2009 Kasm Anneleri

gıı bebek daha doğum pozisyonu almamış ters duruymuş şincik döner mi dedim döner döner dedi bu arada 1 ayda 1 kilo almışımmmmmmm şu ana kaa 5 kilo almışım yehooooo kaydirigubbakcemile2

nan ne doğum pozisyonundan bahsediyon
yoksam 7.aydamı doğurcak
inmesin şincik aşalara cişimi tutamam sonra
daha alışverişlere gitcez yawwwzemuszemus

pislikbeni de alın
ama aldıklarımız kim taşıycak nan
o yüzden koca lazım ben taşıyamam ağırlaştım gııkaydirigubbakcemile3

bence şincik koysun çatladım valla

he nan karakız marakız nesli uni bütün istanbıllı gaciler baskın yapak eminönüne kaydirigubbakcemile3

ulen hala girip fil m izlicez haaa
cıkıpta izleyem bariiii
kocisin işi anca bitti
cok keyfi bu adam yaaa

ya ben çok bişe almadım daha herkes bu kaa yeter bak giydiremessin küçülür kalır yazık günah deip duruy hüf yaa Çok üzgünüm çoook tam da yeni ısınmıştım nan ben

250mi harcadın nan sadece kıyafetlere :1shok: daha bunun biberonu kremi emziği kuweti...vb warr yandık desene :1shok:

bilemem artık :dilcikar: artık bi yemeklen kurtulamazsın sositososito

anamm 250 liraya sok oldu karıı :roflol::roflol:
kuşuum ne sandın sennnnn naniknanik

herhal beni kenyaa
diye konyalı sandu bu karuuuu :))

hee tubişimde öyle dedi nan :roflol::roflol:

nehircim ya videon çok güsel olmuş
kıs sen de çıtı pıtıymışsın
seksi karu seni

saol canım benim beğendiğine sevindim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çıtı pıtı derkene :roflol::roflol: pek öle küccük değilimdirde elim ayağım kücüktür :) senide ilk resminde böle bakar bakmaz pınar altıga benzettim ha:roflol:

ya ben çok bişe almadım daha herkes bu kaa yeter bak giydiremessin küçülür kalır yazık günah deip duruy hüf yaa Çok üzgünüm çoook tam da yeni ısınmıştım nan ben

ayy banada anam öyle dedi yavvv halbuki bi poşetide saklamıştım haa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

250mi harcadın nan sadece kıyafetlere :1shok: daha bunun biberonu kremi emziği kuweti...vb warr yandık desene :1shok:

bilemem artık :dilcikar: artık bi yemeklen kurtulamazsın sositososito

bok boğaz hala yemek diyo yaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka: insanlık ölmüş kardeşşşşşşşşşşşş :tomato:
ay ye ulen ye mısır çarşısında geçek malatya pazarından da bi arajman yaptıram sağa oldu mu nannnn -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aranjmanı napsın kızz bi kilo tatlı alda eve yollaaa :roflol::roflol::roflol:

saol cnm severim o gacıyı da
pınar ismi de hoş kızıma koysam mı acep
aslında özge ismi de güsel
eşime bi sölem belkim beğenir
gül ismini de ben sade seviyom kardeşimin ismi:lepi:

ceriiin aldıklarını çok merak ettim yaaaaaa
cep telindemi kötü çekio

renk olarak kötü çıkıo tatlım ya yarın çeker koyarım işallahhh
anamm amma kişi merak etti nan çok güzel şeyler beklemeyin nan hayal kırıklığı olur sora bak aman manyak o kaa annattı bunnarmıymış dersiniz döt olurum fallaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…