2009 Kasm Anneleri

Hoşgeldinn zeytinim yemeğe gitti kızlar bende sabahtan yapmıştım işlerimi misafirim gelecekti iptal oldu bakınıyorum şimdi öyle:)

hosgeldin zeytinim
banada yardima gelsene yaaa evde insaat yapiliyo onlar bitsin benide temizlik beklio aksama dogru..gözümde acayip büyüyo heryer darma daginik oldu

ben çalıscam içim alcam bacım yoksa hıc tarafar deılım tabı sagmakda ma mecburen dükkanımı bırakamam bi sekılde ıdare etcez bana şart yanı

ne uğraşacan gı dükkanına götür bebişini bir oda da ona yap
ne güsel olur süslü süslü orda
ağdaya giriyom deyüp emziriverirsin işte oracıktakaydirigubbakcemile3
Hoşgeldinn zeytinim yemeğe gitti kızlar bende sabahtan yapmıştım işlerimi misafirim gelecekti iptal oldu bakınıyorum şimdi öyle:)
opuyorumnanaktan dinlenirsin sen de ne güsel şimdi
slm kızlar nasılsınız bakalım
slm cnmopuyorumnanaktan
hosgeldin zeytinim
banada yardima gelsene yaaa evde insaat yapiliyo onlar bitsin benide temizlik beklio aksama dogru..gözümde acayip büyüyo heryer darma daginik oldu

hade get işine gız zattın belim ağrıdı sabahtan berüüünaniknanik
ne inşaatı var evde bebeğe odamı yapıyonuz yoksamlülülülülülü

kız badem şekeriyle lavantayı birlikte koymıcam ya badem şekeri yada lavanta koycam kaydirigubbakcemile3 sende badem şekeri bulamazsan lawanta koy

13:30 da randevum var doktora gidicem bu defa baska bir kadın dogumcudan randevu aldım
bakalım bu doktor ne diyecek ellerimin uyusması ve sık tuvalete cıkmam için
yarında ortopedisyene gidicem inş.

:roflol: kız dükkanım o kadar büyük deıl bacım birde kış hasta felan ederım diye kıyamıyorum bakalım araba düşünüyoz ama yılbaşından sonra olabılır ben eve sıksıkgıder gelırım bakalım zaman neyı gösterırse artık getırsem boya kokusu felan zararlı olur kıyamıyom yoksa bende yanımda olsun ıstıyorum :sinifsinif:

yaa onun için gittik emme beyaz yün yokmuş mafoldumben

he nan tuba hadı mureda karusu godomanda cerıne noliyi nan sankım handa oturuyozda bebegın sesını duyamıycaz hacı daha önemlı seylerını alırız nan

:roflol::roflol: koca ev kızım ayrı odada yatcak napam mecbur alcam

slm herkese
evimi temizledim eccük te yemek yaptım
dinlenmeye geldim şincik
neler yapaysunuz bakem
keyifler nasıl

hoşgeldün zeytinimmm opuyorumnanaktan

slm cnm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

Nazlım ağır misafir caydı haa :teytey::teytey::teytey:

13:30 da randevum var doktora gidicem bu defa baska bir kadın dogumcudan randevu aldım

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım Allahım kimseye çaresiz dert vermesin :Saruboceq:

nerden aldınıs nan tam adını verin de ben de ondan alam gıııııı
hoşbulduk cicimm naber

İyiyilik canım ne olsun aynı işler uğraşıp duruyoruz hepimizde:)
Bende hemen not aldım biberon markasını geçen çıkan haberlerden sonra plastik hiç düşünmüyorum zaten oğluşta hiç kullanmamıştım belki buda öyle olur bakalım opuyorumnanaktan

slm herkese
evimi temizledim eccük te yemek yaptım
dinlenmeye geldim şincik
neler yapaysunuz bakem
keyifler nasıl
hoşgeldin tatlım a.s.
demek ewini temizledin darısı başıma :bbo: çok sıcak yaa bi balkonu yıkayıp çamaşır astım ter içinde kaldım :bbo:
hoşgeldin canım a.s.

hadi git bakalım hayırlı haberlerlen gelirsin inşallah :Saruboceq:

hade get işine gız zattın belim ağrıdı sabahtan berüüünaniknanik
ne inşaatı var evde bebeğe odamı yapıyonuz yoksamlülülülülülü

adi gaci yalandanda olsa gelirim deseydin ya:dilcikar:
odasini hazirliyoruz ama bugün odasinin cami degisiyo cok yagmur yagmisti bikere pimapenden yagmur sizmisti iceri o degisiyo...halilari falan kalldirdik adamlar heryede geziniyolar o bitsin benim bütün evi kirklayip sartlamam lazim:bbo:

kenya sende hos geldin bu arada nasilsun

amin canımm:Saruboceq:

Muredam birkaç gün sonra gelecekmiş biz cumada dahil akşamları yokuz zaten bilemiyorum artıkın naparlar:)Sanırım başka zamana sositososito

sağol canım hosbulduk simdi doktora gidicem
bakalım ne diyecek
gelince gorusuruz
optm canım

amin canımm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…