ewet hastaneyide duydum doktoruda
üff bende bi doktora gidyom benimde pek içime sinmiyoo ama napıyım gidiyom işte
yaa ben bide 4boyutluya girmek istiyom cd falan weriyolr ya hatıra olarak sen girdin mi hiç
kız zeren doya doya izle bebişi diyon da öölee neslinin bulduğu gibi bi dr lazım onun için bu yatırıyo ölçüm yapıyo bakınıyo sorarsak annatıyo allam kaç dr gezdim hepsi aynı yaa sormadan söleyin kardeşim iyi deyip bırakma boyunu söle kilosunu söle ne bilem iki afiili cümle kur nan ağzının içine bakıyos demi amaaaaaaaaa yok illa her haltı soracassss :mymeka:
zaereen ben de ankamalldeydim düün
kışlıklar çıkmış ama cidden çok pahalıyıdıı
zaten chiccoda herşey pahalı ben bi mont aldım %40 indirim varmış bi de zaradan indirime girmiş yazlık elbiselerden aldım seneye giymesi için :bbo:
ya evet c&a uygun oluyodu amaa ben orayı atlamışım yaa nasıl girmedim orayaa sen diince aklıma geldi haaa
bi de ben tomuycuk almıştım hastane çıkışını 15 parça 70 liraydı acityden ucuz sandımdı yaa neyse o da öle olsun kaydirigubbakcemile2
bak yaa görüyonmuuu
ya ben de arıyom arıyom hep meşgul veya açmıyo çok meşguul erken doğum zamanlarına yaklaştık diye korkmaya başladım yaa daha ilgili olmalı sankii
yawrım ben yenimahalle kadın doğumda 2.düzey ultrasona girdim de orda güya flash belleğe kaydetcektim dr dediki bebiş çokta güzel poz vermedi hep eliyle yuzunu kapattı falan kayda değer bişi yok dedi sepetledi beni nan :1closedeyes:
allahh tutmayın nan beni kociş uyandı cerin kaçar hade bağa şans dileyin nan :))
kız zeren doya doya izle bebişi diyon da öölee neslinin bulduğu gibi bi dr lazım onun için bu yatırıyo ölçüm yapıyo bakınıyo sorarsak annatıyo allam kaç dr gezdim hepsi aynı yaa sormadan söleyin kardeşim iyi deyip bırakma boyunu söle kilosunu söle ne bilem iki afiili cümle kur nan ağzının içine bakıyos demi amaaaaaaaaa yok illa her haltı soracassss :mymeka:
yawrım ben yenimahalle kadın doğumda 2.düzey ultrasona girdim de orda güya flash belleğe kaydetcektim dr dediki bebiş çokta güzel poz vermedi hep eliyle yuzunu kapattı falan kayda değer bişi yok dedi sepetledi beni nan :1closedeyes:
ulennnnnnnnnnnnnnnn karular ben celdummmmmmmmmmmmm özledim sizi Şeniz
hayırlısı olsun canım yaaayaaa demekki ciğerler 8. aydan sonra gelişiyo.... üzüldüm ama neyseki dğüzeliyormuş... aman günümüz dolmadan gelmez bebişler inşallah:Saruboceq:
hımm kocişin izni az dimek ii tatil yap dinlen haaa çok yorulma gezmektentatlış kocişin izni 1 hafta bugun bu işleri halletmemiz lazım yarın arabayı servise götürcek akşama kardeşleriynen balığa falan gitcekmişşşşşş
çarşambadan sorada biz kaçacas bi yerlere o yüzden alışverişin bugun olması lazıımmmm :lepi:
ama benim herif alışverişe gitmiyek deyü bayıltıcı bişiler mi aldı gece bilmim normalde sabah uyumaz bu kaaa şimdi gözleri açıyom sadece piyasada beyazı var nan bayıldı benim herüff :roflol:
hoşgeldin gııulennnnnnnnnnnnnnnn karular ben celdummmmmmmmmmmmm özledim sizi Şeniz
ulennnnnnnnnnnnnnnn karular ben celdummmmmmmmmmmmm özledim sizi Şeniz
dilmuh geceleri geliyo bazen halası hala yanlarındaymış daakzlar hiç bu aralar dilmuh ve boncuk girmıyor ben görmedım nirdelerkı
kızlar dün akşam üzeri MODOKO ya gittik kocişle kızıma oda bakmak için ayy harika odalar sepetler vardı ya kafamızda 4 tane oda belirledik fiyatlar uygundu gecenlerde burda 3700 e bır oda sormuştum dedimya onu orda 2200 dediler düşünün bizim beğendiğimiz odalarda 2200 -2300 nakit fiyatıydı içinde büyüyen yatak 3 kapılı dolabı şifonyeri oyuncak sandığı duvar rafı uyku seti bazılarında cibinliği hatta lambası bile dahildi düşünün
kociş dediki nakit 2000 tl yi koyalım cebe alırız istediğini hemen merak etme sen dedi
ben sade beyaz beğendim 4 takımıda hem şık hem kullanışlı hemde ilerde rahatlıkla kullanacağı oda bakalım hayırlısı olsun inşallah
ooh ne güzeeel alın odanızı da biz de burdan fotolara bakarız :sm_cool:
biz daha hiç bakmadık beşik falan
vallahi heeç gidip bakmayacam bakarsam kafam karışır direk gidip park yatak ve sepet alacam ilk başlarda sepette soorada yatakta yatırcamkızlar dün akşam üzeri MODOKO ya gittik kocişle kızıma oda bakmak için ayy harika odalar sepetler vardı ya kafamızda 4 tane oda belirledik fiyatlar uygundu gecenlerde burda 3700 e bır oda sormuştum dedimya onu orda 2200 dediler düşünün bizim beğendiğimiz odalarda 2200 -2300 nakit fiyatıydı içinde büyüyen yatak 3 kapılı dolabı şifonyeri oyuncak sandığı duvar rafı uyku seti bazılarında cibinliği hatta lambası bile dahildi düşünün
kociş dediki nakit 2000 tl yi koyalım cebe alırız istediğini hemen merak etme sen dedi
ben sade beyaz beğendim 4 takımıda hem şık hem kullanışlı hemde ilerde rahatlıkla kullanacağı oda bakalım hayırlısı olsun inşallah
vallahi benim bebişinde 4 çıtçıtlısı 2 tane yelek vardı emme kız yeleğiii kaydirigubbakcemile3bizde dün baktık ilk defa
kıs siz gene bebişlerin herşeyini aldınız maşallah ben daha bir iğne almadım kaydirigubbakcemile3
aaaaaa nehircim kıtlıkmı çıkacak kuzum ne ettinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?