vallahi benim bebişinde 4 çıtçıtlısı 2 tane yelek vardı emme kız yeleğiii kaydirigubbakcemile3
ben hep kız bekleyodumm napam
bide annemin sipariş verdiği örgüler varrr başka bişeyi yok yavrumun
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunu bikere daha ekliyorum :)
kızlar migroslarda prima yeni bebek 3- 6 kg dogumdan sonra uzun zaman kullanacağımız 98 li bez normal fiyatı 25 ile 27 arası değişen bez migros kartı olanlara 19.75tl bilginize yeni doğan hemsiresi bi arkadasım var günde ortalama 8 desek 240 bir ayda biter dedi bizde arabanın bagajını doldurduk geldik bilginizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydın nehirivercim opuyorumnanaktan
canım benim kociş sürekli eczanelerde kozmetikçilerde toptancılarda dolanıyoya ondan dolayı bezleri toptan alacam sen kafanı yorma dedi geliş fiyatına alacakmış bizimkisi kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunu bikere daha ekliyorum :)
kızlar migroslarda prima yeni bebek 3- 6 kg dogumdan sonra uzun zaman kullanacağımız 98 li bez normal fiyatı 25 ile 27 arası değişen bez migros kartı olanlara 19.75tl bilginize yeni doğan hemsiresi bi arkadasım var günde ortalama 8 desek 240 bir ayda biter dedi bizde arabanın bagajını doldurduk geldik bilginizeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
aynen benimde yavrumun henüz hiçbirşeyi yok allah sağlık versin alırız herşeyimizi şekerim dimi ama a.s.
günaydın canımm hımm bayağı uygunmuş bi bakm olmazsa bende alam
evet canım yeterki bizim ve bebişn sağlığı yerinde olsun
ben zaten gidip 1 günde 1 mağzadan halletcem hepsini
sende öle yaparsın
günaydıııınnn a.s.
kızlar günaydın hepinize nihayet gelebildim......
Günaydın güzel annişler ve minik kuzucukları, bugün son 1 haftamız..... 1 hafta sonra bizde Türkiyede olacagız insallah......
günaydın canım nekaa güzel ben ihtiyacı olan arkadaslar duysun die ekledim benim stoklamak gibi bi düşüncem yoktu ama uygun gelince aldım belki almak isteyen arkadaslarda olru die tkrar tekrar yazıom opuyorumnanaktan
günaydın kızlar aseba başınız sağolsun rabbim geride kalanlara güzel ömürler versin kahvaltı yapıpta gelem
günaydın canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
günaydın mart hayırlısı ile gelirsin inşallah canım
canım çok iyi yaptın tebikide nerde indirim var burdan birbirimize söylememiz gerek valla sende iyi yapmışsın almakla sotk bulunsun canım indirimli almışsın sonuçta bebişin güle güle pisletsin bezlerini kaydirigubbakcemile3
günaydıııınnn a.s.
günaydın kızlar aseba başınız sağolsun rabbim geride kalanlara güzel ömürler versin kahvaltı yapıpta gelem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?