2009 Kasm Anneleri

ne güzel nan ben de bulcammm o zamaan kaydirigubbakcemile
bişey olmaz nan 6 ayda 7 kilo
kızlaaarr şeker yüklemesi sonucum 146 çıkmış sınır 140 mış şeker yüklemesi yaptıran arkidişler bi fikir verebilirler mi acaba

ben değerimi bilmiyom yaa doktoru aradım sordum normal dedi

aminnnnnnnnnn:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benimkine baktım şimdi, 72 den 97 ye çıkmış şeker yüklemesiyle.. yarın gösterem bakem...

yaa ben hala bebişime ayakkabı almadııııııımm :gitme:
çok pahalı ama yaaaa nerden alcam ayakkaııı

kız sen normal ayakkabımı alcan nan ılk zaman gıyemıyorkıonları sonrada ılk adım ayakkabısı gıyılıyor zaten ben aldım bır tane converst tipi am aorjınal deıl tabanı yumusak olanlardan 0_4 aylık öle bısı alsan olmas mı 15ytl di canım

hee nan öle altı yumuşak şeylerden alcaaammm ilk adımı adım atarken alırız zaten daha erken de göremedim bi türlüü

evet ben de öyle biliyorum... erkek bebekler belirlenen doğum tarihini doldurup sonraki günlerde doğuyormuş... kız bebekler de 9 ay 10 günü doldurmadan doğuyorlarmış...

bir hafta raporluyuz enfeksiyon dolayısıyla sizler nasılsınız kızlar

geçmiş olsun canım.. ne enfeksiyonu?

kızlaaarr şeker yüklemesi sonucum 146 çıkmış sınır 140 mış şeker yüklemesi yaptıran arkidişler bi fikir verebilirler mi acaba

hemen cevap veriim bişe değil o benim 176 cıkmıstı ikinciye gerek bile yok bana kalırsa az dikkat et yediklerine tamamdırrropuyorumnanaktan

canım benimkide 148 çıktı. benim dr.um 100 lük şeker yüklemesi istedi. bu önemli birşey dedi. 50 likte böyle çıkıyorsa 100 lüğü de yaptırmalıyız dedi. bide muhtemelen şekere bağlı olan 6 kg cık ödemim olduğunu sölediler. geçmiş olsun dr.un sana ne dedi canım

neslicim geçmiş olsun. umarım acısız dökülür o kumlar böyle bir döneme gelmesi kötü olmuş. Rabbim acil ve acısız şifalar versin inşallah. bebişide büyütmüşsün maşallah kocaman olmuş annesinin kuzusu Allaha emanetler

selam kizlar
herkes burdaymis masallah
hiziniza yetisilmio valla gecmisi okuyayim dedim ama basa cikilcak giibi degil
sabah 4D icin randevu aldik ayin 27 sine verdiler 28.haftada yapiliyomus..icinizden yaptiranlar oldu mu???
keyfirler yerindemi konu yine seker yüklemesi sanirsam....

hee nan öle altı yumuşak şeylerden alcaaammm ilk adımı adım atarken alırız zaten daha erken de göremedim bi türlüü
canım bebek magzalarında var 15 pahalı alma nan kazık yeme zakın :roflol:

nesli noldu sana ben gecmısı okumadım da cok geçmıs olsun :sinifsinif:

napıonus kıslar
şöleee bi okudumda bugün hep rahatsızlık haberleri war
tüm hasta arkadaşlara geçmiş olsuna.s.
bende sabahtan beri bi uyuşukluk bi uyuşukluk yataktan anca kalktım daha yeni kahwaltı ettim ew darmadağın toplamaya üşeniyomm offff offfffffff

yaa kızlar ben bu fotograf ekleme işini nasıl yapcaktım bi yardımcı olurmusunuz
eklenti seklinde cıksın istemiyorum
anlatabilir misiniz
göbemii eklicemde

yaa kızlar ben bu fotograf ekleme işini nasıl yapcaktım bi yardımcı olurmusunuz
eklenti seklinde cıksın istemiyorum
anlatabilir misiniz
göbemii eklicemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…