2009 Kasm Anneleri

vallahi benim bebişinde 4 çıtçıtlısı 2 tane yelek vardı emme kız yeleğiii kaydirigubbakcemile3
ben hep kız bekleyodumm napam
bide annemin sipariş verdiği örgüler varrr başka bişeyi yok yavrumun

aynen benimde yavrumun henüz hiçbirşeyi yok allah sağlık versin alırız herşeyimizi şekerim dimi ama a.s.

günaydın nehirivercim opuyorumnanaktan
canım benim kociş sürekli eczanelerde kozmetikçilerde toptancılarda dolanıyoya ondan dolayı bezleri toptan alacam sen kafanı yorma dedi geliş fiyatına alacakmış bizimkisi kaydirigubbakcemile3

Günaydın güzel annişler ve minik kuzucukları, bugün son 1 haftamız..... 1 hafta sonra bizde Türkiyede olacagız insallah......

günaydın canım nekaa güzel ben ihtiyacı olan arkadaslar duysun die ekledim benim stoklamak gibi bi düşüncem yoktu ama uygun gelince aldım belki almak isteyen arkadaslarda olru die tkrar tekrar yazıom opuyorumnanaktan

kızlar naber.....karakızcım beni sormuşsun sağol sende olmasan valla halimiz ne ola.......bu arada sana bişey soracağım sen bebişinin adını durumu koyacaksın merak ettim......bizde duru düşünüyoruzda ondan ne güzel isim dimi...............

günaydın canımm hımm bayağı uygunmuş bi bakm olmazsa bende alam

aynen benimde yavrumun henüz hiçbirşeyi yok allah sağlık versin alırız herşeyimizi şekerim dimi ama a.s.

evet canım yeterki bizim ve bebişn sağlığı yerinde olsun
ben zaten gidip 1 günde 1 mağzadan halletcem hepsini
sende öle yaparsın

günaydın kızlar aseba başınız sağolsun rabbim geride kalanlara güzel ömürler versin kahvaltı yapıpta gelem

kacırma derim tüm primaları millet kapıs kapıs edio valla

kızlar günaydın hepinize nihayet gelebildim......

günaydın canım hoşgeldin opuyorumnanaktan

Günaydın güzel annişler ve minik kuzucukları, bugün son 1 haftamız..... 1 hafta sonra bizde Türkiyede olacagız insallah......

günaydın mart hayırlısı ile gelirsin inşallah canım

günaydın canım nekaa güzel ben ihtiyacı olan arkadaslar duysun die ekledim benim stoklamak gibi bi düşüncem yoktu ama uygun gelince aldım belki almak isteyen arkadaslarda olru die tkrar tekrar yazıom opuyorumnanaktan

canım çok iyi yaptın tebikide nerde indirim var burdan birbirimize söylememiz gerek valla sende iyi yapmışsın almakla sotk bulunsun canım indirimli almışsın sonuçta bebişin güle güle pisletsin bezlerini kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

özgeemm valla bizim burda bi market var multinetle alışveriş yapıyoz biz ordan orda baktım ben dün 17,90 primalar :lepi:
ucuz oluyo heee,ben bilmediğimden ilgilenmedim pek kaydirigubbakcemile3

kızlar bişey sorucam size gebelik başlangıcından bu yana 6 kilo aldım ama benim dr beni çok ciddi uyardı böyle gidersen seni diyetisyene gönderirim dedi birz sert yaptı ya çokmu 6 kilo yaa.bu adam niye beni bunalıma soktu anlamadım...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…