2009 Kasm Anneleri

Bayanlar benim kızımında maalesef hiçbirseyciği yok ama 24-28 agustos tarihleri arasında istanbul kazan ben kepçe olacagım insallah. Havuzlu han a bile gidecegim, bebek şekerimide halladecegim. Aranızda o dönemde bos olan varsa bana katılabilir cooook memnun olurum.......

herkese günaydın nasılsınız taze anneler nasılsınız.
öncelikle asebacım başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin. Kalanlarada sabır versin inşallah.

ne güzel nerde indirimler var başlamışız. bide neler aldınız olmazsa olmazlarınız varmı arkadaşlar. mesela bizimki kış bebeği araba alsakmı ama ana kucağı lazım. onlarıda birlikte almazsak olmazmış gibi geliyor hani üstüne oturmuyo ya farklı olunca. siz ne yaptınız varmı araba alan

günaydın kızlar aseba başınız sağolsun rabbim geride kalanlara güzel ömürler versin kahvaltı yapıpta gelem
sağol canım seninle görüşelim bi ara

kacırma derim tüm primaları millet kapıs kapıs edio valla
yaa öle ama migros normalde pahalı satar zaten indirimli hali nerdeyse dışarıdakilerle aynı oluyo başka yerlede bakıp almak lazım

özgeemm valla bizim burda bi market var multinetle alışveriş yapıyoz biz ordan orda baktım ben dün 17,90 primalar :lepi:
ucuz oluyo heee,ben bilmediğimden ilgilenmedim pek kaydirigubbakcemile3
bak nehriver daha ucuza satanlarda varmış migros çok indirim yapıyoo gibi gösteriyoo ama normalde dışarıya göre fiyatları biraz pahalı

kıslar bak soru soruyorum size büyük bi ısrarla cevap bekliyorum yaaa.kızıcam ama günlerdir bensiz lafladınız zaten doymadınızmı.benimle ilgilenin biraz yaaa...................

bizim burda dısarda yeni bebeği en ucuz satan 21 90 tl satıo benden demesi canım uygun gelen alır gelmeyen almazzzemuszemus

günaydın sağol canım

kızlar ben gidiyorum kaç gündür oturmaktan ayaklarım şişti eve gidip yatacam bugün ayaklarımı sanki havayla şişirmişler gibii kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

kıslar bak soru soruyorum size büyük bi ısrarla cevap bekliyorum yaaa.kızıcam ama günlerdir bensiz lafladınız zaten doymadınızmı.benimle ilgilenin biraz yaaa...................

Senin dr un halt etmiş canım ben 10 kilodan fazla aldım valla, hos tabii benimde hiç istikrarlı bir dr um olmadığı için kimsecikler kiloma laf edemiyo:)) ama bana sorarsan 6 kilo çok normal canım.....

Günaydın Kasım Fıstıkları Ve Fıstık İçleri a.s. a.s.

günaydın nazlıcımmmmm opuyorumnanaktan zemuszemus

canım ben nerdeyse 8 kilo aldım dr bana bişi demedi neden öyle bişi dediki sana

ayyy bende gideceğim havuzlu hana sonra şekerlerimi almaya inşallah kocişle gidicez sanırsam ama yalnız gitmeye karar verirsem takılırım peşine şekerim kaydirigubbakcemile3

ya ben chiccoda beğenmiştim bir araba ikisi bir arada ben öyle bişi almayı düşünüyorum bakalım nasip kısmet

şşşşşşşşşşşşş kızlar bişey daha sorucam her ne kadar cevap vermesenizde ben sorayım.kızlar erkeklere göre 10 gün falan önce olurmuş bu konu ile ilgili bi fikri olan varmı......yani beklenilen günden 10 gü öncemi demek bu.....

valla canım ben basından beri her aya bir kg şeklinde gidiyorum buda normal dio doktorum boyuma göre kaldırıosun dio herkesin bi vucut yapısı var ben 1.70 boy 62 ile hamile kaldım 69 kg oldum bu ay itibariyle böle giderse 9 kg ile bier inşallahhopuyorumnanaktan

bye b ye cnmkaydirigubbakcemile3

ayyy bende gideceğim havuzlu hana sonra şekerlerimi almaya inşallah kocişle gidicez sanırsam ama yalnız gitmeye karar verirsem takılırım peşine şekerim kaydirigubbakcemile3

İnsallah eşinle gidersiniz sekerim ebet bende kocisle tercih ederdim ama benim kociş 20 sinde dömnecek buraya(( iş basa düşüyo yani(( ama eşinin işi çıkarsa memnun olurum...

Bu arada sen 8 kilomu aldın!!!! aramızda en az kiloyla giden sen degilmiydin ne arada derede aldın 8 kiloyu coook sasırdım.......

kapris yapma nan boncuk özel ilgimi beklion verioz ya cevap okusanazemuszemus kız cocuklarının daha erken doğdurgunu ve daha dayanıklı oldugunu sölio burdaki hemsire arkadaslardaopuyorumnanaktan

nehirivercim canım benimde boy 1.70 ben 64 ile kaldım şu an 70 geliyorum işte ne bilim ya şu an bi anormallik yok ama dr. canımı sıktı.

CADIARZU

güle güle canım opuyorumnanaktan

:bbo: :bbo: CADIARZU

canım öyleydi ama benim boyum 180 aldığım kiloyu göstermiyorum ben kilo alıyorum diye cok seviniyorum hem demek bu kadarınıda kaldırabılıyorum diye kaydirigubbakcemile3
zaten kararlıyım ben doğumdan sonra kendime saklayacam bu kiloları vermicem kaydirigubbakcemile3

nehirivercim canım benimde boy 1.70 ben 64 ile kaldım şu an 70 geliyorum işte ne bilim ya şu an bi anormallik yok ama dr. canımı sıktı.

anlıom canım ama bi ayda 4 aldığın için sölemiştir ben 1 er 1 er alıom adamı korkutmuom 4 4 alsam benimki tepeme binerrr:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…