:roflol: :roflol: :roflol:
hoşgeldin canım yaa nerelerdesinn görünmüyon özlettin kendinii yerimseniben
bende yapıom bazem bişeyler elektriklerlen uğraşamm çünkü bizimkinin asıl mesleği elektrikçilik ama bazen oyun cdlerinin başına kazaylan bişeyler gelebiliyoo yada ps nin kabloları aniden ortadan kaybolabiliyooo :roflol:
doğum filan diyince kalp atışlarım hızlanıyo yaaaa Allah kurtarsın canım arkadaşınıçok şükür canım iyiyim.ayyyyy yarın sabah bi arkadaşımın doğumu var sezeryan oluyo sabah 8de.nasıl özendiiiiiim.darısı başımıza.kızlar dua edin emi.
hadi kaçtım ben benim herif söyleniyoo iki ssaatir kapa diye
öptm
yarın sabah görüşürük
dilmıhhhhhh napyen gııı alıştın mı yerleştin mi teyzen gitti mi gı hala başında pikniklere gezmelere mi taşıyon kaydirigubbakcemile
doğum filan diyince kalp atışlarım hızlanıyo yaaaa Allah kurtarsın canım arkadaşını
kız bayadır da sizdeler yane ii sabır valla benim kociş tırlatırdı kesin 7/24 nöbet tutardı eve gelmemek içün kaydirigubbakcemile3
BEBE ÇEYİZ SARAYIteşekkür ederim bacım.ya banada söyleyin eksikleriiiii.bendede bi ton eksik var
hadi kaçtım ben benim herif söyleniyoo iki ssaatir kapa diye
öptm
yarın sabah görüşürük
alıştım gıııııı valla.teyzem çarşamba gidiyo yarında pikniğe gitcez.yani durumlar aynııııı.ay benim torunu benim çok fazla sabırlı olan kocişimi bile çıldırttı ya bravoooooooo
amiiiiiiiiiiiiiin cümlemizi
uzunki ne uzungıııııııı şok oldum o nasıl uzun bi liste
allaahh kaçın edanın annesi gelmiş bizide silip süpürmesin kızzz edoşş senin anacın temiz evde rahat durmiydi şimdi badana olcak kadın kendini parçalar artık tinerle falan siler yerleri abbaoowwww kaydirigubbakcemile3
benümküde vereliniortak
fenere küfrediy falla kaydirigubbakcemile3 normalde gs li fenere gıcık ya beşiktaşı tutiy şimcik kötükedihüso
hee alem gıı gidince valla içi doluydu da ne var tam bakmadım :roflol:
mureda gacusu da almış ondan ona sorak bakalım ne varmış
yapar mı yapar bu karuu :roflol:
lmaz:
aman boşweeerr meydan bize kaldı iştee :teytey:
söleme nan bariii :mymeka:
bence batıl inanç ama bütün büyükler ölee diyoo
anaaaaammm benim herüff duymasın benim kocada deli fenerbahçelii delikafadulden
nan elif gııı senin cicilerde bissürü yazlık elbise yokmuydu nan ben mi yanlış gördüm yooksaaa
cerin ben de sebamed düşünüyom aslında da bu çantalı bi set ya uygun geldi fiyatı
ntvspor discovery yaban tv falla öküz başlı antilopların acıklı hayat öyküsünü ezberledim nannn bi de araba yarışçılarının adınıkaydirigubbakcemile3
benin herüf de gs li o da beşiktaşı tutuyy bu gece emme eş durumundan dolayı tutuyy
falla sorak nan emme bana da almayı unutma taammı ben sana eft havale bişi yapıverrimm ya da giderken haber ver beraber gidek nann olmaz mı?
hımm istediğin şeyi annadım yiwrımm vereliniortak tatlış bi gidem duruma göre davranurun alırım buyuk ihtimalle yerimseniben
kaç tulum kaç bady istiyon
0-3 ay olandan kaç
3-6 olandan kaç tane düşünüyon ayrıntılı yaz bakem bilemde ben gene duruma göre alurun hemi
aslında arkamda iki gazlayan olsa dağıtırım ortalığı sen ii pazarlık yapıyon hadi konuş falan deseler atlarım sazan gibi :roflol: ama anacım zaten öyle bi yapısı yok kocamda nefret eder iki kuruş için muhatap olma şu insanlarla der bende ööle kazuklanurun ama dur dur ben yarın salon kadını çizgimden kayayımda pazarlık yapayım :roflol:
galiba hic bakmadim ben daha ama yeni doganla aylik olanin ayni degildir herhalde büyüklükleri..sonucta bez ve ayak büyüdükce popo ve ayak kisminida accik büyümesi gerek
hee üle diyom cünkü kisin dogcak bu bebeler nekadar ayakli kadife tulum biel giydirsen icleri ince oluyo yetmiyo bacaiklarini sarsin SIKISIKI da ayaklari üsümesin... ayaklari buz gibi oluo bebislerin kan dolasimlari yavas oldugu icin
ya bu arada herkeş buhar makinesi alcak mı yauw ne düşünüyonus
bu mureda anasını gördü sattı biziklava:
nehiriver karısı nerde :uhm:
ist dışındaki kıslarda napsın onlarda eminönü gibi bi cennet yok kii
biz daha şanslıyısss
kızlar migroslarda prima yeni bebek 3- 6 kg dogumdan sonra uzun zaman kullanacağımız 98 li bez normal fiyatı 25 ile 27 arası değişen bez migros kartı olanlara 19.75tl bilginize yeni doğan hemsiresi bi arkadasım var günde ortalama 8 desek 240 bir ayda biter dedi bizde arabanın bagajını doldurduk geldik bilginizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?