Bakmazmıyız canım zaten bekliyordum ben sende bir sürü eklemişsin mini mini Allah nazardan saklasın çok güzell:1hug:slm kızlar cicişlerimizi ekledik biraz uraştım ama sonunda oldu sizlerden ne haber
Canımm imageden ekliyorsan yada paintte önce resmin boyutunu ufaltıyorsun sonra ekliyoruz şimdi istiyorsan söylim arkadaşa düzenlesin ne dersin?
nehir yapıyo canım du ben cicişleri eklicem ya onnarı paintte küçültem bare onu beceririm işallaah söz vermimde kaydirigubbakcemile3
delü cerinnn
ne hale getirmiş topiği
kaldır gı o resmi ordan
Bakmazmıyız canım zaten bekliyordum ben sende bir sürü eklemişsin mini mini Allah nazardan saklasın çok güzell:1hug:
yaaaaaaaaaaa küstüm size:umursamaz:
neden kızıma isim tercihi yapmıyonuz nan
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...simler/301349-k305z305ma-isim-ar305yorum.html
yapan arkadaşlar saolun da diğerlerine küstüm işte çıkıyom ben
kızımın bi ismi bilem yoksenağlama
nan bi yemeğe gidip geldim kaç sayfa konuşmuşsunuz
nehir yapıyo canım du ben cicişleri eklicem ya onnarı paintte küçültem bare onu beceririm işallaah söz vermimde kaydirigubbakcemile3
kıslaaaaaaar :sinifsinif:
moralim bozuldu gene.
bugün tetanozun ilk dozunu vurdurdum.hemşire bebişin kalp atışını dinledi.tansiyonuma baktı falan.idrarada bakalım bi dedi.azcık iltihap var bol su iç dedi.bide proteinde hafif bir renk değişimi var dei.bi çubuk var ya idrara sokup renk deiğimlerine bakıp söylüyolar.ordan baktı.yükselmişmi dedim.yok hafif renk değişimi başlamış sadece.tansiton şikayeti oldumu önceki gebeliklerde dedi.hayır dedim.bacaklarda şişme varmı dedi yok dedim.benim tansiyonum hiç yükselmez tam tersine düşük tansiyonluyum.düşer habire.şimdi ölçtüm 9 a 6 çıktı .genelde hep bu civarda olur.büyük 12yi küçükde 9 u geçmez .şuan düşmüz mesela.sıcaktan oluyo galiba.hergün 6saat arayla ölçücem nette öle yazıyodu.sonuçları doktoruma göstericem.ona da gidip bi sorayım.hüüüü inşallah hiper tansiyon falan çıkmaz bende.korkuyoooom.
oyy çok ciciler cnmm
nan sankim bizim kızın bi adı war heee :mymeka: zaten sana yapılan önerilerden bende yararlanıcam :jeyyar: acuk kopya çekebülürün :jeyyar:yaaaaaaaaaaa küstüm size:umursamaz:
neden kızıma isim tercihi yapmıyonuz nan
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...simler/301349-k305z305ma-isim-ar305yorum.html
yapan arkadaşlar saolun da diğerlerine küstüm işte çıkıyom ben
kızımın bi ismi bilem yoksenağlama
ne beeeeeeee keyfimizden yapmadık heral annamıyos bi el atem yardım edem yoh hemen saldırı hıhhhhhhhhhh :dilcikar:
:1ninca: :1ninca: :1ninca:
Tamamdır cnm çok tatlı olmuşsunn göbişte
kıslaaaaaaar :sinifsinif:
moralim bozuldu gene.
bugün tetanozun ilk dozunu vurdurdum.hemşire bebişin kalp atışını dinledi.tansiyonuma baktı falan.idrarada bakalım bi dedi.azcık iltihap var bol su iç dedi.bide proteinde hafif bir renk değişimi var dei.bi çubuk var ya idrara sokup renk deiğimlerine bakıp söylüyolar.ordan baktı.yükselmişmi dedim.yok hafif renk değişimi başlamış sadece.tansiton şikayeti oldumu önceki gebeliklerde dedi.hayır dedim.bacaklarda şişme varmı dedi yok dedim.benim tansiyonum hiç yükselmez tam tersine düşük tansiyonluyum.düşer habire.şimdi ölçtüm 9 a 6 çıktı .genelde hep bu civarda olur.büyük 12yi küçükde 9 u geçmez .şuan düşmüz mesela.sıcaktan oluyo galiba.hergün 6saat arayla ölçücem nette öle yazıyodu.sonuçları doktoruma göstericem.ona da gidip bi sorayım.hüüüü inşallah hiper tansiyon falan çıkmaz bende.korkuyoooom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?