nehircim teşekkür ederim fotoyla uğraştığın içinnnn
saol canım ya sizin fotolardan sora lafı olmas ama :jeyyar:
ya paintte açtım da orda nası küçültüyonus boyutunu apla :kedi:
sağol canım. opuyorumnanaktanfunda gecmiş olsun yktur bişe ya
cnm geçmil olsun çıkmaz bişey merak eme belkide orda heyecandan öle çıkmıştır yaavv.takılma oynatma tansiyonunu opuyorumnanaktan
geçmiş olsun evet sıcaklardan olmuş olabilir bol su iç en az 2 litre kendini strese sokma fundacım
fundacım canım geçmiş olsun bencede heyecandan olabilir banada birkaç defa oldu çünkü tansiyonum yükseldi ani heyecanlanmadan kaynaklamıştı canımcım seninkide öyledir inşallah yüksek tansiyondan bende korkuyorum çünkü
ben geldim kıslaar....
bizim memlekette (ADANA) doğum yapanın evinde kaynar yapılır... gelen tüm misafirlere ikram edilir... sıcak içilen bi içecek olduğu için doğumun kışa gelmişse çok güzel olur...çok güzel bi tadı vaaaar.... ayyy şimdiden canım çekiyo ama zararı olur belki diye içemiyom...
google de ADANA ,KAYNAR diye aratırsanız tarifini bulabilirsiniz...
cnm geçmiş olsun el ayak uyuşması bazı hamilelerde görülebiliyomuş Allah yardımcın olsun.13:30 da randevum var doktora gidicem bu defa baska bir kadın dogumcudan randevu aldım
bakalım bu doktor ne diyecek ellerimin uyusması ve sık tuvalete cıkmam için
yarında ortopedisyene gidicem inş.
kıss marka adı neydi ?çocuk malzemeleri satan yerlerde var bacım
nannn sen şimcik hangi hastaneye gitcen bi söle bakayımm bana sölemeden dr. değiştirme sakınn ?nediyonuuuzz
ooh bugün doktroa gidecek çokmuş ben de gidecem baalım yeni bi doktora beğenirsem devam ederün doğum ücretlerini de sorcam baalım sigorta karşılıyomu çok pahalı bi hastane çünküüüü
amaan ne zor iş beee
cerin hala eklemedimi fotolarıı
cnm geçmiş olsun el ayak uyuşması bazı hamilelerde görülebiliyomuş Allah yardımcın olsun.
kıss marka adı neydi ?
nannn sen şimcik hangi hastaneye gitcen bi söle bakayımm bana sölemeden dr. değiştirme sakınn ?
fundacım geçmiş olsun a.s.
Geçmiş olsun Fundacım içini ferah tut cnm inşallah birşeycik çıkmaz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?