2009 Kasm Anneleri

ay kızımın çeyizlerini serdim odaya ya bana çok az geldi öyle yayınca ama kaynanam falan daha alma yazık giydiremeden büyür dio yawww :uhm:

e hadi ne zaman çekecen resimleri kıs merakta bırakmasana nan bizi
neler aldın görelim bide ne kadar harcadın dün bende giderken ona göre hazırlıklı gideyim bari

aboww asebam ben öle olsam bademcikler ağzımdan çıkar yaa :bbo::bbo:
hemen şişiyo bende kronik bademcik iltihabı var tatlım.Klima hemen çarpıyo benii :sinifsinif::sinifsinif:

vallaha bende öyleyim muredacım klima vantilatör hatta cam pencere bile açılmaz benim bulunduğum odada anında çarpılıp yamuluyorum sonra

Günaydın Fıstıklar ve Fıstık içleri a.s. a.s. a.s.

Bugün muhterem kayınvalideceğim bize gelecek birkaç gün kalacak sanırım az az bakarımGelir sizi öper kaçarım opuyorumnanaktan

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
valla simdi bide pasaport resminde sorun olmasın diye illaki bas acık cektircez, bere bilem olmıycak yani kuzuda:)))

niye nan benim başım kapalı pasaportta :roflol: :roflol: sorun olmiii

Bugün muhterem kayınvalideceğim bize gelecek birkaç gün kalacak sanırım az az bakarımGelir sizi öper kaçarım opuyorumnanaktan

günaydın nazlıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ağır misafirin var cnm,arada bi selam çakarsın bizedee zemuszemus

yaaa karakızım sendemi ölesin :sinifsinif::sinifsinif:
off bi cesaret edip aldıramadım şu bademcikleri yaa :bbo:

benim kuzenim aldırdı şimdi rahat... aslında zor bi ameliyat değil galiba ama onun çok hassas bünyesi olduğundan ameliyat sonrası biraz uzun sürdü iyileşmesi...

günaydın nazlıııa.s.

işte benim gibin bölee mahvolurdun sende mafoldumbenmafoldumben

vallaha bende öyleyim muredacım klima vantilatör hatta cam pencere bile açılmaz benim bulunduğum odada anında çarpılıp yamuluyorum sonra

ayy vallahi kızlar derdiniz küçük gibi gözüksede bayağı büyük vallahi
emme karakızım sen daha şanslısan senin memleket muredanınki kadar sıcak deeel
bu konuda mureda daha zor durumda

günaydın canım
ayy çok yorma kendini ve Allah yardımcın olsun

günaydın nazlıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ağır misafirin var cnm,arada bi selam çakarsın bizedee zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Banko Muredam ağır misafir hem kiloda hem pahada naniknanik yerimseniben Gelirim gelmezmiyim hiç ortada açık zaten bilgisayar hep oturdukça bakarım sizlereopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

anaam tubişim yevvriim yatma orda bi daha allah korusun geçmez bide sırtının ağrısı,
git yatağına sarıl eniştemee :jeyyar::jeyyar:
off sorma yaa ama yatak odasıda çok sıcak oluyoo :bbo:
aman bu sıcakta ne sarılcam o koca göbüşee :umursamaz:

allah kolaylık wersin bacımm

benim kuzenim aldırdı şimdi rahat... aslında zor bi ameliyat değil galiba ama onun çok hassas bünyesi olduğundan ameliyat sonrası biraz uzun sürdü iyileşmesi...

günaydın nazlıııa.s.

Günaydınnn canlarım opuyorumnanaktan

Yormam asebam canım benim opuyorumnanaktan

yaaa karakızım sendemi ölesin :sinifsinif::sinifsinif:
off bi cesaret edip aldıramadım şu bademcikleri yaa :bbo:

canım benimki bademciklerden değil belimden ya rüzgar üf dese anında yataklık oluyorum ben cok dikkat etmem gerek kendime hele ki hamilelik döneminde dahada hassaslaştı vücudum direncim düştü bir yerden soğuk bir hava esmeye görsün yatak döşek yatıyorum
sende aldırsan keşke bademciklerini kurtulursun tatlım ya

günaydın canımmmmmm bizi unutma arada uğra emi bebişim opuyorumnanaktan

valla öle diyolar zerencim yaş ilerledikçe iyileşme dahada zorlaıyomuş ama ben artık çekmicem aldırcam :bbo:

ayy vallahi kızlar derdiniz küçük gibi gözüksede bayağı büyük vallahi
emme karakızım sen daha şanslısan senin memleket muredanınki kadar sıcak deeel
bu konuda mureda daha zor durumda

eveeeet benim işim çok zorrr mafoldumbenmafoldumben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kendini yorma sakın cnmcıımm opuyorumnanaktan

off sorma yaa ama yatak odasıda çok sıcak oluyoo :bbo:
aman bu sıcakta ne sarılcam o koca göbüşee :umursamaz:

sıcak mıcak idare et artık yatma orda belin tutulur lmaz:
sarıl kızz ne olcekk benim kocişte koca göbüş ama sarılırım sıkı sıkıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız ne alıp veremediğin var senin başaklarlan bakemm :mymeka:
bak bizi seviysin iştee çatırtımda başakmış hemii :lepi:

o da mı naaaaaannnnnnnnnnn :1shok:
eyi temem o zaman yauw benim tanıdıklarım arıza burçta bi sorun yok okiş sositososito

Uğramazmıyım canımın içi opuyorumnanaktan Şeniz az sohpet vs az iş güç sonra sizlerleyerimseniben Dün seninle baktığımız mobilyaları gösterdim eşime oda bayıldı vardır ızmirde diyor dediğim gibi önce şu tatil işini sonra tahliller dekarasyon vs geçer gider günler alkisalkisalkis

Hadin beeeeeeee beni unutmayın, en sıcakta ben varım beni unutmayın, yasık banasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…