2009 Kasm Anneleri

bağane bağane gelemem iştelaelaelaelaelae
hem çok uzaktasın omas:umursamaz:
ıyy pis usatalar bide her tarafı batırmıştır iğrennnçççç
benim bebişimin bir odası bilem yok hıhhhhhhsositososito
cok uzaktayim yaa valla dogru
allahtan burda ustalar cok temiz calisiyo öyle pis birakamazlar süpürpyolar herseylerini alip götürüyolar..bana silmek kalicak cami sildiririm kocama..ama yinede is gözümde büyüyyy

eyüyük sen nediyon...

cam alırsak yedekte bir tane daha almak gerekcek o zaman
elimizden bi düşse yandık valla
bi tane de policarbonlu alsak da dışara gittiğimde kullaydık devamlı değil

avent in setlerine bak ben ondan alicam kimse avent icin sagliksiz demedi arastirdim
hem gazda yapmiyomus kullananlar cok memnun..sen cam alcam diyon ama bebeler doyuca ellerinden firlatip atiyolar bibronlari kirilma ihtimali cok yüksek

foto makineyi aldım sonunda ayy kendi makinemi ablama verdim yeğenim olunca ben kaldım ortada nan acilen almam lazım hoff neyse şimdilik bu sorunu hallettik şimdi resimleri çekip koyacamm

inşallah renklidir cnmm zemuszemuszemuszemus
bi adı olsada sevsek ölee şu bebişi yaaa :kedi::kedi:

:roflol: :roflol:
sorma teyzesi yaa isimsiz sultan benim kızımm
şu sıra babası ayçaya ben de cemreye takmış durumdayız bakalım ne olcak sonuç

kız badem şekeriyle lavantayı birlikte koymıcam ya badem şekeri yada lavanta koycam kaydirigubbakcemile3 sende badem şekeri bulamazsan lawanta koy

bence şeker deeel lavanta koyun bazı bok boğazlar o şeker için süsü delebiliyo :roflol::roflol::roflol:

kartanem ya bazıları öle yapıyormuş
başta cepi veriyler sonra da bakmıylar hele akşamları heççç bakmazlar iş olsun işte
acil durum olsa b..ku yedik
araştır bakem inşallah fiyatlarda uygun olur da için rahat eder cnm

Tamamdır biberonda cam konusunda anlaştık birde temizleme ürünleri çıkmış geçen migrosta gördüm steril malzemeleri onada bakarım olmazsa tabii bebiş kullanırsa Az büyüdümü ama atıyorlar napıcaz:)))))

hihihi kayınvalide gelmeyince toptan kutladık valla yaşasın kaydirigubbakcemile3

Elifcim Allah yardımcın olsun cnm sonrada darısı bize bakalım boya badana off offff:)

bence şeker deeel lavanta koyun bazı bok boğazlar o şeker için süsü delebiliyo :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: canlizin eline gectiğini düşündüm bi an bebek sekerinin :roflol:

elifcim aslında görümcem de avent önerdi
hem onlar geniş gördüm ben de beğendim
ama camı varmı bilmiyom
ondan bir tane olsun alırım bide cam alırım yanına
bide mini su biberonları var ondan da alcam

avent in setlerine bak ben ondan alicam kimse avent icin sagliksiz demedi arastirdim
hem gazda yapmiyomus kullananlar cok memnun..sen cam alcam diyon ama bebeler doyuca ellerinden firlatip atiyolar bibronlari kirilma ihtimali cok yüksek

anaa o da dooruu :1shok:
biz ne zaman kullancaz bu biberonlarıı
muhtemelen ben 3.5 ay izinden sora kullanmaya başlarım sütümü sağıp sağıp bırakırsam eve :gitme: bi de 6. aydan sonra ek gıdalar için mi kullancaz aaa ama suluk lazım bi de dimi bebişler sulukla içebilirlermi en baştan yoksa biberonla mı içcekler
allahım ne kaa cahilim ben yaa :sinifsinif:
foto makineyi aldım sonunda ayy kendi makinemi ablama verdim yeğenim olunca ben kaldım ortada nan acilen almam lazım hoff neyse şimdilik bu sorunu hallettik şimdi resimleri çekip koyacamm
olleyyy hadi nan ben gitmeden koooyyy meraktan çatlaruunn

:roflol::roflol::roflol:
nie lan sen beni beğenmiyörmüsün oluummm bende alurum lülülülülülü

begenmezmıyım nan dadlım opuyorumnanaktan ama muredanın adı cıkmıs 90 a inmez 80 hesabı bizim neyımıze nan telef etme paranı önemlı seylerını albeşıgını arabasını felan :teytey:

kıslar ya bebek şekerlerini kendinizmi yapcaksınız
cerin gı sen bakmadınmı karşıdan ben de heç uğraşmayalım
karşıdan zaten ucuz buluruz hazır satıyorlarmış
fiyatlarına bakmak lazım
bu bebe şekerlerini hastaneye mi götürcez yoksam eve gelenlere vercez
bide 40 mevlüdünde de yaptırmak lazım değilmi zımbırtılardan

edam ya varmı öle bildiğin marka
yanlız ben bide geniş istiyom
daracık yapıyorlar yıkanması zor oluyyy
içine elim girsin yani

cnm ben chicco aldım,bide nuk aldım.ama el sığcak kadar bulamazsın tatlım..

cnm avettede cam yokk lmaz: onuda arastırdım ben lmaz:
yaa içine sıcak mama koyucaz sonuçta polikarbonda plastik bece almayın kırılsın yanii hergün atcak değilki bu cocukta lmaz: allah korusun kanserojen madde içmesinden iyidir cam alın :lepi:

:roflol: :roflol:
sorma teyzesi yaa isimsiz sultan benim kızımm
şu sıra babası ayçaya ben de cemreye takmış durumdayız bakalım ne olcak sonuç

aboww daha yenilerde cıkmışş karar vermek imkansızlaşcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

edam ya varmı öle bildiğin marka
yanlız ben bide geniş istiyom
daracık yapıyorlar yıkanması zor oluyyy
içine elim girsin yani

senin elinin girmesi için kova lazım nan düdük :roflol::roflol:
fırçası varya onnarın temizlemek için allam ya krispi dese neyse yauw:roflol:

:1shok: :jeyyar: :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: canlizin eline gectiğini düşündüm bi an bebek sekerinin :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: aşk olsun nan ben pis bogazmıyım o kadar garunun içinde ben mi geldim aklına kaydirigubbakcemile3

ben yapmıccam öle şeker meker kime vercünkii
ayy inş. zeytinim yaa kadının cebi de yok ha bende istemeyi unuttum o da vermedi başlarda çok pimpirikli değildim herşey de yolunda olduu için ama şimdi erken doğum zamnlarına yaklaştık aradığımda ulaşabilmem lazım dimi amaa vereliniortak
elifcim aslında görümcem de avent önerdi
hem onlar geniş gördüm ben de beğendim
ama camı varmı bilmiyom
ondan bir tane olsun alırım bide cam alırım yanına
bide mini su biberonları var ondan da alcam

hah az önce sorduum sorunun cevabını aldıımm su biberonu alcezz yosam minnacık sabi nasıl içcek suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…