2009 Kasm Anneleri

ayy cnm bel ağrısıda fenamış kıyamam sana been opuyorumnanaktan
dikkat etcez işte korucaz kendimizi çaresi yok yaavv :sinifsinif:
aldırcam karakızım doğurunca yoksa çok zorlanıyorum yaa :sinifsinif:

o da mı naaaaaannnnnnnnnnn :1shok:
eyi temem o zaman yauw benim tanıdıklarım arıza burçta bi sorun yok okiş sositososito

he gülüm oda yaaa kaydirigubbakcemile2
yıktık bu tabuyu baak gördünmüü kaydirigubbakcemile3

Hadin beeeeeeee beni unutmayın, en sıcakta ben varım beni unutmayın, yasık banasenağlamasenağlama

heee sende yanıyon demi kızzz kaydirigubbakcemile3

ayy cnm bel ağrısıda fenamış kıyamam sana been opuyorumnanaktan
dikkat etcez işte korucaz kendimizi çaresi yok yaavv :sinifsinif:
aldırcam karakızım doğurunca yoksa çok zorlanıyorum yaa :sinifsinif:

şurda bişi kalmadı gerçi sıkıcaz dişimizi allah bebişlerimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
sende doğumdan sonra bir ara aldır kurtul canım

Ya Muredam karakızzım ne aldırıyorsunuz sorun nedir?

nazlım benim kronik bademcik iltihabım var hiç bişeye gerek olmadan 5dk.şişiyolar.
şimdide hava çok sıcak ama ben klima açtımmı hemen hasta oluyorum.
onları diyorum artık aldırıcam sanırsam çünkü böle dayanamıyorum :sinifsinif:

şurda bişi kalmadı gerçi sıkıcaz dişimizi allah bebişlerimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
sende doğumdan sonra bir ara aldır kurtul canım

ayy evet şimdi tek isteğim o cnm :Saruboceq: bebişimi sağlıkla kucağımda göreyimdee bademciklerden en kısa zamanda kurtulurum :lepi:

Ya Muredam karakızzım ne aldırıyorsunuz sorun nedir?

canımın içi muredamın bademcikleri alıncak aldıramıyo doğumdan sonra inşallah aldıracak klimadan falan etkileniyomuş açamıyomuş bende belimden dolayı klima ve vantilatörden uzak duruyorum ben bişi aldırmıyorum yane kaydirigubbakcemile3

Canım yaaa çok geçmiş olsun dayanamıyor insan nefes alamamaya bazen alınması dahada işe yarıyormuş haklısın inşallah sorunsuz bitirirsin bu dönemi sonra bakarsın çaresine..opuyorumnanaktan:1hug:

Çarşamba günü kanalD de not:Seni Seviyorum adlı film var kaçırmayalım kızlar duygusal ve romantik opuyorumnanaktan

ben izlediiiiimm
harika bir filmmm :asigim:

Bu arada kızlar bebefon almak isteyenler için internette promosyon var arcelik markada 250 den 169 a düşmüş

Canımsınız yaa bel zaten çok zor bu aydaki Bebeğim dergisindede bu konuda vardı cnm soru cvp kısmında ara ara boş kaldıkça okuyorum bayağı güzel bilgiler vardı bu sayısında hepimizin işine yaracak..

Birde mothercare uğradım son giysileri vs oradan almayı düşünüyorum ne dersiniz?

ya ben de uğradım kışlıklar da gelmiş yumuşacık süper tulumlar hırkalar vardı ama çok pahalıydıııı
indirime girdiğinde alabilirim ocak gibi falan

ağlayabilirsin belki ama olsun kaçırmaa harikaaa :asigim:

çok sağol nazlıımm Şeniz inşallah atlatayım şu hamileliği aldırıcam bakalım.
bende çok merak ettim yaa o filmii vereliniortak

yanmakta kelimemi, sıcak diye ağladığımı bilem biliyommmmmmkaydirigubbakcemile3

ahaa sende bendensiz kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar bebek arabası yada ana kucagı alan oldumu aranızda???

cnm ben bebek arabasını yaza alıcam,oto koltuğu alıcam şimdi chiccodan 0 ay olanını,ana kucağıda ev tipi aldım ben.

Bu arada kızlar bebefon almak isteyenler için internette promosyon var arcelik markada 250 den 169 a düşmüş

ben aldım chicconun çift yönlü telsizini

Hadin beeeeeeee beni unutmayın, en sıcakta ben varım beni unutmayın, yasık banasenağlamasenağlama

senin yerin sıcak olabülüüü ama onlar klima da ve pencere açıkken felan oturamıyoolarmış
birinin beli diğerinin bademciği azıyomuşş
ondan didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…