canım benimki bademciklerden değil belimden ya rüzgar üf dese anında yataklık oluyorum ben cok dikkat etmem gerek kendime hele ki hamilelik döneminde dahada hassaslaştı vücudum direncim düştü bir yerden soğuk bir hava esmeye görsün yatak döşek yatıyorum
sende aldırsan keşke bademciklerini kurtulursun tatlım ya
evet canım ya onun orası çok sıcak allah yardımcısı olsun muredamın
offff yaa sırtım ağrıyoo
bi daha burda yatmıcam serin oluyoo ama altı sünger yaa tüm sırt kemiklerim ağrıyoo :bbo:
kız cerin çektin mi resimleri hadi bekliyoss
off sorma yaa ama yatak odasıda çok sıcak oluyoo :bbo:
aman bu sıcakta ne sarılcam o koca göbüşee :umursamaz:
canım öle deme bak belin tuttuluyo sonra git sen yat kocişinle kaydirigubbakcemile3
o da mı naaaaaannnnnnnnnnn :1shok:
eyi temem o zaman yauw benim tanıdıklarım arıza burçta bi sorun yok okiş sositososito
Hadin beeeeeeee beni unutmayın, en sıcakta ben varım beni unutmayın, yasık banasenağlamasenağlama
ayy cnm bel ağrısıda fenamış kıyamam sana been opuyorumnanaktan
dikkat etcez işte korucaz kendimizi çaresi yok yaavv :sinifsinif:
aldırcam karakızım doğurunca yoksa çok zorlanıyorum yaa :sinifsinif:
Ya Muredam karakızzım ne aldırıyorsunuz sorun nedir?
şurda bişi kalmadı gerçi sıkıcaz dişimizi allah bebişlerimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
sende doğumdan sonra bir ara aldır kurtul canım
Ya Muredam karakızzım ne aldırıyorsunuz sorun nedir?
nazlım benim kronik bademcik iltihabım var hiç bişeye gerek olmadan 5dk.şişiyolar.
şimdide hava çok sıcak ama ben klima açtımmı hemen hasta oluyorum.
onları diyorum artık aldırıcam sanırsam çünkü böle dayanamıyorum :sinifsinif:
heee sende yanıyon demi kızzz kaydirigubbakcemile3
Canım yaaa çok geçmiş olsun dayanamıyor insan nefes alamamaya bazen alınması dahada işe yarıyormuş haklısın inşallah sorunsuz bitirirsin bu dönemi sonra bakarsın çaresine..opuyorumnanaktan:1hug:
Çarşamba günü kanalD de not:Seni Seviyorum adlı film var kaçırmayalım kızlar duygusal ve romantik opuyorumnanaktan
canımın içi muredamın bademcikleri alıncak aldıramıyo doğumdan sonra inşallah aldıracak klimadan falan etkileniyomuş açamıyomuş bende belimden dolayı klima ve vantilatörden uzak duruyorum ben bişi aldırmıyorum yane kaydirigubbakcemile3
ben izlediiiiimm
harika bir filmmm :asigim:
Kızlar bebek arabası yada ana kucagı alan oldumu aranızda???
ya ben de uğradım kışlıklar da gelmiş yumuşacık süper tulumlar hırkalar vardı ama çok pahalıydııııCanımsınız yaa bel zaten çok zor bu aydaki Bebeğim dergisindede bu konuda vardı cnm soru cvp kısmında ara ara boş kaldıkça okuyorum bayağı güzel bilgiler vardı bu sayısında hepimizin işine yaracak..
Birde mothercare uğradım son giysileri vs oradan almayı düşünüyorum ne dersiniz?
Reklamlarından etkilendim Kartanem yaa konu desen çok ilgimi çekti bekliyorum şimdiEşimde diyor izlemeyelim ağlarsın sen bunda dedim olsun ağlarım ağlarım izlerim napalım çok güzel sahnelerdi reklamdada opuyorumnanaktan
Canım yaaa çok geçmiş olsun dayanamıyor insan nefes alamamaya bazen alınması dahada işe yarıyormuş haklısın inşallah sorunsuz bitirirsin bu dönemi sonra bakarsın çaresine..opuyorumnanaktan:1hug:
Çarşamba günü kanalD de not:Seni Seviyorum adlı film var kaçırmayalım kızlar duygusal ve romantik opuyorumnanaktan
yanmakta kelimemi, sıcak diye ağladığımı bilem biliyommmmmmkaydirigubbakcemile3
Kızlar bebek arabası yada ana kucagı alan oldumu aranızda???
Bu arada kızlar bebefon almak isteyenler için internette promosyon var arcelik markada 250 den 169 a düşmüş
Hadin beeeeeeee beni unutmayın, en sıcakta ben varım beni unutmayın, yasık banasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?