Canım yaaa çok geçmiş olsun dayanamıyor insan nefes alamamaya bazen alınması dahada işe yarıyormuş haklısın inşallah sorunsuz bitirirsin bu dönemi sonra bakarsın çaresine..opuyorumnanaktan:1hug:
Çarşamba günü kanalD de not:Seni Seviyorum adlı film var kaçırmayalım kızlar duygusal ve romantik opuyorumnanaktan
valla öle diyolar zerencim yaş ilerledikçe iyileşme dahada zorlaıyomuş ama ben artık çekmicem aldırcam :bbo:
senin yerin sıcak olabülüüü ama onlar klima da ve pencere açıkken felan oturamıyoolarmış
birinin beli diğerinin bademciği azıyomuşş
ondan didim
ya ben de uğradım kışlıklar da gelmiş yumuşacık süper tulumlar hırkalar vardı ama çok pahalıydıııı
indirime girdiğinde alabilirim ocak gibi falan
ağlayabilirsin belki ama olsun kaçırmaa harikaaa :asigim:
yaş ilerledikçe herşey zorlaşıyo canım... kısa bi süre çekersin sonra iyileşirsin rahat edersinyerimseniben
günaydın kıslar
ay sersem gibiyim 6.30da uyudum yaaa
canlar ben yine kaçar
kenünüze ve bebişlerünüze eyii bakın öpeyomm sizleri
evet cnm aldırcam zemuszemuszemuszemus
günaydın hoşgeldin cersuu opuyorumnanaktan
senin yerin sıcak olabülüüü ama onlar klima da ve pencere açıkken felan oturamıyoolarmış
birinin beli diğerinin bademciği azıyomuşş
ondan didim
e hadi ne zaman çekecen resimleri kıs merakta bırakmasana nan bizi
neler aldın görelim bide ne kadar harcadın dün bende giderken ona göre hazırlıklı gideyim bari
vallaha bende öyleyim muredacım klima vantilatör hatta cam pencere bile açılmaz benim bulunduğum odada anında çarpılıp yamuluyorum sonra
Cersucum hoşgeldin a.s. a.s.
Günaydın Fıstıklar ve Fıstık içleri a.s. a.s. a.s.
Bugün muhterem kayınvalideceğim bize gelecek birkaç gün kalacak sanırım az az bakarımGelir sizi öper kaçarım opuyorumnanaktan
martcım neresi oarsı sen nerden geldin nerde doğurcan anam çok kafam karıştı kafamçokkarıştıKuşummmmmm hayatta altta kalmam bak!!! ne var yani bu ülkedede elektrik sorunu var, klimaları çalıştıramıyossssss, öyle klimaya baka baka serinliyos, heryeri Türkiye gibi moderen sanmayın yani:)))
günaydın bacılarr :teytey:
mureda nan neden klımayı acamıyon nan
hoşbulduk canımmmmmmm mankenimmmmm
günaydın sarı gacii nazlı hatunn güzel annee Şeniz
nan sabah sabah bademcikmi aldırıyon
benimde bi dişim var dolgusu aşındı yaptırmam lazım doğurmayı bekliom
hee bide lazer epilasyon yaptırcam
günaydın bacılarr :teytey:
mureda nan neden klımayı acamıyon nan
günaydın kıslar
ay sersem gibiyim 6.30da uyudum yaaa
canlar ben yine kaçar
kenünüze ve bebişlerünüze eyii bakın öpeyomm sizleri
nan hakkaten ya paçozun başkanı gibi dolaşcem ozaman -tatlicadiarzu-nan sen ard arda doğuracam derkene dolgunu bilem yaptıramazsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 epilasyonu neyin unutt kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?