cok uzaktayim yaa valla dogrubağane bağane gelemem iştelaelaelaelaelae
hem çok uzaktasın omas:umursamaz:
ıyy pis usatalar bide her tarafı batırmıştır iğrennnçççç
benim bebişimin bir odası bilem yok hıhhhhhhsositososito
nediyonuuuzz
ooh bugün doktroa gidecek çokmuş ben de gidecem baalım yeni bi doktora beğenirsem devam ederün doğum ücretlerini de sorcam baalım sigorta karşılıyomu çok pahalı bi hastane çünküüüü
amaan ne zor iş beee
cerin hala eklemedimi fotolarıı
cam alırsak yedekte bir tane daha almak gerekcek o zaman
elimizden bi düşse yandık valla
bi tane de policarbonlu alsak da dışara gittiğimde kullaydık devamlı değil
inşallah renklidir cnmm zemuszemuszemuszemus
bi adı olsada sevsek ölee şu bebişi yaaa :kedi::kedi:
kız badem şekeriyle lavantayı birlikte koymıcam ya badem şekeri yada lavanta koycam kaydirigubbakcemile3 sende badem şekeri bulamazsan lawanta koy
bence şeker deeel lavanta koyun bazı bok boğazlar o şeker için süsü delebiliyo :roflol::roflol::roflol:
avent in setlerine bak ben ondan alicam kimse avent icin sagliksiz demedi arastirdim
hem gazda yapmiyomus kullananlar cok memnun..sen cam alcam diyon ama bebeler doyuca ellerinden firlatip atiyolar bibronlari kirilma ihtimali cok yüksek
olleyyy hadi nan ben gitmeden koooyyy meraktan çatlaruunnfoto makineyi aldım sonunda ayy kendi makinemi ablama verdim yeğenim olunca ben kaldım ortada nan acilen almam lazım hoff neyse şimdilik bu sorunu hallettik şimdi resimleri çekip koyacamm
:roflol::roflol::roflol:
nie lan sen beni beğenmiyörmüsün oluummm bende alurum lülülülülülü
foto makineyi aldım sonunda ayy kendi makinemi ablama verdim yeğenim olunca ben kaldım ortada nan acilen almam lazım hoff neyse şimdilik bu sorunu hallettik şimdi resimleri çekip koyacamm
edam ya varmı öle bildiğin marka
yanlız ben bide geniş istiyom
daracık yapıyorlar yıkanması zor oluyyy
içine elim girsin yani
avent in setlerine bak ben ondan alicam kimse avent icin sagliksiz demedi arastirdim
hem gazda yapmiyomus kullananlar cok memnun..sen cam alcam diyon ama bebeler doyuca ellerinden firlatip atiyolar bibronlari kirilma ihtimali cok yüksek
:roflol: :roflol:
sorma teyzesi yaa isimsiz sultan benim kızımm
şu sıra babası ayçaya ben de cemreye takmış durumdayız bakalım ne olcak sonuç
edam ya varmı öle bildiğin marka
yanlız ben bide geniş istiyom
daracık yapıyorlar yıkanması zor oluyyy
içine elim girsin yani
:1shok: :jeyyar: :jeyyar:bence şeker deeel lavanta koyun bazı bok boğazlar o şeker için süsü delebiliyo :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: canlizin eline gectiğini düşündüm bi an bebek sekerinin :roflol:
ben yapmıccam öle şeker meker kime vercünkiibence şeker deeel lavanta koyun bazı bok boğazlar o şeker için süsü delebiliyo :roflol::roflol::roflol:
ayy inş. zeytinim yaa kadının cebi de yok ha bende istemeyi unuttum o da vermedi başlarda çok pimpirikli değildim herşey de yolunda olduu için ama şimdi erken doğum zamnlarına yaklaştık aradığımda ulaşabilmem lazım dimi amaa vereliniortakkartanem ya bazıları öle yapıyormuş
başta cepi veriyler sonra da bakmıylar hele akşamları heççç bakmazlar iş olsun işte
acil durum olsa b..ku yedik
araştır bakem inşallah fiyatlarda uygun olur da için rahat eder cnm
elifcim aslında görümcem de avent önerdi
hem onlar geniş gördüm ben de beğendim
ama camı varmı bilmiyom
ondan bir tane olsun alırım bide cam alırım yanına
bide mini su biberonları var ondan da alcam
:roflol: :roflol:
sorma teyzesi yaa isimsiz sultan benim kızımm
şu sıra babası ayçaya ben de cemreye takmış durumdayız bakalım ne olcak sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?