nan cerin koymuş resimleriiiiiii koşun bakın delikafadulden
nan cerin koymuş resimleriiiiiii koşun bakın delikafadulden
bende göbüşümü koydum kızlar oğluşlarımla ben 23 haftalık ıken.bakın bakalım nasıl olmusuz.herkese güpgüsel bıgün dılerım..........
Tamamdır biberonda cam konusunda anlaştık birde temizleme ürünleri çıkmış geçen migrosta gördüm steril malzemeleri onada bakarım olmazsa tabii bebiş kullanırsa Az büyüdümü ama atıyorlar napıcaz:)))))
hihihi kayınvalide gelmeyince toptan kutladık valla yaşasın kaydirigubbakcemile3
Elifcim Allah yardımcın olsun cnm sonrada darısı bize bakalım boya badana off offff:)
elifcim aslında görümcem de avent önerdi
hem onlar geniş gördüm ben de beğendim
ama camı varmı bilmiyom
ondan bir tane olsun alırım bide cam alırım yanına
bide mini su biberonları var ondan da alcam
anaa o da dooruu :1shok:
biz ne zaman kullancaz bu biberonlarıı
muhtemelen ben 3.5 ay izinden sora kullanmaya başlarım sütümü sağıp sağıp bırakırsam eve :gitme: bi de 6. aydan sonra ek gıdalar için mi kullancaz aaa ama suluk lazım bi de dimi bebişler sulukla içebilirlermi en baştan yoksa biberonla mı içcekler
allahım ne kaa cahilim ben yaa :sinifsinif:
avennte cam yok evet ..yaa sen öyle hegün mü aticak de..benim eltimin olgu hep biberon emdi halada emiyo her seferinde elinden atio valla eline tutusturuyolar doyunca atiyo..günde 5 biberon kirmaya razyisan sen cam al...cnm ben chicco aldım,bide nuk aldım.ama el sığcak kadar bulamazsın tatlım..
cnm avettede cam yokklmaz: onuda arastırdım ben lmaz:
yaa içine sıcak mama koyucaz sonuçta polikarbonda plastik bece almayın kırılsın yanii hergün atcak değilki bu cocuktalmaz: allah korusun kanserojen madde içmesinden iyidir cam alın :lepi:
kartanem sen niye yapmıyon nan
bebişe bir kuran okutmalıyız
ben yapacam da hatta normal her bişey ikram ederim
nazlım losa serbeti nasıl oluy ben bilmiyom
yaprak da atmıştım dolaba birine sardıracam
pasta börek derken bir sürü olar
bide diş çıkarmada varmış diş buğdağı yapılıyormuş
ulan ne biçim adetler var bizimkilerde de
ullayyynnnn deli etme beni herkes plastik polikarbon kullaniyo noluo sanki....bebek icin olanlari herhalde kanserojen plastikten üretmiolar....hepimiz plastik biberon emdik öyle büyüdük noldu hicebisey domuz gibiyikkızz valla diyorum bakın,plastikler çöplerden üretiliyolar,adamlar plastik torbada bişey taşımak bile zararlı derken siz bebelere mamyı plastik seyde içircenizz bravooooooooooo alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kıslaaaaaaar :sinifsinif:
moralim bozuldu gene.
bugün tetanozun ilk dozunu vurdurdum.hemşire bebişin kalp atışını dinledi.tansiyonuma baktı falan.idrarada bakalım bi dedi.azcık iltihap var bol su iç dedi.bide proteinde hafif bir renk değişimi var dei.bi çubuk var ya idrara sokup renk deiğimlerine bakıp söylüyolar.ordan baktı.yükselmişmi dedim.yok hafif renk değişimi başlamış sadece.tansiton şikayeti oldumu önceki gebeliklerde dedi.hayır dedim.bacaklarda şişme varmı dedi yok dedim.benim tansiyonum hiç yükselmez tam tersine düşük tansiyonluyum.düşer habire.şimdi ölçtüm 9 a 6 çıktı .genelde hep bu civarda olur.büyük 12yi küçükde 9 u geçmez .şuan düşmüz mesela.sıcaktan oluyo galiba.hergün 6saat arayla ölçücem nette öle yazıyodu.sonuçları doktoruma göstericem.ona da gidip bi sorayım.hüüüü inşallah hiper tansiyon falan çıkmaz bende.korkuyoooom.
yok kız 2 gbi uyudum 4.30 da kocam uyandı işe gitti bende uyuyamadım 6.30 a kadar
bide bizim yatak odasında ebeveyn banyosu var takır tukur artık hesap et
Bizde canım tavuklu pilav yapılır yanına ayran şerbet datlu ne yaparsan yada çeşitlendiririzde diğerlerini yazamam .
Oğluşumda kimse bilgilendirmedi yeminle size içimde kalmış aradan bir süre geçti kurban kestik eşimle sonradan kendi kafamızdan ogün bugün hep derim dualara çok inanırım evdede okutum sık sık cumaları kendim okurum hepimize..
Birde ozaman böyle birşey olmadığı için kaç ay hatırlamıyorum ayrı ayrı misafir karşıladık tükenmiştik bu şekilde toplu bir gelimde olur sadece çalışanlar gecelere kalır daha iyi olur..Bakalımm nasipten ötesi olmuyor işte biz niyeti koyalımda :Saruboceq:
kıslaaaaaaar :sinifsinif:
moralim bozuldu gene.
bugün tetanozun ilk dozunu vurdurdum.hemşire bebişin kalp atışını dinledi.tansiyonuma baktı falan.idrarada bakalım bi dedi.azcık iltihap var bol su iç dedi.bide proteinde hafif bir renk değişimi var dei.bi çubuk var ya idrara sokup renk deiğimlerine bakıp söylüyolar.ordan baktı.yükselmişmi dedim.yok hafif renk değişimi başlamış sadece.tansiton şikayeti oldumu önceki gebeliklerde dedi.hayır dedim.bacaklarda şişme varmı dedi yok dedim.benim tansiyonum hiç yükselmez tam tersine düşük tansiyonluyum.düşer habire.şimdi ölçtüm 9 a 6 çıktı .genelde hep bu civarda olur.büyük 12yi küçükde 9 u geçmez .şuan düşmüz mesela.sıcaktan oluyo galiba.hergün 6saat arayla ölçücem nette öle yazıyodu.sonuçları doktoruma göstericem.ona da gidip bi sorayım.hüüüü inşallah hiper tansiyon falan çıkmaz bende.korkuyoooom.
zeren hoşgeldin
hoşgeldin zerencim.
kaynar haa du merak ettim bi bakiim
aaa bakem durr
kaynarın tarifine baktım.havlucan diye bir baharat var acep o istanbulda bulunurmuki? CADIARZU
herkes Kaynara bakmaya gidiyo sanırsam benim neyim eksik bende bakayım bare
aaa kaynar anne sütünü hem artırıyomuş hemide doyurucu yapıyomuş bir blogta okudum CADIARZU
nan elif kıcını kası nan domuz gibiyik dedikten sonra nazar değmesn :roflol::roflol::roflol::roflol:
nan elif kıcını kası nan domuz gibiyik dedikten sonra nazar değmesn :roflol::roflol::roflol::roflol:
yaa kizlar benim burnuma acayip sekilde hani hamur isi yaparken sana yagi kokarya mis gibi o gelio..asermek bu galiba..hemde sadece sanayag olana:bbo:
yaa kizlar benim burnuma acayip sekilde hani hamur isi yaparken sana yagi kokarya mis gibi o gelio..asermek bu galiba..hemde sadece sanayag olana:bbo:
dadluslar ben geldim doktordan
yarın ac karna kan ve idrar tahlili istedi
ellerinin uyusması
mide yanması
sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissetmen cok normal dedi
bebişte gayet iyiymiş
bakalım yarın test sonuclarımız ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?