nan zeytün hep göbeeni görüodum cıplak göbüşlü az yüzünü görek deyün ekledim faceyeeee
gıı bebek daha doğum pozisyonu almamış ters duruymuş şincik döner mi dedim döner döner dedi bu arada 1 ayda 1 kilo almışımmmmmmm şu ana kaa 5 kilo almışım yehooooo kaydirigubbakcemile2
he nan ben de kayıtlı değilmissin iyi oldu valla
ben de seni görmüş oldum zemuszemus
bak bağa tabee
ben biraz resme meraklıyım da çekilmişimdir bol bol:lepi:
pislikbeni de alın
ama aldıklarımız kim taşıycak nan
o yüzden koca lazım ben taşıyamam ağırlaştım gııkaydirigubbakcemile3
bence şincik koysun çatladım valla
yarın ilk işin onların resmini çekip topiğe koymak olsun
ayy karı kudurmuştur kızzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsun gülüm benim düşünüp bakınmam yeter banaaa Şeniz
hadi by cnmm opuyorumnanaktan
hee kayıtlıyım kızzz zemuszemus
heee hiç diyemem nan beennnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olma anam sen ben gibin olmaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
250mi harcadın nan sadece kıyafetlere :1shok: daha bunun biberonu kremi emziği kuweti...vb warr yandık desene :1shok:
bilemem artık :dilcikar: artık bi yemeklen kurtulamazsın sositososito
herhal beni kenyaa
diye konyalı sandu bu karuuuu :))
nehircim ya videon çok güsel olmuş
kıs sen de çıtı pıtıymışsın
seksi karu seni
ya ben çok bişe almadım daha herkes bu kaa yeter bak giydiremessin küçülür kalır yazık günah deip duruy hüf yaa Çok üzgünüm çoook tam da yeni ısınmıştım nan ben
250mi harcadın nan sadece kıyafetlere :1shok: daha bunun biberonu kremi emziği kuweti...vb warr yandık desene :1shok:
bilemem artık :dilcikar: artık bi yemeklen kurtulamazsın sositososito
cerincim hepsini havuzlu handan mı aldın
başka yerlere de daldın mı nan söle çabuk
bok boğaz hala yemek diyo yaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka: insanlık ölmüş kardeşşşşşşşşşşşş :tomato:
ay ye ulen ye mısır çarşısında geçek malatya pazarından da bi arajman yaptıram sağa oldu mu nannnn -tatlicadiarzu-
saol canım benim beğendiğine sevindim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çıtı pıtı derkene :roflol::roflol: pek öle küccük değilimdirde elim ayağım kücüktür :) senide ilk resminde böle bakar bakmaz pınar altıga benzettim ha:roflol:
ceriiin aldıklarını çok merak ettim yaaaaaa
cep telindemi kötü çekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?