2009 Kasm Anneleri

kızım biz sana boşuna zengün demiyoss baksana kocan fiyat bilem sormıyııı laelaelaelaelae
öle mi diyon nan laelaelaelaelae
ayy bende arif eniştenin oraya gittiğini duysamda inanmamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kociş bilem sevmiyosaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:

anladım şekerim
pazarlık edebildin mi kız barriiii

bi aile daha vardı allam her dükkanda birlikteyis taamı ama kadın fıtık oldu biz giriyos ii kötü alıyos anam o bişe beğenmiyo yaaa dio keşke kız olsaydı daraldım dio heç güzel deel bunnar delircem artık dio kaydirigubbakcemile3 hani büyük mağazaların ürünleri böyle cool serseri falan oluyo erkekler için güzel şeyler oluyda böle yerlerde pek yoktu yane sositososito
kartanesine kendime aldığım bi tulum aldım pembe bi tane daha normal tulum aldım bi pembe pijama takımı bi tane de o sana aldığım lacivertli çizgili tulumun kırmızısını aldım
kot yoktu heç gıcıx oldum :1closedeyes: kızçeme bi beyaz hırka aldım eminim ona dibiniz düşcek çünkü bu kaa şeyin içinde favorim oooo onun altına mini kot etek almam lazımmmmmmmmmmm pembişli falann bide kilotlu çorapppp altınadaaaa pembe saten ilk adım ayakkabsıııııı inşallah yaneeeeealkisalkisalkis

zeytin seni facede ekledim kabul et cicim ...

ben kocişimin yanına kacıom oğlususum durmuo tepinio yahuu

kızım biz sana boşuna zengün demiyoss baksana kocan fiyat bilem sormıyııı laelaelaelaelae

anaaam valla bi bu konuda kötü bu kociş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alışveriş yaparken gezmeyi sevmiyy kaydirigubbakcemile3

edacım ya biz bir ara niyetlendik en dandik yer 50 ytl denmi ne başlıyordu
ama yeni sezonda giderüz belkim
kızımız izin verirse tabi

hee gülüm anladım bizde 50 ye aldık biletlerii ön sıralar 50 di

:roflol::roflol::roflol: artıkın sende bendensin anaaam :roflol::roflol::roflol:

nan eda karusu aldığım en pahalı şey 20 lira ikeneeee parçalar genelde 5 er lira ikeneeee ve daha egenin cicişlerünün yarısı kaa bile değilkene ben 250 tl harcadıysammm sen kaç milyar harcadın olum bu veledeeeee abbbaaaoowwwww :1shok: ben bütün perdelerimi yırtsamda bu kaaa olamam naaaaann :roflol: :roflol: :roflol: kendimi yırtsam bile olamaaaaaaaaaaaaaaaammmm :roflol:

yoh nan şekere falan bakmadım bi altın yastığı sordum 10 dedi almadım pahalı geldi nan o deelde bi tane çanta beğendim kendime kırmızı pek kullanışlı kaliteli bişidi 45 dedi almadım alsamıydım nan kafamçokkarıştı
ya tubaa birlikte gidek olum orayaaa ordan da kürkçü hana giderük

yarın ilk işin onların resmini çekip topiğe koymak olsun

ayy karı kudurmuştur kızzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsun gülüm benim düşünüp bakınmam yeter banaaa Şeniz

zeytin seni facede ekledim kabul et cicim ...

ben kocişimin yanına kacıom oğlususum durmuo tepinio yahuu

hadi by cnmm opuyorumnanaktan

edacım ya sen bende kayıtlıydın gızzzz
baktım ben sağa

hee kayıtlıyım kızzz zemuszemus

heee hiç diyemem nan beennnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 olma anam sen ben gibin olmaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o aziz bebeye gıcık oldum naaannn barkod sistemiynen çalışıyolarmış mış mış zırnık koklatmadı bende sepettekki 2 liralık olan ürünlerden aldım sadece ceza verdim onnara :roflol:
alttaki bebe çeyiz sarayı da pek bi suratsız indirime yanaşmay ama onnarda yaptı gene 3 - 5 bişiler :jeyyar:

pislikbeni de alın
ama aldıklarımız kim taşıycak nan
o yüzden koca lazım ben taşıyamam ağırlaştım gııkaydirigubbakcemile3
yarın ilk işin onların resmini çekip topiğe koymak olsun

bence şincik koysun çatladım valla

nan zeytün hep göbeeni görüodum cıplak göbüşlü az yüzünü görek deyün ekledim faceyeeee

250mi harcadın nan sadece kıyafetlere :1shok: daha bunun biberonu kremi emziği kuweti...vb warr yandık desene :1shok:
bilemem artık :dilcikar: artık bi yemeklen kurtulamazsın sositososito

sat kardeşüm bu arada geçmiş olsun
bebemiz demek o kdr oldu haa
anam benimkinin kilosu da öledir herhal

gıı bebek daha doğum pozisyonu almamış ters duruymuş şincik döner mi dedim döner döner dedi bu arada 1 ayda 1 kilo almışımmmmmmm şu ana kaa 5 kilo almışım yehooooo kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…