2009 Kasm Anneleri

bende sıkılıyorum bide bileklerimden asagısı o kaa agrıyoki anlatamam
bi iş yapamıcam galiba
carsambaya doktora gidicem
boyle olmıcak yaa
butun damarlarım dısarıda
cesmeyi bile acıp kapatamıyorumm

1-2 gündür bende de vardı o canım ama geçti şimdilik şimdide kasıklarımda ağrı başladı sanki bebek çok aşağıdaymış gibi geliyor bana dr.gittiğimde ilk soracağım şey bu olacak

kızlar ben bişe sormuştum ama kimse cevap vermedi... şimdi sorumu değiştirerek tekrar soruyorum... benim dün baktığım kıyafetlerde hangi ay giyeceği yazmıyordu... 0-3 ay dediğiniz hangi bedene tekabül ediyo... bi de hastane çıkışı dediğimiz takımlardan iki tane mi alacaz yoksa bir takım yeter mi....

1-2 gündür bende de vardı o canım ama geçti şimdilik şimdide kasıklarımda ağrı başladı sanki bebek çok aşağıdaymış gibi geliyor bana dr.gittiğimde ilk soracağım şey bu olacak

benimde 1 haftaya yakındır var bu problem haa gecer ha gecer dedim ama dahada kotuye gidiyo özellikle sabahları
sanırım sinir sıkısması
iş yapabilmemi engellemese agrısını umursamıcam iş yapamıyorum

bende tam bilmiyorum canım bedenlerini
0-3 ay arası cok fazla sey alma cabuk buyuyorlar
iki tane hastane cıkısı aldık bizde
illa iki tane olmasına gerek yok
ama ilk aylar bunları kullanacaksın
tercih sana kalmıs

hastane çıkışı set olarak bir tane yeter diğerlerinide tek tek alırsın sanırsam 0-3 ay olarak geçiyor beden olarak geçmez bebişlerde

walla bebek kıyafetlerinde pek beden yazmıyo sadece ay ve cm yazıyoo beden bilmiyom ben
hastane çıkışınıda bi tane almayı düşünüyorum eğer çok beğenirsem ikinciyi alabilirim çünkü çok az giyebilecekler gerek yok diye düşünüyorum
benimkide geçen hafta hep aşagılarda dolanıyodu. afedersin tam şeyimin tepesindeydi süreklide aşagıya doğru wuruyodu fırlayıp gidicek diye korktum doktorum bişey olmaz normaldır dedi

4 numara :lepi:

bende tam bilmiyorum canım bedenlerini
0-3 ay arası cok fazla sey alma cabuk buyuyorlar
iki tane hastane cıkısı aldık bizde
illa iki tane olmasına gerek yok
ama ilk aylar bunları kullanacaksın
tercih sana kalmıs

hımmm.. önce birini alalım bakalım... ikincisini de düşünürüz :1rolleyes:

hastane çıkışı set olarak bir tane yeter diğerlerinide tek tek alırsın sanırsam 0-3 ay olarak geçiyor beden olarak geçmez bebişlerde

canım beden olarak geçiyooo...çıtçıtlı bodylerin üstünde sadece beden yazıyodu... 56 , 62 , 74 gibi..

tecrübeli anneleeeeeer yazıverin şu soruma bi cevap

nehriveeerr

ben dolly mavi yi beğendim... yani kuzucuklu olanı...

bu arada ben kaçıyorum kızlar .... iyi akşamlar hepinize

koyunluuuu
canım en miniği yani 1 aylık olan 50 cm, 54 cm 0-3 ay sonra 68 geliyo o da 3-6 ay bi de 74 var 6-9 ay
50den hiç almadım ben hastane çıkışı zaten standard galiba doğar doğmaz giycek
54 cm olanlardan 2 tulum 3-5 body 3-5 don alcam, 68 den de o şekilde alabülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…