2009 Kasm Anneleri

kız zeren doya doya izle bebişi diyon da öölee neslinin bulduğu gibi bi dr lazım onun için bu yatırıyo ölçüm yapıyo bakınıyo sorarsak annatıyo allam kaç dr gezdim hepsi aynı yaa sormadan söleyin kardeşim iyi deyip bırakma boyunu söle kilosunu söle ne bilem iki afiili cümle kur nan ağzının içine bakıyos demi amaaaaaaaaa yok illa her haltı soracassss :mymeka:

ewet hastaneyide duydum doktoruda
üff bende bi doktora gidyom benimde pek içime sinmiyoo ama napıyım gidiyom işte
yaa ben bide 4boyutluya girmek istiyom cd falan weriyolr ya hatıra olarak sen girdin mi hiç

yawrım ben yenimahalle kadın doğumda 2.düzey ultrasona girdim de orda güya flash belleğe kaydetcektim dr dediki bebiş çokta güzel poz vermedi hep eliyle yuzunu kapattı falan kayda değer bişi yok dedi sepetledi beni nan :1closedeyes:

of yaa soma netcez bu doktor işini yaaaa
benimki de pratik hemen ölçüyo güzel büyümüş bişi yok hadi yallahh arıyom arıyom açmıyo daa öff sinir oldum yaaa bayındırdan doktor arıyom şimdi baalımm ankaranın en iyi hastanesi emme orda da doğum yapılmaz gıı arabayı satmak gerekir :roflol: :roflol:

yaaaa karşılaşmışızdır belkideeeee...ben bide gördüğüm tüm hamişlere baktım saatlerimiz aynıysa kesin seni de görmüşümdür heee..
hayırlı olsun montunuz.. ben de zaraya girmedim... bebşinin canı sağolsun canım içine sindiyse gerisi mühim değil.. burda paylaşıyor olmamız çok iyi oluyor ne ,nerede ,ne kadara satılıyo biliyoruz...

benim doktor ameliyattayken bile asistanına açtırıyo telefonu... ama gece yarısı ya da haftasonu aramam hiç gerekmedi... umarım bundan sonra da gerekmez...
şimdi acil bi durum olsa sen ulaşamıycanmı doktorunaaa..

bu 2. düzey ultrason dediğin bebeğin organlarına bakan ultrason değil mi? bende girdim ona ama o normal ultrason gibi siyah beyaz bişeydi benim dediğim o değil kıss bak bu

Eklentiler

• $dort-boyutlu-ultrason.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 13

haklısın canım vallaa. ben de özendim nesliye...benim dr. bakıyo pozisyonunu falan söylüyo... bazen boyunu söylüyo... şimdilik memnunum yani... çok büyük bi sorun olmadığı sürece değiştirmeyi düşünmüyorum...

kızz sen görmüşsün yine... ben devlette yaptırdım 2. düzeyi...ekran çok tersti göremedim bilee... çok merak ediyodum oysaaaa:1no2:

kızlar dün akşam üzeri MODOKO ya gittik kocişle kızıma oda bakmak için ayy harika odalar sepetler vardı ya kafamızda 4 tane oda belirledik fiyatlar uygundu gecenlerde burda 3700 e bır oda sormuştum dedimya onu orda 2200 dediler düşünün bizim beğendiğimiz odalarda 2200 -2300 nakit fiyatıydı içinde büyüyen yatak 3 kapılı dolabı şifonyeri oyuncak sandığı duvar rafı uyku seti bazılarında cibinliği hatta lambası bile dahildi düşünün
kociş dediki nakit 2000 tl yi koyalım cebe alırız istediğini hemen merak etme sen dedi
ben sade beyaz beğendim 4 takımıda hem şık hem kullanışlı hemde ilerde rahatlıkla kullanacağı oda bakalım hayırlısı olsun inşallah

yaaa demekki ciğerler 8. aydan sonra gelişiyo.... üzüldüm ama neyseki dğüzeliyormuş... aman günümüz dolmadan gelmez bebişler inşallah:Saruboceq:
hayırlısı olsun canım yaaa

hımm kocişin izni az dimek ii tatil yap dinlen haaa çok yorulma gezmekten

ulennnnnnnnnnnnnnnn karular ben celdummmmmmmmmmmmm özledim sizi Şeniz
hoşgeldin gıı

kzlar hiç bu aralar dilmuh ve boncuk girmıyor ben görmedım nirdelerkı
dilmuh geceleri geliyo bazen halası hala yanlarındaymış daa

ooh ne güzeeel alın odanızı da biz de burdan fotolara bakarız :sm_cool:
biz daha hiç bakmadık beşik falan

vallahi heeç gidip bakmayacam bakarsam kafam karışır direk gidip park yatak ve sepet alacam ilk başlarda sepette soorada yatakta yatırcam

bizde dün baktık ilk defa
kıs siz gene bebişlerin herşeyini aldınız maşallah ben daha bir iğne almadım kaydirigubbakcemile3
vallahi benim bebişinde 4 çıtçıtlısı 2 tane yelek vardı emme kız yeleğiii kaydirigubbakcemile3
ben hep kız bekleyodumm napam
bide annemin sipariş verdiği örgüler varrr başka bişeyi yok yavrumun

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunu bikere daha ekliyorum :)

kızlar migroslarda prima yeni bebek 3- 6 kg dogumdan sonra uzun zaman kullanacağımız 98 li bez normal fiyatı 25 ile 27 arası değişen bez migros kartı olanlara 19.75tl bilginize yeni doğan hemsiresi bi arkadasım var günde ortalama 8 desek 240 bir ayda biter dedi bizde arabanın bagajını doldurduk geldik bilginizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…