- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
süt sagma makinesini netcen kizim belki bebegin rahatlikla emicek gerek kalmicak sütünü sagmaya simdiden bunlari düsünmesene...1 gün icinde alinan sey o baktin emmiyo beceremiyo emmeyi ozaman alirsin..ay haketen ya bi dünya alıncak var bu arada süt sağma makinelerine bakan oldumu kızlar ya karar veremedim ne alacağıma birde birşey okudum içeriğinde BPA olmayacakmış aldığımız biberonların süt sağma makinelerinin çünkü sağlığa çok zararlıymış heleki bebişlerimize ben cam biberon alacağım o nedenle
kapi süsüleri internette cok güzel modeller var canim bi bak sitersen
bu bebek sekerleri ne ise yapiyo ayiptir sormasi...hastaneye gelenler icin mi yoksa mevlüt te dagitmak icinmifisfisfis
sizde ne güzel yaa bizde öyle bebek sekeri falan yok..bend emi yapsama caep yeni bir akim baslamis olur
oh ohh bak bende çok üzüldüm şimdii:teytey:Benim kayınvalide iptal etmiş bak hüzün çöktü şimdi içime gelemiyormuş :teytey: :1rolleyes:
patik için yün mü alcanız edoşumben anamla yüncüye gidem geleem
öptüm hepinizi gelecem hemeenn
nan ben daha kahwaltımı yeni yaptımben yemeğe gidiyorum kızlar... afiyet olsun hepinize
canım eminönündeki dükkanda harika kapı süsleri var ben oraya gideceğim
şekerleri bebek görmeye ve mevlüte gelenlere dağıtacağım sanırsam hastaneye karar vermedim orda dğıtmam sanırsam hele bi yapayım bakim ne kadar yapabileceğim kaydirigubbakcemile3
ben biberonu dr browvn aldım dogal organik yanı gaz yapmıyomus pek bakalım arkadasım bunu önerdı
cnm napcan süt sagma makinasını yaavv.alma şimdidenlmaz:
biberon bende cam aldım almayın o poli moliden zararlı onlarrlmaz: lmaz:
Benim kayınvalide iptal etmiş bak hüzün çöktü şimdi içime gelemiyormuş :teytey: :1rolleyes:
bende ölee yapcam malzemeleri alıp ölee yapcam. senin dedğin dükkan mehmet efendi kahvecisinin sokağındaki dükkan mı? ben ordan alıcam malzemeleri
aynen orası canım bende ordan alıcam harika şeyler var orda çünkü
süt sagma makinesini netcen kizim belki bebegin rahatlikla emicek gerek kalmicak sütünü sagmaya simdiden bunlari düsünmesene...1 gün icinde alinan sey o baktin emmiyo beceremiyo emmeyi ozaman alirsin..
cam biberon konusunda haklisin ama onuda yavrum minicik elleriyle nasil kavricak..agri oldugu icin tutma kabiliyeti gelisemicek
canım ben çalışıyorum ama mecburen sağmam gerekecek bebişime sütümü :sinifsinif:
bende kendim yapıcam hemde büyük bi zewkle zemuszemus ben badem şekeri yada lavanta koyucam içlerine kalıcı olsunlar diyee. çikolatada düşündüm ama çikolata saklanmaz kii :umursamaz: sende en iyisi badem şekeri yada lavanta koybenim eminönüne ulasma gibi bi imkanim yok ama su anda internnete dolaniyorum cok basit ve schick modeller var..aksam üstü malzeme almaya cikarim belki kendim yapicam heves ettim:sm_cool:
bu bebek sekerleri bildigimiz nikah sekeri gibi oluosa eger bu almanlarin cok süslü sahane lezzetli cikolatalri var bende öyle mi yapsam acep..maksat sadece disini süslemek degilmmi
he nan tuba hadı mureda karusu godomanda cerıne noliyi nan sankım handa oturuyozda bebegın sesını duyamıycaz hacı daha önemlı seylerını alırız nan
öp öp delikafaduldenabooo tontişim gelmişşş naaan ne zamandır görmüyom ben seni çiçkoo gel bi öpem naaann Şeniz
naniknanik gel ben verem nan eltınden ısteme kaydirigubbakcemile3kızııııııııııııııııııımm bizde öle seninki gibi kaynana yoh taaammıı foto makinesi alsında elimizin altında dursun daha gidip foto makine dilenecem nan eltimden :roflol:
eklicem nan gelmeyin üstüme falla atlarum köprüden nan
evet nehırcim bu ıyımıs bırde adam gıbı sagma makınası bulursam telsızbende ondan aldım :lepi: dr.browns amerikalı çocuk doktorları bilem önerio:lepi:
bende kendim yapıcam hemde büyük bi zewkle zemuszemus ben badem şekeri yada lavanta koyucam içlerine kalıcı olsunlar diyee. çikolatada düşündüm ama çikolata saklanmaz kii :umursamaz: sende en iyisi badem şekeri yada lavanta koy
godoman muredaa :roflol: :roflol: :roflol:
hmm simdi anladim ozaman senin kesin alman gerek....simdiden arastirmya baslamakta haklisin ancak karar verirsin uygun bisey bulmaya....canım ben çalışıyorum ama mecburen sağmam gerekecek bebişime sütümü :sinifsinif:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bende kendim yapıcam hemde büyük bi zewkle zemuszemus ben badem şekeri yada lavanta koyucam içlerine kalıcı olsunlar diyee. çikolatada düşündüm ama çikolata saklanmaz kii :umursamaz: sende en iyisi badem şekeri yada lavanta koy
hee burda serin serin yatıyokkk fallabekle beni hacıı geliyorumm kaydirigubbakcemile3
valla annemlerde ankaradan geldiya 2 gün önce yorganla yatıyolardı şimdi vantilatör açıp yatıyolar kaydirigubbakcemile3
gel nan sende bana hepimiz yararık kardeş kardeşbanada bende sıcaktan yatamıyom evden dışarı çıkmak istemiyomm
öğlen eve gidiyomm geçiyom klima karşısına akşama kadar ordayım
kesinlikle acıbadem delimisinnn kısıımmmm medikalpark ne yaaaBayanlar yaaaa ben çok kararsızım hala dün internette dolanırken göztepe medicalpark hakkında bir sürü şikayet gördüm, benim saglık sigortam var, bu durumda siz olsanız göztepe medicalpark ı mı secerdiniz acıbadem hastanesinimi??? Basta acıbadem düşünmememin tek sebebi medicalparkın evime daha yakın olmasıydı...
sendemi alcan sağma makinası ben evde oldugum için gerek duymuom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?