2009 Kasm Anneleri

adamlar bitirdi islerini gittiler bile bana simdi temizlik yolu göründü..accik takilayim da tamizlige baslicam

elifcim aslında görümcem de avent önerdi
hem onlar geniş gördüm ben de beğendim
ama camı varmı bilmiyom
ondan bir tane olsun alırım bide cam alırım yanına
bide mini su biberonları var ondan da alcam

en iyisi valla benim bildigim markalrdan avent nuk tan chiccodan bile daha iyi

biberon hr daim lazim sekerim...sütün yetmedigi zamanlarda olabilir ozaman mecbrusun mama vermeye..

avennte cam yok evet ..yaa sen öyle hegün mü aticak de..benim eltimin olgu hep biberon emdi halada emiyo her seferinde elinden atio valla eline tutusturuyolar doyunca atiyo..günde 5 biberon kirmaya razyisan sen cam al...

ooffff offff daha bir sürü adet var herkes hepsini yapmio ki

kızz valla diyorum bakın,plastikler çöplerden üretiliyolar,adamlar plastik torbada bişey taşımak bile zararlı derken siz bebelere mamyı plastik seyde içircenizz bravooooooooooo alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ullayyynnnn deli etme beni herkes plastik polikarbon kullaniyo noluo sanki....bebek icin olanlari herhalde kanserojen plastikten üretmiolar....hepimiz plastik biberon emdik öyle büyüdük noldu hicebisey domuz gibiyik

gecmis olsun canim...hamilelikte düsük tansiyon iyi zaten dert etme..düsük tansiyonda hipet nasil olcak orasini anlamadim yalnizfisfisfis
benimde 90 60 cikiyo dokorum cok memnun bu durumdan...

yok kız 2 gbi uyudum 4.30 da kocam uyandı işe gitti bende uyuyamadım 6.30 a kadar

bide bizim yatak odasında ebeveyn banyosu var takır tukur artık hesap et

hımmm... duvara vursaydın sen de :roflol:

o misafir olayı şimdiden beni de geriyo yaaa. düğünümüz oldu herkes ayrı bi gün geldi yemekli ağırladım... bebişte de öyle olmasını istemiyom... bizim ev biraz uzak olunca gelen akşama kadar oturuyo mecburen yemek hazırlanıyo.. ağır bi yemek yapmasan da olmuyo... napcam ben yaaa...:1no2:

canım az bişe değişmiş... o anki heyecandan da olmuş olabilir..moral bozacak bişe yokki bunda... takma kafana

bi de bana hiç bakmadılar öyle çubukla falan... ilk defa duydum....

zeren hoşgeldin

hoşgeldin zerencim.
kaynar haa du merak ettim bi bakiim

kaynarın tarifine baktım.havlucan diye bir baharat var acep o istanbulda bulunurmuki? CADIARZU

herkes Kaynara bakmaya gidiyo sanırsam benim neyim eksik bende bakayım bare

hoşbulduk kızlar..
bütün kök ve otlar gibi havlucan da bütün aktarlarda vardır canım...
gerçi adanada takım olarak satıyorlar.. yani hazır karıştırılmışını alıyor ve kaynatıyoruz... ASEBA bilir mutlaka bunu.....

aaa kaynar anne sütünü hem artırıyomuş hemide doyurucu yapıyomuş bir blogta okudum CADIARZU

lohusa kadın da her gelen miasfirle 1 fincan içer... şekerli olduğu için kilo yapar mı bilmem ama soğuk kış gününde çok iyi ısıttığı kesin...
ben kışları evimde normalde de yapıyorum... eşimde bilmiyordu ama artık bayıla bayıla içiyo...

nan elif kıcını kası nan domuz gibiyik dedikten sonra nazar değmesn :roflol::roflol::roflol::roflol:

nan elif kıcını kası nan domuz gibiyik dedikten sonra nazar değmesn :roflol::roflol::roflol::roflol:

hee laaa kendi kendimi nazar etmeyemkaydirigubbakcemile3
kasidim tamamdirkaydirigubbakcemile5

yaa kizlar benim burnuma acayip sekilde hani hamur isi yaparken sana yagi kokarya mis gibi o gelio..asermek bu galiba..hemde sadece sanayag olana:bbo:

yaa kizlar benim burnuma acayip sekilde hani hamur isi yaparken sana yagi kokarya mis gibi o gelio..asermek bu galiba..hemde sadece sanayag olana:bbo:

sana yağ deyince benim de küçüklüğümden bişeler geldi aklıma.... sobanın üstünde ıımmmmm..!!! Aaaahhh canım çekti cokacimcoook benim canım da nerde hamur işi nerde yağlı bişi var çekiyo.. hiç sebze çektiği yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

dadluslar ben geldim doktordan
yarın ac karna kan ve idrar tahlili istedi
ellerinin uyusması
mide yanması
sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissetmen cok normal dedi
bebişte gayet iyiymiş
bakalım yarın test sonuclarımız ne olacak

hoşgeldin.. hadi geçmiş olsun ve gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…