2009 Kasm Anneleri

ayyy ben dün akşam bekledim o filmi ama gününü değiştirmişler izlemek için merakla bekliyorum

Ocak güzel bir zaman cnm yaa indirimede giriyorsa o tarihlerde dahada güzel olur cidden opuyorumnanaktanTam 2-3 aylık toparlanacaklar bizler alırız ama şu mevlüt için güzel birşey almalıyım bu ay hep araştırıyorum nasipse eylüldede başlarım alışverişe..
Ekim anneleri odaları hazırlıyorlar hoş hazırlamış çoğu fotoğraflarını ekliyorlar onlar bu aya tamamladıysa diyorum yavaşyavaş başlamalı birde malum ben Ekime sarkıcak zaten doğumumuz nasipse eylülde bitmiş olmalı iş çok ama son kontrollerimizi görelim tahlillerimizi bitirelim nasipse :Saruboceq:
Senin zaradan aldıklarında çok ciciydi yavaş yavaş bakarız Allah nasip ederse nasılsa annemin bir lafı çocuğun giydiği haram yediği helal ilk başlarda hele kalıyor elimizde fazlalıklar ilk okuldan sonra yıllık almaya başlıyoruz öncesi hep sezonluk kaydirigubbakcemile3

senin yerin sıcak olabülüüü ama onlar klima da ve pencere açıkken felan oturamıyoolarmış
birinin beli diğerinin bademciği azıyomuşş
ondan didim

Kuşummmmmm hayatta altta kalmam bak!!! ne var yani bu ülkedede elektrik sorunu var, klimaları çalıştıramıyossssss, öyle klimaya baka baka serinliyos, heryeri Türkiye gibi moderen sanmayın yani:)))

karakuzuuu daha hiç bişeyini almadım deyosan 300 den az alma yanına bence :sinifsinif:

Kuşummmmmm hayatta altta kalmam bak!!! ne var yani bu ülkedede elektrik sorunu var, klimaları çalıştıramıyossssss, öyle klimaya baka baka serinliyos, heryeri Türkiye gibi moderen sanmayın yani:)))
martcım neresi oarsı sen nerden geldin nerde doğurcan anam çok kafam karıştı kafamçokkarıştı

günaydın bacılarr :teytey:
mureda nan neden klımayı acamıyon nan

Hoşgeldin Canlizim sende Şeniz

hoşbulduk canımmmmmmm mankenimmmmm

günaydın sarı gacii nazlı hatunn güzel annee Şeniz

:kedi: opuyorumnanaktan
Cerincimm Cicişler almışsın Özgeme bekliyorum ekliycen diye diğer konuyada bakıp duruyorum kaydirigubbakcemile3 Kahvaltında bittiyse ekle cnm benim misafir gelmeden yaa yoksa akşama kadar çatlarım ben kaydirigubbakcemile3 Nekaa meraklı gördüm bugün kendimi ama napim Özgemizin cicişleri

nan sabah sabah bademcikmi aldırıyon
benimde bi dişim var dolgusu aşındı yaptırmam lazım doğurmayı bekliom
hee bide lazer epilasyon yaptırcam

nan sen ard arda doğuracam derkene dolgunu bilem yaptıramazsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 epilasyonu neyin unutt kaydirigubbakcemile3

günaydın bacılarr :teytey:
mureda nan neden klımayı acamıyon nan

günaydınn tontiişşş Şeniz
bademcikler şişiyo hemencene yaavv :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…