kasm Anneleri

benimkide bilgisayarcı nan heç bişe sökmüyo naniknanik hem kızııımmm benim tarafımdan bişi olduğunu annarsa düt düt valla Çok üzgünüm çoook :roflol:

çok şükür canım iyiyim.ayyyyy yarın sabah bi arkadaşımın doğumu var sezeryan oluyo sabah 8de.nasıl özendiiiiiim.darısı başımıza.kızlar dua edin emi.
doğum filan diyince kalp atışlarım hızlanıyo yaaaa Allah kurtarsın canım arkadaşını

dilmıhhhhhh napyen gııı alıştın mı yerleştin mi teyzen gitti mi gı hala başında pikniklere gezmelere mi taşıyon kaydirigubbakcemile

alıştım gıııııı valla.teyzem çarşamba gidiyo yarında pikniğe gitcez.yani durumlar aynııııı.ay benim torunu benim çok fazla sabırlı olan kocişimi bile çıldırttı ya bravoooooooo
doğum filan diyince kalp atışlarım hızlanıyo yaaaa Allah kurtarsın canım arkadaşını

amiiiiiiiiiiiiiin cümlemizi

ayyy evet ya hamileliği çok sevdim ben ya doğurunca bi boşluğa düşerim olum ben kaydirigubbakcemile3

kız bayadır da sizdeler yane ii sabır valla benim kociş tırlatırdı kesin 7/24 nöbet tutardı eve gelmemek içün kaydirigubbakcemile3

ayyy neyse kızlar size doyum olmas ama cerin kaçarrr başım ağrıdı gidem de uyuyammm opuyorumnanaktan

kız bayadır da sizdeler yane ii sabır valla benim kociş tırlatırdı kesin 7/24 nöbet tutardı eve gelmemek içün kaydirigubbakcemile3

sorma çocuk kocişi çıldırttı ya.ama ne edek işte çarşamba gidiyolar.
gıııı ben bu avatarımı niye değiştiremiyom ya.resmimi koycam olmuyooooooooo

amin canım hepimiz zamanında doğuralım inşallah

gıııııııı şok oldum o nasıl uzun bi liste
uzunki ne uzun
gerekli seylerde yaziyo gereksizlerde icinde
sen eline bi kagit kalem al önce ordaki herseyi yaz sonra sende olan aldikalrina isaret koy..gereksizleride sil gitsin
ben öyle yaptim...
hem böylede hastaneye giderken nelr gerektigide cikti ortaya

ayyy yoruldum beee....bızım buranın festıvalıydı oraya gıttım oğluşlarla,yoruldum ama cok eglendım.bı bakayım dedım.tabı saat ıtıbarıyle kımse kalmamıs.optum hepınızı

:roflol::roflol: ayy kesin vallaaa :roflol:

benümküde vereliniortak
fenere küfrediy falla kaydirigubbakcemile3 normalde gs li fenere gıcık ya beşiktaşı tutiy şimcik kötükedihüso

benim kocişte hasta cimbomlu nan kaydirigubbakcemile5

hee alem gıı gidince valla içi doluydu da ne var tam bakmadım :roflol:
mureda gacusu da almış ondan ona sorak bakalım ne varmış

bebe yağı-pişik kremi-50+güneş kremi-ıslak mendil küçük-pudra-sabun-çanta hepiciğini 32 liraya aldım :lepi:

nan hiç sasırmadım fenerli olmasına niye acabaaaa :uhm::uhm:

nan elif gııı senin cicilerde bissürü yazlık elbise yokmuydu nan ben mi yanlış gördüm yooksaaa

cerin ben de sebamed düşünüyom aslında da bu çantalı bi set ya uygun geldi fiyatı

sebamed tavsiye etmiyolar,bebeğin cildini çok gereksiz hassaslaştırıyomuş,bende chicco aldım herşeyi ondan dolayıı zemuszemus

:roflol::roflol::roflol: bende kızzz maç manyağı oluyok yaav,emme formulayo bende severün gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ben beeeeenn :uhm: senağlama

aslanım benim,kralsın sennnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hallet şu işi almadan gelmee alkisalkisalkis
yetermi kızzzz :roflol::roflol:

bende alacamm külotlu çorap çok lazım zemuszemus

ya bu arada herkeş buhar makinesi alcak mı yauw ne düşünüyonus

ben aldım gülümm zemuszemus

bu mureda anasını gördü sattı biziklava:
nehiriver karısı nerde :uhm:

kızz annem kızıy netee :roflol::roflol:
tvde zararlı demişya dr.larr anaaaaam karı göz açtırmıyy :roflol::roflol:

ist dışındaki kıslarda napsın onlarda eminönü gibi bi cennet yok kii
biz daha şanslıyısss

yaaa kıymet bilin anacım valla ben yidim kazıklarııı senağlamasenağlama

kızlar migroslarda prima yeni bebek 3- 6 kg dogumdan sonra uzun zaman kullanacağımız 98 li bez normal fiyatı 25 ile 27 arası değişen bez migros kartı olanlara 19.75tl bilginize yeni doğan hemsiresi bi arkadasım var günde ortalama 8 desek 240 bir ayda biter dedi bizde arabanın bagajını doldurduk geldik bilginizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

aaaaaa nehircim kıtlıkmı çıkacak kuzum ne ettinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…