tabikide özel ilgi bekliyom.allah allah itirazınmı var yahu.
kapris yapma nan boncuk özel ilgimi beklion verioz ya cevap okusanazemuszemus kız cocuklarının daha erken doğdurgunu ve daha dayanıklı oldugunu sölio burdaki hemsire arkadaslardaopuyorumnanaktan
nan kafam karıstı şimdi kız cocuğumu erken doğar erkek çocuğumu :bbo:
her ikiside zamanında gelsin sağlıklı sıhhatli inşallah
nan kafam karıstı şimdi kız cocuğumu erken doğar erkek çocuğumu :bbo:
her ikiside zamanında gelsin sağlıklı sıhhatli inşallah
boncuks evet öle diyolar kız çocuk erkeğe göre erken gelirmiş ama belli olmuyor canım. yakın zamanda 3 doğum oldu ailede 2 kız biri verilen zamandan 8 gün erken geldi. diğeri ise normal gününü 3 gün geçti. erkekse gelmek bilmedi en aonunda suni sancı verdiler. ama kızlar genelde verilen günü geçmiyo ve 10 güne kadar erken olabiliyor diye biliyorum. hayırlı zamanda gelsin kuzucuklar inşallah.
bu arada bende 12 kilo almışım gibi görünüyor. dr şekerdenn şüphelendi ve nitekim çıktı. diyetisyene giittim nasıl duruyorsun sen dedi özel bir alete bağladılar vücudumda 6 kilo ödem varmış arkadaşlar. şimdi diyete başladık. ve 100 lük şeker yüklemesi yapıcaz bu hafta
hoşceldun canlizim a.s. opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım yaaa
hımm kocişin izni az dimek ii tatil yap dinlen haaa çok yorulma gezmekten
hoşgeldin gıı
hosbulduk kızlar opuyorumnanaktanhoşgeldin canlizzz
kızlar günaydın hepinize nihayet gelebildim......
tabikide özel ilgi bekliyom.allah allah itirazınmı var yahu.
yahu erken doğar dedikleri 7 ay falan değil hani 9 ay 10 gün olmaz diolar 37 haftadn onra kız heran gelirmiş ama erkek gününü doldururmus öle diolarrzemuszemus
boncuks evet öle diyolar kız çocuk erkeğe göre erken gelirmiş ama belli olmuyor canım. yakın zamanda 3 doğum oldu ailede 2 kız biri verilen zamandan 8 gün erken geldi. diğeri ise normal gününü 3 gün geçti. erkekse gelmek bilmedi en aonunda suni sancı verdiler. ama kızlar genelde verilen günü geçmiyo ve 10 güne kadar erken olabiliyor diye biliyorum. hayırlı zamanda gelsin kuzucuklar inşallah.
bu arada bende 12 kilo almışım gibi görünüyor. dr şekerdenn şüphelendi ve nitekim çıktı. diyetisyene giittim nasıl duruyorsun sen dedi özel bir alete bağladılar vücudumda 6 kilo ödem varmış arkadaşlar. şimdi diyete başladık. ve 100 lük şeker yüklemesi yapıcaz bu hafta
hosbulduk kızlar opuyorumnanaktan
nan ben sordum senı kaydirigubbakcemile hiç görmüyon bizi :kedi:
slm herkese
slm herkese
bir hafta raporluyuz enfeksiyon dolayısıyla sizler nasılsınız kızlar
hoşgeldin şişkommopuyorumnanaktan
şşşşşşşşşşşşş kızlar bişey daha sorucam her ne kadar cevap vermesenizde ben sorayım.kızlar erkeklere göre 10 gün falan önce olurmuş bu konu ile ilgili bi fikri olan varmı......yani beklenilen günden 10 gü öncemi demek bu.....
6 kilonun 4 kilosunu sadece 1 ayda aldığım için demiş olabilirmi acaba ............korktu adam herhal...
bir hafta raporluyuz enfeksiyon dolayısıyla sizler nasılsınız kızlar
slm arkadaslar
inanın zor yazıyorum ellerim cok fazla uyusuyor özellikle sag bilegim
annemde hamileyken onada aynısı olmus
doktoruma söyledim onemsemedi
hergun bu kadar agrı ve uyusma olursa ben ne yapıcam yaaaa
şişşko mu kaydirigubbakcemile3 hani nirdeeee laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?