2009 Kasm Anneleri

yaa ben hala bebişime ayakkabı almadııııııımm :gitme:
çok pahalı ama yaaaa nerden alcam ayakkaııı

o krampları ben devamlı yaşıyorum canım ölüm gbi adamı kilitliyo bu gittiğimde dr ye söliycem bana daha sabah girdi geçen günde ayak parmaklarım kilitlendi üstüste geçti :roflol: :roflol:
çok kötü bir şey gebelikten çok önceleri kalçama girerdi uzun süredir olmuyor.sağ ayağıma giriyor şimdide bende söyleyecem belkide vitamin kullanmıyorum belkide ondandır
yavrum gecmiş olsun

tşk tatlum

kızlar ya ağustos ayınada geldik beni heycan bastı yahuuuuuuuuuuuuu az kaldı gelio oğlusum hergece rüyamda doguruom zaten ama birden aklıam düşüverdi yinee cok heycanlandım

oy maşallah neslinin prensesinee bakalım biizmki ne alemdee gelince yazarımm ya dün bi tartıldım baya kilo almışım doktor tartıcak beni gidincee ama normalmiş bu ara kilo alımıı

kıs 5 tl den baslıo 75 e kadar var ayakkabı nası bulamadın her yer kaynıo ayakkabı ben artık ayakkabı görüp almıım die kocişim bebiş ayakkabısı satan yerlerin önünden gecirmio beni :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol:
ya ne bilem şöle bi baktım girdiğim dükkanlara 40-50 liraydı çok pahalı geldi yaa bi de kestiremiyom ne zaman giycek falan diye
patiklere baktım mothercarede çok şeker şeyler vardı onnar da 20-25 hatta 40 falandı almadan çıktımm

valla gir sıradan bebe mağzalarına ayakkabı dolu 5 tlden baslıo ben sana diom cok verme bende biri ikisi cok paraya alındı diğerleri ucuz zaten bikere gycekler patik olanları ayakkabı alma simdiden patik görünümlü olanları al cok sekerler yaaaaaaaaaazemuszemus

kız illa nike pumamı alman lazım onlardan 1 tane al zaten büyüycek hemen giyemiycek bile boynere bak ben ordan aldım ucuz hemde
yok yaa nike puma alcem demiyom zaten deee başka da göremedim ondan

tamam bakalım bi bebek mağazasından bakayım artık bi araa alkisalkisalkis

patik görünümlü olanlar çok şeker bende ondan alacam pahallı almaya gerek yok yürümeye başladığı zaman ortopetik alırsın

cnm benim bebiş c.tesi gnü 850 gr.dedi dr.31 cm pipişide 6mm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olleeeeyyy
sırtüstü valla süper uyuyodum yaa kendimi zorlamaya başladım heryerim ağrıyarak uyanıyom beee yarın ben de sorcam doktoraaa

kızz benimdr. artık sola yatmaya çalış dedi anacıım :sinifsinif::sinifsinif:

slm kenyacım mureda pas yok mu karu zaten canım sıkkın

yavv dünden beri diyom yaa annem vvar tatlım kızıyo annem bilgisayaraaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 başında değilim oyüzden

yavrum sende ucuzlardan al ben bitanes, 7,5 liraya birini 10 liraya conversleride 27 liraya aldım :lepi:

neslicim maşallah kızına dr.bulmanada çok sevindim cnm inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:

Martcım kafana takma cnm bişeycik olmaz ucaktan falan allah korur bebişide senide :Saruboceq:

kaç kilo aldın baştan beri

baştan beri 7 kilo almışımm:gitme: aldım başımı gidiyorumm yaaa biraz daha ortalığı toparliyim yaa sonra duşa giriecemm bu arada kartanesii ev ayakkıbıları 8 ytlye aldım önünde tavşanlı çok tatlıı patik gibin büssürüde hediye geldii ayakkabılarıda indirimli mağazada görüdm bi tane ilk adım ayakkabısı 38 dii ama çok şıktı almadım şimdiidenn

kızlaaarr şeker yüklemesi sonucum 146 çıkmış sınır 140 mış şeker yüklemesi yaptıran arkidişler bi fikir verebilirler mi acaba

maşallah bareakallah senin prenste büyümüş bayaa senin doğum ne zaman benle kartanesii 5 kasımdaa ma onunki kız ya erkencii davranabilirrzemuszemus

kızlaaarr şeker yüklemesi sonucum 146 çıkmış sınır 140 mış şeker yüklemesi yaptıran arkidişler bi fikir verebilirler mi acaba

hemen cevap veriim bişe değil o benim 176 cıkmıstı ikinciye gerek bile yok bana kalırsa az dikkat et yediklerine tamamdırrropuyorumnanaktan

......nesliciğim gözünaydın dr kafana yattı ise ne mutlu sana
ve geçmiş olsun inşallah o kumları dökerken çok sancı çekmezsin

neslicim gözün aydın de bulmuşsun kafana göre ne kadar güzel çok sevindim adına ..canım ya kum döküyodun demek ayyy kıyamam sana çok geçmiş olsun bebişinede maşallah kıssss kocaman olmuş

.........gözün aydın canım... o ne güzel bi muayene öyleee...

oy maşallah neslinin prensesinee bakalım biizmki ne alemdee gelince yazarımm ya dün bi tartıldım baya kilo almışım doktor tartıcak beni gidincee ama normalmiş bu ara kilo alımıı

kızlar teşekkürler, ilaçları aldım az önce başlıycam bakalım. reflü için de bişey yazdı tontik doktor.
Bu arada ben de hafta takibi ile okuyunca 800-900 gram bişey bekliyodum. Birden duyunca 1250 yi afalladım. Bi de göbek öyle çok 7 aylık hamile göbeği gibi değil. Nerde saklanıyomuş ki bu kedi yavrusu şaşırdım :)
Bol su içiyorum ama çatlayacak gibi oluyorum bu sefer de, Hakkımızda hayırlısı, bebekten değil sudan çatlayacam ben herhalkaydirigubbakcemile3

kızlar ya ağustos ayınada geldik beni heycan bastı yahuuuuuuuuuuuuu az kaldı gelio oğlusum hergece rüyamda doguruom zaten ama birden aklıam düşüverdi yinee cok heycanlandım

ay bendede heyecan başladı canım sürekli aklımda kızım var gece gündüz düşünüyorum heyecan yapıyorum allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım ben yaptırdım ama ben bakmadım değerlere dr da iyi dedi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…