yeni geldik hastaneden ayyyy bebişkommm 830 gr olmuşşşşşşşşşşş daha doğum pozisyonu almamış gelişimi haftasını çok uygun suyun neyin herşeyin ii dediiii kan ve idrar kültürü verdim 3 gün sora sonuç alıp göstereceeemmmmm inşşş
yeni geldik hastaneden ayyyy bebişkommm 830 gr olmuşşşşşşşşşşş daha doğum pozisyonu almamış gelişimi haftasını çok uygun suyun neyin herşeyin ii dediiii kan ve idrar kültürü verdim 3 gün sora sonuç alıp göstereceeemmmmm inşşş
geldim geldim olummmmmmmmmmmmmm
kızımmmmmmmmmm tuba valla aklın varsa kocanla gitme oraya ayyyyyyyyyyyyyy delirtti benü yaaaaaaaa laelaelaelaelae ya götürdü beni cennetin içine attı sorada hadi hadi hadi hadi ve yine hadi ayyyy yetti beee dedim sen git dolanıyon mu geziyon mu beni bi bırak allasen ne bakıyon hadi al artık araba mı alıyon deyü ömrümü yedi gııııııııııııııııı
kızlar doktordan yeni geldim oğlum 1.226 grm olmuş doktor gelişimini çok beğendii sürekli idrara çıktığımı söyleyince tahlil istedii iltihap çıktıı alttan muayene etti rahim açıklığı varmı diyee oda yokmuşş zamanında doğucak inş dedii bebek yutkunuyo ağzınıı bişey yiyomuş gibi çeviriyodu emmme hareketti gibii yanakları tombik tombikktii canım benim yaa
yerimsenibena.s.topik varya kasim annelerinin yaptirigi hazirliklar diye ordan bak sekerim
bu arada hastaymissin ben yeni okudum gecmis olsun canim..
aç gittim ben tatlım:içelim:kenya şeker yüklemesi için aç karnına mı gittin şimdi dok aradım aç gelmene gerek yok dedi 50 lik olduğu için sizler ne yaptınız
oy oy oy maaşallah kuzumyeni geldik hastaneden ayyyy bebişkommm 830 gr olmuşşşşşşşşşşş daha doğum pozisyonu almamış gelişimi haftasını çok uygun suyun neyin herşeyin ii dediiii kan ve idrar kültürü verdim 3 gün sora sonuç alıp göstereceeemmmmm inşşş
şimcikkkk ya foto makinesini alacaadım eltimden çekip fotolarını koyacadım emme geç oldu yarın atarun artık kısmetsaa
kızım valla güzel bi yer gitmek lazım kıyafet olarak herbişeyini aldım sayulur
güzel bi hastane çıkışı aldım 25 e ama kumaşı çok iii 35 lik gruptan zornan aldım kaydirigubbakcemile2
kadife tulumlar aldım 10 a pijamalar aldım 5 e battaniyeler aldım 20 şer den penye battaniye aldım 5 e havlusunu aldım 10 a çıtçıtlı badyleri 2 lira 2.5 lira arası değişio
güllüüm çok merak ettim yaavv
Şeniz
ohh maşallaah özgeme egeme yetişmiş kııızzz kaydirigubbakcemile3
ayy yerim ben bunların her yerini yaavvvv
anaaamm benim kocanında tek kötü yanı budur kızz heç sevmez öle dolaşmayı ilk gördünü almak ister kaydirigubbakcemile
kızlar ben kaçıyom, görüşmek üzere hoşçakalın a.s.
anam gider miyim hiç kocamlan :umursamaz: o normal mağaza bile gezmez kaldı ki eminönündeki o kalabalığa gircek dolancak :umursamaz: rüyamda görsem hayra yormam kaydirigubbakcemile3kızımmmmmmmmmm tuba valla aklın varsa kocanla gitme oraya ayyyyyyyyyyyyyy delirtti benü yaaaaaaaa laelaelaelaelae ya götürdü beni cennetin içine attı sorada hadi hadi hadi hadi ve yine hadi ayyyy yetti beee dedim sen git dolanıyon mu geziyon mu beni bi bırak allasen ne bakıyon hadi al artık araba mı alıyon deyü ömrümü yedi gııııııııııııııııı
şimcikkkk ya foto makinesini alacaadım eltimden çekip fotolarını koyacadım emme geç oldu yarın atarun artık kısmetsaa
kızım valla güzel bi yer gitmek lazım kıyafet olarak herbişeyini aldım sayulur
güzel bi hastane çıkışı aldım 25 e ama kumaşı çok iii 35 lik gruptan zornan aldım kaydirigubbakcemile2
kadife tulumlar aldım 10 a pijamalar aldım 5 e battaniyeler aldım 20 şer den penye battaniye aldım 5 e havlusunu aldım 10 a çıtçıtlı badyleri 2 lira 2.5 lira arası değişio
abbaoooww murat enişte de böleyse benim herife bişe dememek lazım nan kaydirigubbakcemile3
yaaa edoşum yaaa egeme göre hiçç bişi bulamadım yaa gıcık oldum bi tanecik kollu tulum aldım o kaaa lacivert çizgili mafoldumben
erkek için çok güsel şeyler yoktu yauww bide kışlıklar daha çok yoktu beğenmedim bi takım vardı kırmısı fena deeldi o na da 25 çekti yuhhhhhhhhh dedimmm pijamalar falan bi gör benim bile aldığım herşey pembe nerdeyseee zaten herif aklımı aldı adam akıllı bakamadım bile yaa :gitme:
ama dur durrr daha gezeceeem benim free gitmem lazım oralara yauww daraldım
bide burda caner bebenin yerine falan gitcem ordan da bakacamm daha izzeti nefis meselesi oldu artossa artos yoksa himalayalara kaaa yolu var yaneee :roflol:
kızlar ben kaçıyom, görüşmek üzere hoşçakalın a.s.
anam gider miyim hiç kocamlan :umursamaz: o normal mağaza bile gezmez kaldı ki eminönündeki o kalabalığa gircek dolancak :umursamaz: rüyamda görsem hayra yormam kaydirigubbakcemile3
ayyyy özendim walla bende gitmek istiyom
özgemiz güle güle iyi günlerde sağlıcakla giysin inşallah :Saruboceq:
biberon emzik falan o tür şeyler almadın mı sadece kıyafet mi aldın? bide havuzlu handan mı aldın hepsini? kürkçü hana uğradın mı? anlat hele bakiim
yaa hastane çıkışı çohhh datluuuu sarı üstünde arı maya var nannn opuyorumnanaktan
ayyy tubaaa almanın tadını aldım şimdi edoş gibi kudurmuşcasına alurun artık nan demekki o perdeyi yırtmak lazımmış ben bi açıldım daha toparlayana aşkolsun vallaa kaydirigubbakcemile3
yaa hastane çıkışı çohhh datluuuu sarı üstünde arı maya var nannn opuyorumnanaktan
ayyy tubaaa almanın tadını aldım şimdi edoş gibi kudurmuşcasına alurun artık nan demekki o perdeyi yırtmak lazımmış ben bi açıldım daha toparlayana aşkolsun vallaa kaydirigubbakcemile3
güle gülee :gitme:kızlar ben kaçıyom, görüşmek üzere hoşçakalın a.s.
yok bacım ben kafama koydum kesin gidicem sositosositotubi gitceksen bence sen biraz daha bekle anacım ben izindeyim deyü şimdi zıpladım emme çok çok kışlık şeyler yoktu geçen seneden kalan tek tükler vardı hep
anam gider miyim hiç kocamlan :umursamaz: o normal mağaza bile gezmez kaldı ki eminönündeki o kalabalığa gircek dolancak :umursamaz: rüyamda görsem hayra yormam kaydirigubbakcemile3
ayyyy özendim walla bende gitmek istiyom
özgemiz güle güle iyi günlerde sağlıcakla giysin inşallah :Saruboceq:
biberon emzik falan o tür şeyler almadın mı sadece kıyafet mi aldın? bide havuzlu handan mı aldın hepsini? kürkçü hana uğradın mı? anlat hele bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?