Kızlar bende 28+1 de ucaga binecegimbiraz endişelerim var ama dr gidemezsin dese bile her halukarda yine binmek zorundayım
Kızlar bende 28+1 de ucaga binecegimbiraz endişelerim var ama dr gidemezsin dese bile her halukarda yine binmek zorundayım
Benimde tek sorunum akıntıydı, bana enfeksiyon bile demediler. İlacı alır almaz kesildi, ama ilac öyle bir kestiki işte 3 . gün gibi bu sefer akıntısızlıktan kasıntı basladı. İlacı bırakınca hersey normale döndü, simdi 1 hafta filan gecti ilacı bırakalı dün yine akıntım artmıstı((
Muredam Biz bu arada Marmarise karar veriyoruz varmı önereceğiz yerler bize nerelere gitmemizi tavsiye edersin?
benimki dediğim gibi bası kalabalıksa hemen atıyo basından
anlatmıyo aydınlatmıyo hiçbişeyi yaa
ne güzel sen sanslısın işte
sağol canım aydınlattıgın için
inş. zamanında dogum yaparız:Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız keyifler yerinde inşş bende ütü yapıyorum evi biraz toparliyim yemek yapıcam veeeee 4te randevum var doktora gidicem uzun bi aradan sonra gidicem yaa çok heyecanlıyımm inşş her şey yolundadr bbeişim ne kadar olmuş bakalım
valla bana doktorum binme dese beni hiç b kuvvet bindiremez o uçağaa:roflol::roflol:
bişeycik olmaz Allahın izniyle canım korkmaKızlar bende 28+1 de ucaga binecegimbiraz endişelerim var ama dr gidemezsin dese bile her halukarda yine binmek zorundayım
Oda bir bakıs acısı tabii, ama buradaki dr ları ve hastaneleri görsen daha iyi anlayabilirdin durumu, bende büyük konusmayayım Allah korusun ama benide hiçbir kuvvet burada doğurtturamaz
nazlım özelden yaz bana nasıl bi yer istediğini,5 yıldızllımı,merkezemi denizemi yakın,kaç liraya kadar felan cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim dr.çok ilgili yaa acayip ilgileniyo seninle :Saruboceq:
cnm inşallah herşey yolunda gider.:Saruboceq:
slm destnacım,valla inanmazsın senden çok sevindim desem yeridir cnmm bol bol bak oğluşunaaaa opuyorumnanaktan
benim akıntım şuan normal beyaz geliyor yani tamamen kesilmedi rengi normale döndü muayne ettimi seni dr benimki muayne etti ondan sonra ilaç verdi
ooh iyi baariii ben de korktum iice sert diyeekızlar dr.umun anlattıklarını sizlerlede payşalasayım istiyorum.
şimdi bu haftadan itibaren potaya girmişim heran doğum başlayabilirmiş.
karnımızda olan sertlikler doğum sancısı değilmiş.bebişim kendini germesinden kaynaklanırmış.
doğum sancıları belirli aralıklarla gelirmiş,yani sancı gelir 5 dk.sonra geçer 1 saat sonra tekrar girermiş.
ve bu zaman 5-10 dk.lık periyodlarla sıklaşırmış.
doğum sancıssı olduğunu böyle anlarsın dedi.sancılarım başladığında hatta suyum geldiğinde bile yola çıksam izmirde doğurabilirmişim 2,5 saatte asla doğuramazsın dedi.ilk sancıdan itibaren 7 saat falan sürermiş.
rapor alman gerekiyomuş 28. haftadan sonra ama sorarlarsa 27 dersin :roflol:Kızlar bende 28+1 de ucaga binecegimbiraz endişelerim var ama dr gidemezsin dese bile her halukarda yine binmek zorundayım
saol canımm benim yaa opuyorumnanaktan bi heyecan varkii bendee heyecandan doktora sorcaklarımı unutmassam iyii bi kağıda falanmı yazsamkii bid endişe var inşş bi terslik falan yokturr paronoyaa mı oldum nedirr bebek bazen çok aşağıda hareket ediyor sanki çıkıcak gibii geliyor bana ve süreklii idrara çıkma isteğii kaçıracakmışım gibii geliyor sizde oluyormuu bu bide muredecanım bebeişin ne kadardıı son gittiğindeee
slm:CüvCüv:nasılsınız bakayım ay daha iş yapmadım ya o kadar üşeniyorum ki yemekte var. kızlar ayağıma gecen güm krap girdi nefesim kesilecekmiş gibi oldum şimdide yeri ağırıyor
geççmiş olsuun bunu doktora söle ilaç veriyomuş galiba ya da soda içcekmişsin
bende olmuyo çok şükür
şimdiye kadar bende de olmuyordu ilk oldu perşembe gidince söyleyecem ilaç bebğin böbreğine iyi gelmiyormuş bakalım soracam zaten dr çok ilgili ben sormadan o bana soruyor bütün bilgileride o bana anlatıyor gecen söyledi 30 haftaya kadar sırt üstü yatabilirsin dedi
o krampları ben devamlı yaşıyorum canım ölüm gbi adamı kilitliyo bu gittiğimde dr ye söliycem bana daha sabah girdi geçen günde ayak parmaklarım kilitlendi üstüste geçti :roflol: :roflol:slm:CüvCüv:nasılsınız bakayım ay daha iş yapmadım ya o kadar üşeniyorum ki yemekte var. kızlar ayağıma gecen güm krap girdi nefesim kesilecekmiş gibi oldum şimdide yeri ağırıyor
slm kenyacım mureda pas yok mu karu zaten canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?