2009 Kasm Anneleri

benim akıntım şuan normal beyaz geliyor yani tamamen kesilmedi rengi normale döndü muayne ettimi seni dr benimki muayne etti ondan sonra ilaç verdi

selam kızlar nasılsınız keyifler yerinde inşş bende ütü yapıyorum evi biraz toparliyim yemek yapıcam veeeee 4te randevum var doktora gidicem uzun bi aradan sonra gidicem yaa çok heyecanlıyımm inşş her şey yolundadr bbeişim ne kadar olmuş bakalım

Muredam Biz bu arada Marmarise karar veriyoruz varmı önereceğiz yerler bize nerelere gitmemizi tavsiye edersin?

nazlım özelden yaz bana nasıl bi yer istediğini,5 yıldızllımı,merkezemi denizemi yakın,kaç liraya kadar felan cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim dr.çok ilgili yaa acayip ilgileniyo seninle :Saruboceq:
cnm inşallah herşey yolunda gider.:Saruboceq:

slm destnacım,valla inanmazsın senden çok sevindim desem yeridir cnmm bol bol bak oğluşunaaaa opuyorumnanaktan

valla bana doktorum binme dese beni hiç b kuvvet bindiremez o uçağaa:roflol::roflol:

Oda bir bakıs acısı tabii, ama buradaki dr ları ve hastaneleri görsen daha iyi anlayabilirdin durumu, bende büyük konusmayayım Allah korusun ama benide hiçbir kuvvet burada doğurtturamaz

Kızlar bende 28+1 de ucaga binecegim biraz endişelerim var ama dr gidemezsin dese bile her halukarda yine binmek zorundayım
bişeycik olmaz Allahın izniyle canım korkma ama dr izin vercek imzalı hemde tabi yurt dışı yolculğuda sıkıcı oluo saatlerce

Oda bir bakıs acısı tabii, ama buradaki dr ları ve hastaneleri görsen daha iyi anlayabilirdin durumu, bende büyük konusmayayım Allah korusun ama benide hiçbir kuvvet burada doğurtturamaz

doğrudur cnm ben sana bişe demiom illaki mecbursun binosun ben cok pimpirikliymde o bakımdan dedim opuyorumnanaktan

saol canımm benim yaa opuyorumnanaktan bi heyecan varkii bendee heyecandan doktora sorcaklarımı unutmassam iyii bi kağıda falanmı yazsamkii bid endişe var inşş bi terslik falan yokturr paronoyaa mı oldum nedirr bebek bazen çok aşağıda hareket ediyor sanki çıkıcak gibii geliyor bana ve süreklii idrara çıkma isteğii kaçıracakmışım gibii geliyor sizde oluyormuu bu bide muredecanım bebeişin ne kadardıı son gittiğindeee

benim akıntım şuan normal beyaz geliyor yani tamamen kesilmedi rengi normale döndü muayne ettimi seni dr benimki muayne etti ondan sonra ilaç verdi

Canımcım birebir aynı seyi yasıycaz diye bir kural yok, insallah senin bir dahada baslamaz. Benimkide muayene etmişti ama enfeksiyon dememişti. Akıntımda önce beyaza dönmüş sonra artık sıvı degil katı hale dönüşmüştü. 2 saatte bir dusa girip o katılasmıs akıntıları yıkıyordum kaşıntım azalsın diye.
11 inde Türkiyedeki dr umla randevum var bakalım o ne diyecek, o zamana kadar akıntı fora artık bende:)))

slm:CüvCüv:nasılsınız bakayım ay daha iş yapmadım ya o kadar üşeniyorum ki yemekte var. kızlar ayağıma gecen güm krap girdi nefesim kesilecekmiş gibi oldum şimdide yeri ağırıyor

ooh iyi baariii ben de korktum iice sert diyee
neyse ama yarına randevu aldım başka doktordan bi de ona soralım bakalım bu kadın içime sinmedi arıyom arıyom ulaşamıyom haftasonu gece falan olursa bu gelmez doğuma allah bilir
Kızlar bende 28+1 de ucaga binecegim biraz endişelerim var ama dr gidemezsin dese bile her halukarda yine binmek zorundayım
rapor alman gerekiyomuş 28. haftadan sonra ama sorarlarsa 27 dersin :roflol:

ooh destnaa git de gel bakalıımmm
bak neslünün sıpa 1250 olmuşş en tonton o mu olcak ne
belkim seninki de 1 kilo olmuştur

nazlıcıııımmm elbise aldın mıı

slm:CüvCüv:nasılsınız bakayım ay daha iş yapmadım ya o kadar üşeniyorum ki yemekte var. kızlar ayağıma gecen güm krap girdi nefesim kesilecekmiş gibi oldum şimdide yeri ağırıyor

geççmiş olsuun bunu doktora söle ilaç veriyomuş galiba ya da soda içcekmişsin
bende olmuyo çok şükür

geççmiş olsuun bunu doktora söle ilaç veriyomuş galiba ya da soda içcekmişsin
bende olmuyo çok şükür

şimdiye kadar bende de olmuyordu ilk oldu perşembe gidince söyleyecem ilaç bebğin böbreğine iyi gelmiyormuş bakalım soracam zaten dr çok ilgili ben sormadan o bana soruyor bütün bilgileride o bana anlatıyor gecen söyledi 30 haftaya kadar sırt üstü yatabilirsin dedi

olleeeeyyy
sırtüstü valla süper uyuyodum yaa kendimi zorlamaya başladım heryerim ağrıyarak uyanıyom beee yarın ben de sorcam doktoraaa

o krampları ben devamlı yaşıyorum canım ölüm gbi adamı kilitliyo bu gittiğimde dr ye söliycem bana daha sabah girdi geçen günde ayak parmaklarım kilitlendi üstüste geçti :roflol: :roflol:

Kartanem aldım canım benimmm ama henüz eklemedim görümcem gelicek onu bekliyorum sonra Doğaya çektirir eklerim hemen olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…