nan ben öğle yemeğine gidecem birazdan sen kahvaltı diyon yahu
canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen madem raporlusun tadını çıkar taNazLıtlım
canımya allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı
afiyet olsun tatlım
daha önce kahverengi akınım olmuştu 1-2 günde geçmişti çarşamba tekrar oldu cumartesi kontrole ittiğimde dr muayne etti enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi 5 günlük bide yatak istirahati şükür normale döndü ama yinede istirahat ediyorum bir hafta evdeyim karakızım
muredaaa kenyaa 27 haftanızın basına hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kız kadın doğumcu ne anlarmıs kalk bi ortopediste ne bilem bu işle kim ilgileniosa ona git de hamileyim böle böle ağrım var baksınlar bi olmaz böle acı ceke ceke yahuu:umursamaz:
gidicem artık ya önemli bişise
anneminki kalıcı olmus hala elleri uyusarak kalkar yataktan
bi an önce halletmek gerek
muredaaa kenyaa 27 haftanızın basına hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iyiyim nazlıcım aslında bi şikayetim yoktu akıntım dışında oda normale döndü ama yinede istirahat ediyorum işler yoğundu dinlenmiş oluyorum sen nasılsın yağmurumuz iyimi
Cooook gecmiş olsun canım, o antibiyotiği bende kullandım 3. günden sona akıntıyı tamamen kesti ve korkunc bir kasıntı başladı ve ben maalesef 1 gün erken kestim ilacı ama kestikten 2 gün sonra kaşıntı gecti aklında bulunsun.....
kızlar dr.umun anlattıklarını sizlerlede payşalasayım istiyorum.
şimdi bu haftadan itibaren potaya girmişim heran doğum başlayabilirmiş.
karnımızda olan sertlikler doğum sancısı değilmiş.bebişim kendini germesinden kaynaklanırmış.
doğum sancıları belirli aralıklarla gelirmiş,yani sancı gelir 5 dk.sonra geçer 1 saat sonra tekrar girermiş.
ve bu zaman 5-10 dk.lık periyodlarla sıklaşırmış.
doğum sancıssı olduğunu böyle anlarsın dedi.sancılarım başladığında hatta suyum geldiğinde bile yola çıksam izmirde doğurabilirmişim 2,5 saatte asla doğuramazsın dedi.ilk sancıdan itibaren 7 saat falan sürermiş.
Hmm kıyamam sana rahatça gelecek bebeğin zamanında annesi endişelenme sen ..Odanız geldimi naptın bakalım?
İyiyiz canım çok şükür ben azıcık yoğun bu aralar Düğünler arka arkaya bu 2 hafta yorucu oluyor.Ama hepsi şükürki oldukça eğlenceli güzel geçiyor..Onun dışında sıcaklar eve işler ama hazırlık filan sadece önüme gelen kıyafetler genelide hediye geldi zaten anneanneden haladan ordan burdan nasipse Eylül gibi düşünüyorum odasını yapmayı :Saruboceq: :Saruboceq:[/QUOTE
allah güzel telaşlar versin nazlıcım bizimde halamız geldi bi sürü kadife tulumlar getirmiş bide cumartesi denizimize ilk defa iki ayakkabı aldım bayıldım ama alırken gerçi biraz büyük hemen giyemez ama olsun gözmün önünde duruyor sevip duruyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar dr.umun anlattıklarını sizlerlede payşalasayım istiyorum.
şimdi bu haftadan itibaren potaya girmişim heran doğum başlayabilirmiş.
karnımızda olan sertlikler doğum sancısı değilmiş.bebişim kendini germesinden kaynaklanırmış.
doğum sancıları belirli aralıklarla gelirmiş,yani sancı gelir 5 dk.sonra geçer 1 saat sonra tekrar girermiş.
ve bu zaman 5-10 dk.lık periyodlarla sıklaşırmış.
doğum sancıssı olduğunu böyle anlarsın dedi.sancılarım başladığında hatta suyum geldiğinde bile yola çıksam izmirde doğurabilirmişim 2,5 saatte asla doğuramazsın dedi.ilk sancıdan itibaren 7 saat falan sürermiş.
sağol martcım benimki ilacı kullandığım ilk gün normale döndü ismi ornisid fort sen bundan mı kullandın tamamen iyleşiyimde katlancaz artık sen nasılsın
bende 45 dakikalık yola gidicem Allahın izniyle yetişiriz canım
ilk dogumsa agrı daha uzun sürebilirmiş bile
Allah hayırlısıyla kolaycacık dogumlar versin inş.
benim doktorum daha erken bi sorun yok korkmayın dedi
hersey yolunda dedi
iki hafta sonra öbür doktora gidicem inş. bakalım o ndiyecek
inşallah nazlıımmm :Saruboceq::Saruboceq:
ayın 14ünde gelicek odamız cnmm zemuszemus
oyyyy ilk papaları insan sevmeden duramıyorki minicik minicik birde hayaller kuruyorsun Allahım inşallah giydirmeyi nasip etsin birtanem hepimize :Saruboceq: opuyorumnanaktan Ben tulum elbise ne bileyim daha böyle detaylara giremedim ama hediye gelenlere bakılırsa 5 takımı olmuş böyle hastane çıkışı gibi diğerlerini dediğim gibi eylül ayına bırakıyorum.Zate bu hafta şeker kan idrar tahlili düğünler derken bitecek..Sonrasındada 1 haftalık tatilimiz bu ayda Allahın izniyle böyle biter :Saruboceq:allah güzel telaşlar versin nazlıcım bizimde halamız geldi bi sürü kadife tulumlar getirmiş bide cumartesi denizimize ilk defa iki ayakkabı aldım bayıldım ama alırken gerçi biraz büyük hemen giyemez ama olsun gözmün önünde duruyor sevip duruyorum kaydirigubbakcemile3
benimde şükür bi tehlike yok cnm :Saruboceq: ama bilgilendirmek açısından anlattı her kasılma doğum habercisi değil diyee.
inşallah zamanında ve hayırlısıyla doğurmak nasip olur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?