kızım biz sana boşuna zengün demiyoss baksana kocan fiyat bilem sormıyııı laelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol::roflol:
anamm himalayalara kadar gitme yavruuum kıyamamm :roflol::roflol:
yav bu erkek bebişleri kimse düşünmüy yavv :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
cnm benim için uğraşmış olman yeter yavv Şeniz
kızz benim kocişte valla lışveriş konusunda öledir niye kazıklanıyom ben sanıyonuz ilk dükkandan almam lazım hep :sinifsinif::sinifsinif:
bide öle pazrlığı felan hayatta sevmez bazen fiyatını bile sormaz yaaa :sinifsinif::sinifsinif:
öle mi diyon nan laelaelaelaelaeyaa hastane çıkışı çohhh datluuuu sarı üstünde arı maya var nannn opuyorumnanaktan
ayyy tubaaa almanın tadını aldım şimdi edoş gibi kudurmuşcasına alurun artık nan demekki o perdeyi yırtmak lazımmış ben bi açıldım daha toparlayana aşkolsun vallaa kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:ayy bende arif eniştenin oraya gittiğini duysamda inanmamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kociş bilem sevmiyosaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hacı hep tekstile çalıştım heeeççç biberona falan bakamadım taşıncak şeyleri alemde dedim kendim geldiğimde o tarz şeyleri alur taşurun dedim :jeyyar:
ne kürkçü hanı nannnn ben bide bu handan başka yere gitcem desem orada töre cinayeti yaşanırdı haaa delikafadulden şansa da bugun bi sıcaktı gözünü sevdiğimin istanbılıı yaktı beni
annıycan herrbişeyler havuzlu handan kıyafet havlu battaniye haricinde bi chicconun küçük bi ateş ölçerini aldım 10 tl ye 3lü paket uni yenidoğan ıslak mendil aldım 10 a bide chiccoonun kulak çöpünü aldım 5 e o kaa
:roflol::roflol::roflol::roflol:
anamm himalayalara kadar gitme yavruuum kıyamamm :roflol::roflol:
yav bu erkek bebişleri kimse düşünmüy yavv :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
cnm benim için uğraşmış olman yeter yavv Şeniz
kızz benim kocişte valla lışveriş konusunda öledir niye kazıklanıyom ben sanıyonuz ilk dükkandan almam lazım hep :sinifsinif::sinifsinif:
bide öle pazrlığı felan hayatta sevmez bazen fiyatını bile sormaz yaaa :sinifsinif::sinifsinif:
kızım biz sana boşuna zengün demiyoss baksana kocan fiyat bilem sormıyııı laelaelaelaelae
edacım ya biz bir ara niyetlendik en dandik yer 50 ytl denmi ne başlıyordu
ama yeni sezonda giderüz belkim
kızımız izin verirse tabi
:roflol::roflol::roflol: artıkın sende bendensin anaaam :roflol::roflol::roflol:
güle gülee :gitme:
yok bacım ben kafama koydum kesin gidicem sositososito
ama zaten ben bi seferlen yetinmem daha en az 3-5 kere giderim şimdi acil olmazsa olmazları alırım artık ramazandan sonrada son rütüşları yapmak için giderim
bebek şekerlerine baktın mı
bi aile daha vardı allam her dükkanda birlikteyis taamı ama kadın fıtık oldu biz giriyos ii kötü alıyos anam o bişe beğenmiyo yaaa dio keşke kız olsaydı daraldım dio heç güzel deel bunnar delircem artık dio kaydirigubbakcemile3 hani büyük mağazaların ürünleri böyle cool serseri falan oluyo erkekler için güzel şeyler oluyda böle yerlerde pek yoktu yane sositososito
kartanesine kendime aldığım bi tulum aldım pembe bi tane daha normal tulum aldım bi pembe pijama takımı bi tane de o sana aldığım lacivertli çizgili tulumun kırmızısını aldım
kot yoktu heç gıcıx oldum :1closedeyes: kızçeme bi beyaz hırka aldım eminim ona dibiniz düşcek çünkü bu kaa şeyin içinde favorim oooo onun altına mini kot etek almam lazımmmmmmmmmmm pembişli falann bide kilotlu çorapppp altınadaaaa pembe saten ilk adım ayakkabsıııııı inşallah yaneeeeealkisalkisalkis
bi aile daha vardı allam her dükkanda birlikteyis taamı ama kadın fıtık oldu biz giriyos ii kötü alıyos anam o bişe beğenmiyo yaaa dio keşke kız olsaydı daraldım dio heç güzel deel bunnar delircem artık dio kaydirigubbakcemile3 hani büyük mağazaların ürünleri böyle cool serseri falan oluyo erkekler için güzel şeyler oluyda böle yerlerde pek yoktu yane sositososito
kartanesine kendime aldığım bi tulum aldım pembe bi tane daha normal tulum aldım bi pembe pijama takımı bi tane de o sana aldığım lacivertli çizgili tulumun kırmızısını aldım
kot yoktu heç gıcıx oldum :1closedeyes: kızçeme bi beyaz hırka aldım eminim ona dibiniz düşcek çünkü bu kaa şeyin içinde favorim oooo onun altına mini kot etek almam lazımmmmmmmmmmm pembişli falann bide kilotlu çorapppp altınadaaaa pembe saten ilk adım ayakkabsıııııı inşallah yaneeeeealkisalkisalkis
zeytin seni facede ekledim kabul et cicim ...
ben kocişimin yanına kacıom oğlususum durmuo tepinio yahuu
edacım ya sen bende kayıtlıydın gızzzz
baktım ben sağa
nan eda karusu aldığım en pahalı şey 20 lira ikeneeee parçalar genelde 5 er lira ikeneeee ve daha egenin cicişlerünün yarısı kaa bile değilkene ben 250 tl harcadıysammm sen kaç milyar harcadın olum bu veledeeeee abbbaaaoowwwww :1shok: ben bütün perdelerimi yırtsamda bu kaaa olamam naaaaann :roflol: :roflol: :roflol: kendimi yırtsam bile olamaaaaaaaaaaaaaaaammmm :roflol:
kızım biz sana boşuna zengün demiyoss baksana kocan fiyat bilem sormıyııı laelaelaelaelae
öle mi diyon nan laelaelaelaelae
:roflol: :roflol: :roflol:
anladım şekerim
pazarlık edebildin mi kız barriiii
yoh nan şekere falan bakmadım bi altın yastığı sordum 10 dedi almadım pahalı geldi nan o deelde bi tane çanta beğendim kendime kırmızı pek kullanışlı kaliteli bişidi 45 dedi almadım alsamıydım nan kafamçokkarıştı
ya tubaa birlikte gidek olum orayaaa ordan da kürkçü hana giderük
yarın ilk işin onların resmini çekip topiğe koymak olsun
ceriiiiiiiiiiiiiiiiiin
çabuk geç meç anlamam
fotolarını istiyom şincik delirtme adamı
250mi harcadın nan sadece kıyafetlere :1shok: daha bunun biberonu kremi emziği kuweti...vb warr yandık desene :1shok:nan eda karusu aldığım en pahalı şey 20 lira ikeneeee parçalar genelde 5 er lira ikeneeee ve daha egenin cicişlerünün yarısı kaa bile değilkene ben 250 tl harcadıysammm sen kaç milyar harcadın olum bu veledeeeee abbbaaaoowwwww :1shok: ben bütün perdelerimi yırtsamda bu kaaa olamam naaaaann :roflol: :roflol: :roflol: kendimi yırtsam bile olamaaaaaaaaaaaaaaaammmm :roflol:
bilemem artık :dilcikar: artık bi yemeklen kurtulamazsın sositosositoyoh nan şekere falan bakmadım bi altın yastığı sordum 10 dedi almadım pahalı geldi nan o deelde bi tane çanta beğendim kendime kırmızı pek kullanışlı kaliteli bişidi 45 dedi almadım alsamıydım nan kafamçokkarıştı
ya tubaa birlikte gidek olum orayaaa ordan da kürkçü hana giderük
sat kardeşüm bu arada geçmiş olsun
bebemiz demek o kdr oldu haa
anam benimkinin kilosu da öledir herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?