13:30 da randevum var doktora gidicem bu defa baska bir kadın dogumcudan randevu aldım
bakalım bu doktor ne diyecek ellerimin uyusması ve sık tuvalete cıkmam için
yarında ortopedisyene gidicem inş.
Bende hemen not aldım biberon markasını geçen çıkan haberlerden sonra plastik hiç düşünmüyorum zaten oğluşta hiç kullanmamıştım belki buda öyle olur bakalım opuyorumnanaktan
yaa onun için gittik emme beyaz yün yokmuş mafoldumben
:roflol::roflol: koca ev kızım ayrı odada yatcak napam mecbur alcam
hoşgeldün zeytinimmm opuyorumnanaktan
slm cnm hoşgeldiinn opuyorumnanaktan
Nazlım ağır misafir caydı haa :teytey::teytey::teytey:
adi gaci yalandanda olsa gelirim deseydin ya:dilcikar:
odasini hazirliyoruz ama bugün odasinin cami degisiyo cok yagmur yagmisti bikere pimapenden yagmur sizmisti iceri o degisiyo...halilari falan kalldirdik adamlar heryede geziniyolar o bitsin benim bütün evi kirklayip sartlamam lazim:bbo:
kenya sende hos geldin bu arada nasilsun
Muredam birkaç gün sonra gelecekmiş biz cumada dahil akşamları yokuz zaten bilemiyorum artıkın naparlar:)Sanırım başka zamana sositososito
bende öğleden sonra doktora gticemm
hosbulduk dadlumm
hadi ben kacıyom
gelince girerim
bybyopuyorumnanaktan
anacım akşam serinliğini bırak kar yağsa ben yine yanıyomm hamileleikten midir nedir anlamadım ki :uhm:tubişim ayne ya şuanda boncul boncuk terliyom valla
akşam serinliğinde yap bari camlarıda açar bi güsel serinlersin gülüm
bende öğleden sonra doktora gticemm
anladım gülüm başka bahara kalsın o iş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen ne dr.una gidiyon kıızz :uhm:
hadi cnmm güle güle git gell opuyorumnanaktan
Benim kayınvalide iptal etmiş bak hüzün çöktü şimdi içime gelemiyormuş :teytey: :1rolleyes:
anacım akşam serinliğini bırak kar yağsa ben yine yanıyomm hamileleikten midir nedir anlamadım ki :uhm:
sen daha yeni gittiydin ya doktora
niye gidiyon bi daha
anacım akşam serinliğini bırak kar yağsa ben yine yanıyomm hamileleikten midir nedir anlamadım ki :uhm:
sen daha yeni gittiydin ya doktora
niye gidiyon bi daha
bende ölee yapcam malzemeleri alıp ölee yapcam. senin dedğin dükkan mehmet efendi kahvecisinin sokağındaki dükkan mı? ben ordan alıcam malzemeleri
nan gidiyodum işte bi ara şimdi awrasyaya gidiyom zaten bana çok yakın kolay oluyoo 5dk orda oluyom çok iyi bi hastane değil ama yakın diye gidiyos işte
hem sen nerden biliyon nan awrasyayı yoksam buralara mı takılıyon bazenn söle bakemm
cam alırsak yedekte bir tane daha almak gerekcek o zaman
elimizden bi düşse yandık valla
bi tane de policarbonlu alsak da dışara gittiğimde kullaydık devamlı değil
doktoruma ya antibotik vermişti bitti kasıntı basladı gidemde bakem neymişzemuszemus
he nan tuba hadı mureda karusu godomanda cerıne noliyi nan sankım handa oturuyozda bebegın sesını duyamıycaz hacı daha önemlı seylerını alırız nan
kartanem ya sen ne diye değiştirdin doktorunu
hastaneyi de iyi araştırsaydın
mutlaka yeni doğan yoğun bakım ünitesi olsun
zaman daralıyo netcez bilnmiyom ben de
normal doğum yapan biyer bulmam lazım benimde
ayy çok heyecanlııı daha geçen hafta gördüm emmee çok özledim kuzumuuu
ayy dr.un ultrasonu renkli olsa keşkeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?