2009 Kasm Anneleri

Canımm imageden ekliyorsan yada paintte önce resmin boyutunu ufaltıyorsun sonra ekliyoruz şimdi istiyorsan söylim arkadaşa düzenlesin ne dersin?

nehir yapıyo canım du ben cicişleri eklicem ya onnarı paintte küçültem bare onu beceririm işallaah söz vermimde kaydirigubbakcemile3

kıslaaaaaaar :sinifsinif:
moralim bozuldu gene.
bugün tetanozun ilk dozunu vurdurdum.hemşire bebişin kalp atışını dinledi.tansiyonuma baktı falan.idrarada bakalım bi dedi.azcık iltihap var bol su iç dedi.bide proteinde hafif bir renk değişimi var dei.bi çubuk var ya idrara sokup renk deiğimlerine bakıp söylüyolar.ordan baktı.yükselmişmi dedim.yok hafif renk değişimi başlamış sadece.tansiton şikayeti oldumu önceki gebeliklerde dedi.hayır dedim.bacaklarda şişme varmı dedi yok dedim.benim tansiyonum hiç yükselmez tam tersine düşük tansiyonluyum.düşer habire.şimdi ölçtüm 9 a 6 çıktı .genelde hep bu civarda olur.büyük 12yi küçükde 9 u geçmez .şuan düşmüz mesela.sıcaktan oluyo galiba.hergün 6saat arayla ölçücem nette öle yazıyodu.sonuçları doktoruma göstericem.ona da gidip bi sorayım.hüüüü inşallah hiper tansiyon falan çıkmaz bende.korkuyoooom.

cnm geçmil olsun çıkmaz bişey merak eme belkide orda heyecandan öle çıkmıştır yaavv.takılma oynatma tansiyonunu opuyorumnanaktan

nan sankim bizim kızın bi adı war heee :mymeka: zaten sana yapılan önerilerden bende yararlanıcam :jeyyar: acuk kopya çekebülürün :jeyyar:
ne beeeeeeee keyfimizden yapmadık heral annamıyos bi el atem yardım edem yoh hemen saldırı hıhhhhhhhhhh :dilcikar:

becerüksüzzzz alkisalkisalkis

ben geldim kıslaar....

bizim memlekette (ADANA) doğum yapanın evinde kaynar yapılır... gelen tüm misafirlere ikram edilir... sıcak içilen bi içecek olduğu için doğumun kışa gelmişse çok güzel olur...çok güzel bi tadı vaaaar.... ayyy şimdiden canım çekiyo ama zararı olur belki diye içemiyom...

google de ADANA ,KAYNAR diye aratırsanız tarifini bulabilirsiniz...

geçmiş olsun evet sıcaklardan olmuş olabilir bol su iç en az 2 litre kendini strese sokma fundacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…