Kartanem aldım canım benimmm ama henüz eklemedim görümcem gelicek onu bekliyorum sonra Doğaya çektirir eklerim hemen olurmu
çok kötü bir şey gebelikten çok önceleri kalçama girerdi uzun süredir olmuyor.sağ ayağıma giriyor şimdide bende söyleyecem belkide vitamin kullanmıyorum belkide ondandıro krampları ben devamlı yaşıyorum canım ölüm gbi adamı kilitliyo bu gittiğimde dr ye söliycem bana daha sabah girdi geçen günde ayak parmaklarım kilitlendi üstüste geçti :roflol: :roflol:
yavrum gecmiş olsun
ooh iyi baariii ben de korktum iice sert diyee
neyse ama yarına randevu aldım başka doktordan bi de ona soralım bakalım bu kadın içime sinmedi arıyom arıyom ulaşamıyom haftasonu gece falan olursa bu gelmez doğuma allah bilir
rapor alman gerekiyomuş 28. haftadan sonra ama sorarlarsa 27 dersin :roflol:
ooh destnaa git de gel bakalıımmm
bak neslünün sıpa 1250 olmuşş en tonton o mu olcak ne
belkim seninki de 1 kilo olmuştur
nazlıcıııımmm elbise aldın mıı
yaa ben hala bebişime ayakkabı almadııııııımm :gitme:
çok pahalı ama yaaaa nerden alcam ayakkaııı
kız illa nike pumamı alman lazım onlardan 1 tane al zaten büyüycek hemen giyemiycek bile boynere bak ben ordan aldım ucuz hemdeyaa ben hala bebişime ayakkabı almadııııııımm :gitme:
kıs 5 tl den baslıo 75 e kadar var ayakkabı nası bulamadın her yer kaynıo ayakkabı ben artık ayakkabı görüp almıım die kocişim bebiş ayakkabısı satan yerlerin önünden gecirmio beni :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol:
ya ne bilem şöle bi baktım girdiğim dükkanlara 40-50 liraydı çok pahalı geldi yaa bi de kestiremiyom ne zaman giycek falan diye
patiklere baktım mothercarede çok şeker şeyler vardı onnar da 20-25 hatta 40 falandı almadan çıktımm
yok yaa nike puma alcem demiyom zaten deee başka da göremedim ondankız illa nike pumamı alman lazım onlardan 1 tane al zaten büyüycek hemen giyemiycek bile boynere bak ben ordan aldım ucuz hemde
valla gir sıradan bebe mağzalarına ayakkabı dolu 5 tlden baslıo ben sana diom cok verme bende biri ikisi cok paraya alındı diğerleri ucuz zaten bikere gycekler patik olanları ayakkabı alma simdiden patik görünümlü olanları al cok sekerler yaaaaaaaaaazemuszemus
valla gir sıradan bebe mağzalarına ayakkabı dolu 5 tlden baslıo ben sana diom cok verme bende biri ikisi cok paraya alındı diğerleri ucuz zaten bikere gycekler patik olanları ayakkabı alma simdiden patik görünümlü olanları al cok sekerler yaaaaaaaaaazemuszemus
saol canımm benim yaa opuyorumnanaktan bi heyecan varkii bendee heyecandan doktora sorcaklarımı unutmassam iyii bi kağıda falanmı yazsamkii bid endişe var inşş bi terslik falan yokturr paronoyaa mı oldum nedirr bebek bazen çok aşağıda hareket ediyor sanki çıkıcak gibii geliyor bana ve süreklii idrara çıkma isteğii kaçıracakmışım gibii geliyor sizde oluyormuu bu bide muredecanım bebeişin ne kadardıı son gittiğindeee
olleeeeyyy
sırtüstü valla süper uyuyodum yaa kendimi zorlamaya başladım heryerim ağrıyarak uyanıyom beee yarın ben de sorcam doktoraaa
slm kenyacım mureda pas yok mu karu zaten canım sıkkın
yaa ben hala bebişime ayakkabı almadııııııımm :gitme:
kaç kilo aldın baştan beri
cnm benim bebiş c.tesi gnü 850 gr.dedi dr.31 cmpipişide 6mm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızz benimdr. artık sola yatmaya çalış dedi anacıım :sinifsinif::sinifsinif:
yavv dünden beri diyom yaa annem vvar tatlım kızıyo annem bilgisayaraaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 başında değilim oyüzden
yavrum sende ucuzlardan al ben bitanes, 7,5 liraya birini 10 liraya conversleride 27 liraya aldım :lepi:
neslicim maşallah kızınadr.bulmanada çok sevindim cnm inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:
Martcım kafana takma cnm bişeycik olmaz ucaktan falan allah korur bebişide
senide :Saruboceq:
kızlaaarr şeker yüklemesi sonucum 146 çıkmış sınır 140 mış şeker yüklemesi yaptıran arkidişler bi fikir verebilirler mi acaba
......nesliciğim gözünaydın dr kafana yattı ise ne mutlu sana
ve geçmiş olsun inşallah o kumları dökerken çok sancı çekmezsin
neslicim gözün aydın de bulmuşsun kafana göre ne kadar güzel çok sevindim adına ..canım ya kum döküyodun demek ayyy kıyamam sana çok geçmiş olsun bebişinede maşallah kıssss kocaman olmuş
neslicim kum döküyormuşsun ben de her sene büyük bir itinayla dökerim:) sancısı çok oluyor ama bol bol su içersen faydası olur şimdi yapma ama ben geçen sene kum dökerken bol bol ılık duş da alıyordum küvete oturuyordum hemen dökülüyor o zaman ama küvete oturmak hamileyken zararlı olabilir sanırımgene de bol bol duş al faydası olacaktır. bide elinde suyla gez habire iç. ne kadar çok tuvalete çıkarsan o kadar iyi olur. canım geçmiş olsun çok.
hay maşallaaahh 1.250 miiiii nan olummm sen ekimde doğurmazsan biraz zor çıkarırsın bu sıpayı gııı
ooh ne güzel doktoru da bulmuşsun ya ben memnundum bu zamana kadar ama şimcik aklımda soru işaretleri var :tomato:
.........gözün aydın canım... o ne güzel bi muayene öyleee...
kız zeren doya doya izle bebişi diyon da öölee neslinin bulduğu gibi bi dr lazım onun için bu yatırıyo ölçüm yapıyo bakınıyo sorarsak annatıyo allam kaç dr gezdim hepsi aynı yaa sormadan söleyin kardeşim iyi deyip bırakma boyunu söle kilosunu söle ne bilem iki afiili cümle kur nan ağzının içine bakıyos demi amaaaaaaaaa yok illa her haltı soracassss :mymeka:
oy maşallah neslinin prensesinee bakalım biizmki ne alemdee gelince yazarımm ya dün bi tartıldım baya kilo almışım doktor tartıcak beni gidincee ama normalmiş bu ara kilo alımıı
kızlaaarr şeker yüklemesi sonucum 146 çıkmış sınır 140 mış şeker yüklemesi yaptıran arkidişler bi fikir verebilirler mi acaba
kızlar ya ağustos ayınada geldik beni heycan bastı yahuuuuuuuuuuuuu az kaldı gelio oğlusum hergece rüyamda doguruom zaten ama birden aklıam düşüverdi yinee cok heycanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?