ne güzel nan ben de bulcammm o zamaan kaydirigubbakcemilecnm benim bebiş c.tesi gnü 850 gr.dedi dr.31 cmpipişide 6mm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızz benimdr. artık sola yatmaya çalış dedi anacıım :sinifsinif::sinifsinif:
yavv dünden beri diyom yaa annem vvar tatlım kızıyo annem bilgisayaraaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 başında değilim oyüzden
yavrum sende ucuzlardan al ben bitanes, 7,5 liraya birini 10 liraya conversleride 27 liraya aldım :lepi:
neslicim maşallah kızınadr.bulmanada çok sevindim cnm inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:
Martcım kafana takma cnm bişeycik olmaz ucaktan falan allah korur bebişide senide :Saruboceq:
bişey olmaz nan 6 ayda 7 kilobaştan beri 7 kilo almışımm:gitme: aldım başımı gidiyorumm yaaa biraz daha ortalığı toparliyim yaa sonra duşa giriecemm bu arada kartanesii ev ayakkıbıları 8 ytlye aldım önünde tavşanlı çok tatlıı patik gibin büssürüde hediye geldii ayakkabılarıda indirimli mağazada görüdm bi tane ilk adım ayakkabısı 38 dii ama çok şıktı almadım şimdiidenn
kızlaaarr şeker yüklemesi sonucum 146 çıkmış sınır 140 mış şeker yüklemesi yaptıran arkidişler bi fikir verebilirler mi acaba
ay bendede heyecan başladı canım sürekli aklımda kızım var gece gündüz düşünüyorum heyecan yapıyorum allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım ben yaptırdım ama ben bakmadım değerlere dr da iyi dedi zaten
yaa ben hala bebişime ayakkabı almadııııııımm :gitme:
çok pahalı ama yaaaa nerden alcam ayakkaııı
kızlaaarr şeker yüklemesi sonucum 146 çıkmış sınır 140 mış şeker yüklemesi yaptıran arkidişler bi fikir verebilirler mi acaba
kız sen normal ayakkabımı alcan nan ılk zaman gıyemıyorkıonları sonrada ılk adım ayakkabısı gıyılıyor zaten ben aldım bır tane converst tipi am aorjınal deıl tabanı yumusak olanlardan 0_4 aylık öle bısı alsan olmas mı 15ytl di canım
şşşşşşşşşşşşş kızlar bişey daha sorucam her ne kadar cevap vermesenizde ben sorayım.kızlar erkeklere göre 10 gün falan önce olurmuş bu konu ile ilgili bi fikri olan varmı......yani beklenilen günden 10 gü öncemi demek bu.....
bir hafta raporluyuz enfeksiyon dolayısıyla sizler nasılsınız kızlar
cnm benimde 144 cıktı dr.bişey yok dedi azcık dikkat et dedi sadece opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hemen cevap veriim bişe değil o benim 176 cıkmıstı ikinciye gerek bile yok bana kalırsa az dikkat et yediklerine tamamdırrropuyorumnanaktan
canım bebek magzalarında var 15 pahalı alma nan kazık yeme zakın :roflol:hee nan öle altı yumuşak şeylerden alcaaammm ilk adımı adım atarken alırız zaten daha erken de göremedim bi türlüü
neslicim geçmiş olsun. umarım acısız dökülür o kumlar böyle bir döneme gelmesi kötü olmuş. Rabbim acil ve acısız şifalar versin inşallah. bebişide büyütmüşsün maşallah kocaman olmuş annesinin kuzusu Allaha emanetler
yaa kızlar ben bu fotograf ekleme işini nasıl yapcaktım bi yardımcı olurmusunuz
eklenti seklinde cıksın istemiyorum
anlatabilir misiniz
göbemii eklicemde
bende bilmiyom bacım öğrenirsen banada öğrettkaydirigubbakcemile3
kimse bilmiyo herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?