2009 Kasm Anneleri

hosbulduk nazlı naniknanik cerın cıcımı almıs ekle gız ben ekleyemedım sen ekle barı :kedi:

:roflol: :roflol: ne hassas karıymıssın yaww görende sana bişi olmas maşallah tosun gıbı der ama için çürükmüş nan delikafadulden sen şöle buzlu buzlu suda içemezsın şincik naniknanik

Bayanlar yaaaa ben çok kararsızım hala dün internette dolanırken göztepe medicalpark hakkında bir sürü şikayet gördüm, benim saglık sigortam var, bu durumda siz olsanız göztepe medicalpark ı mı secerdiniz acıbadem hastanesinimi??? Basta acıbadem düşünmememin tek sebebi medicalparkın evime daha yakın olmasıydı...

Bu arada kızlar bebefon almak isteyenler için internette promosyon var arcelik markada 250 den 169 a düşmüş

o kameralı olanın fiyatı hemde dimi ya şu zımbırtıları alsak mı napsak yauw daha bi dunya ihtiyaç var nası olcek bilmem :sinifsinif:

günadiiiiinnnn napionuz bakem

hoşgeldin eliffciimm opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: ne hassas karıymıssın yaww görende sana bişi olmas maşallah tosun gıbı der ama için çürükmüş nan delikafadulden sen şöle buzlu buzlu suda içemezsın şincik naniknanik

anam ne buzlu suyu nann :mymeka:

günaydın kızlarrrr

günaydın özgeeemmm opuyorumnanaktan

o kameralı olanın fiyatı hemde dimi ya şu zımbırtıları alsak mı napsak yauw daha bi dunya ihtiyaç var nası olcek bilmem :sinifsinif:

nan cerinn hala ne yapıyon buralarda
kahwaltınıda etmişsindir
git koy şu resimleri artıııııııııııkkkkkkkkk delikafadulden

acıbadem bakırköyde dour arkadasım orda doğurdu ben istnabulda oğum yapsam orda yapcaktım 5 yıldızşı otel halt etmiş cok güzel hastane cokta ilgili doktorlar kızımız prematre doğdu baska yerde doğsa cok sorun yasardı mis gibi baktılar bebeğeopuyorumnanaktan
hoşgeldin eliffciimm opuyorumnanaktan

anam ne buzlu suyu nann :mymeka:

günaydın özgeeemmm opuyorumnanaktan

günaydın tatlişimmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…