sağol canım seninle görüşelim bi aragünaydın kızlar aseba başınız sağolsun rabbim geride kalanlara güzel ömürler versin kahvaltı yapıpta gelem
yaa öle ama migros normalde pahalı satar zaten indirimli hali nerdeyse dışarıdakilerle aynı oluyo başka yerlede bakıp almak lazımkacırma derim tüm primaları millet kapıs kapıs edio valla
bak nehriver daha ucuza satanlarda varmış migros çok indirim yapıyoo gibi gösteriyoo ama normalde dışarıya göre fiyatları biraz pahalıözgeemm valla bizim burda bi market var multinetle alışveriş yapıyoz biz ordan orda baktım ben dün 17,90 primalar :lepi:
ucuz oluyo heee,ben bilmediğimden ilgilenmedim pek kaydirigubbakcemile3
Günaydın Kasım Fıstıkları Ve Fıstık İçleri a.s. a.s.
sağol canım seninle görüşelim bi ara
yaa öle ama migros normalde pahalı satar zaten indirimli hali nerdeyse dışarıdakilerle aynı oluyo başka yerlede bakıp almak lazım
bak nehriver daha ucuza satanlarda varmış migros çok indirim yapıyoo gibi gösteriyoo ama normalde dışarıya göre fiyatları biraz pahalı
herkese günaydın nasılsınız taze anneler nasılsınız.
öncelikle asebacım başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin. Kalanlarada sabır versin inşallah.
ne güzel nerde indirimler var başlamışız. bide neler aldınız olmazsa olmazlarınız varmı arkadaşlar. mesela bizimki kış bebeği araba alsakmı ama ana kucağı lazım. onlarıda birlikte almazsak olmazmış gibi geliyor hani üstüne oturmuyo ya farklı olunca. siz ne yaptınız varmı araba alan
kıslar bak soru soruyorum size büyük bi ısrarla cevap bekliyorum yaaa.kızıcam ama günlerdir bensiz lafladınız zaten doymadınızmı.benimle ilgilenin biraz yaaa...................
Günaydın Kasım Fıstıkları Ve Fıstık İçleri a.s. a.s.
kızlar bişey sorucam size gebelik başlangıcından bu yana 6 kilo aldım ama benim dr beni çok ciddi uyardı böyle gidersen seni diyetisyene gönderirim dedi birz sert yaptı ya çokmu 6 kilo yaa.bu adam niye beni bunalıma soktu anlamadım...............
Bayanlar benim kızımında maalesef hiçbirseyciği yok ama 24-28 agustos tarihleri arasında istanbul kazan ben kepçe olacagım insallah. Havuzlu han a bile gidecegim, bebek şekerimide halladecegim. Aranızda o dönemde bos olan varsa bana katılabilir cooook memnun olurum.......
herkese günaydın nasılsınız taze anneler nasılsınız.
öncelikle asebacım başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin. Kalanlarada sabır versin inşallah.
ne güzel nerde indirimler var başlamışız. bide neler aldınız olmazsa olmazlarınız varmı arkadaşlar. mesela bizimki kış bebeği araba alsakmı ama ana kucağı lazım. onlarıda birlikte almazsak olmazmış gibi geliyor hani üstüne oturmuyo ya farklı olunca. siz ne yaptınız varmı araba alan
kızlar bişey sorucam size gebelik başlangıcından bu yana 6 kilo aldım ama benim dr beni çok ciddi uyardı böyle gidersen seni diyetisyene gönderirim dedi birz sert yaptı ya çokmu 6 kilo yaa.bu adam niye beni bunalıma soktu anlamadım...............
günaydın sağol canım
kızlar ben gidiyorum kaç gündür oturmaktan ayaklarım şişti eve gidip yatacam bugün ayaklarımı sanki havayla şişirmişler gibii kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
ayyy bende gideceğim havuzlu hana sonra şekerlerimi almaya inşallah kocişle gidicez sanırsam ama yalnız gitmeye karar verirsem takılırım peşine şekerim kaydirigubbakcemile3
şşşşşşşşşşşşş kızlar bişey daha sorucam her ne kadar cevap vermesenizde ben sorayım.kızlar erkeklere göre 10 gün falan önce olurmuş bu konu ile ilgili bi fikri olan varmı......yani beklenilen günden 10 gü öncemi demek bu.....
Hhahaha evet sebep bu olabilir:)))))))6 kilonun 4 kilosunu sadece 1 ayda aldığım için demiş olabilirmi acaba ............korktu adam herhal...
6 kilonun 4 kilosunu sadece 1 ayda aldığım için demiş olabilirmi acaba ............korktu adam herhal...
günaydın sağol canım
kızlar ben gidiyorum kaç gündür oturmaktan ayaklarım şişti eve gidip yatacam bugün ayaklarımı sanki havayla şişirmişler gibii kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
şşşşşşşşşşşşş kızlar bişey daha sorucam her ne kadar cevap vermesenizde ben sorayım.kızlar erkeklere göre 10 gün falan önce olurmuş bu konu ile ilgili bi fikri olan varmı......yani beklenilen günden 10 gü öncemi demek bu.....
İnsallah eşinle gidersiniz sekerim ebet bende kocisle tercih ederdim ama benim kociş 20 sinde dömnecek buraya(( iş basa düşüyo yani (( ama eşinin işi çıkarsa memnun olurum...
Bu arada sen 8 kilomu aldın!!!! aramızda en az kiloyla giden sen degilmiydin ne arada derede aldın 8 kiloyu coook sasırdım.......
nehirivercim canım benimde boy 1.70 ben 64 ile kaldım şu an 70 geliyorum işte ne bilim ya şu an bi anormallik yok ama dr. canımı sıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?