2009 Kasm Anneleri

bizde lohusa serbeti vericez geçmiş olsuna gelenlere,mevlüttede pilav milav yaparız bide serbet yapar annemm ohh zemuszemus
hem annemde okutucam hemde kendi evimde zemuszemus

ya bu isim işi zor kızımı görünce belki ilham gelir
isim işini daha sonra düşüncem adsız kalacak değilya

bizde lohusa serbeti vericez geçmiş olsuna gelenlere,mevlüttede pilav milav yaparız bide serbet yapar annemm ohh zemuszemus
hem annemde okutucam hemde kendi evimde zemuszemus

Bizde canım tavuklu pilav yapılır yanına ayran şerbet datlu ne yaparsan yada çeşitlendiririzde diğerlerini yazamam .

Oğluşumda kimse bilgilendirmedi yeminle size içimde kalmış aradan bir süre geçti kurban kestik eşimle sonradan kendi kafamızdan ogün bugün hep derim dualara çok inanırım evdede okutum sık sık cumaları kendim okurum hepimize..
Birde ozaman böyle birşey olmadığı için kaç ay hatırlamıyorum ayrı ayrı misafir karşıladık tükenmiştik bu şekilde toplu bir gelimde olur sadece çalışanlar gecelere kalır daha iyi olur..Bakalımm nasipten ötesi olmuyor işte biz niyeti koyalımda :Saruboceq:

ya göbüş topicine resim koydum ama sayfanın içine zıçtım gene hayvan kaa resim koydum ya bunu nası küçültüyonus olum siz bi haltı beceremedim haaaa :roflol:
cicişlerin resmini de koycam ama onnar da böle olcak napcammmm

ooooooo daha cok o yuzden cok pınpırıklı olmayın tabıkı saglıklı temiz olsun ama cok ınceledıkmıde bırsey olurdiye korkuyorum ben ortalama mıllet ne yapıyorsa onu yapmaya calısıyorum

sekerım kacınılmaz demek ıstiyoruz yanı herseyde var plastık ve bızım aldıgımız zaten organıkmıs

aynen nazlım toplucada gelinince daha iyi olur hem zemuszemus

yangın karuuu :roflol: :roflol: kar yagsa bıle terliyosan bu işde biişvar nan :lepi:
he nan yanıyomm :jeyyar: haftalardır siftah yapmadık herüflen :roflol:
özel bi durum özledim doktorumuopuyorumnanaktannan deli şikayetimiz varki gidiozzz
anam merak ettik sorduk ne bağaarıyonn :dilcikar:
olivium a giderken bütün minibüslerin koltuklarında onun reklamı varya ordan biliom nan :roflol:
olıvıvuma geliyon bana nen uğramıyon kızz :mymeka: bana bak bugün olıvyumda salı pazarı kampanyası warr bütün mağazaların önüne sepet açıyolar bölee pazar hawasında oluyoo hemide daha ucuz oluyooo zemuszemus
ceriiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
nerde nan fotolar delürtme adamı
klava: dayak istiyo bu cerin
bence şeker deeel lavanta koyun bazı bok boğazlar o şeker için süsü delebiliyo :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
ben annemlerlen beraber yapıcam o yaptığım şekerlerden mewlude gelenlere vermem lmaz: hastaneye gelenlere bide ewe gelen çok yakınlarıma vericem
yemek adı wermesene kızım yaaa :mymeka:
ya benim burda çok tanıdığım yok mevlüt yapsam kim gelecekki yaaaa

anam sen yap biz gelürük üzülmeee :teselli:

Canımm imageden ekliyorsan yada paintte önce resmin boyutunu ufaltıyorsun sonra ekliyoruz şimdi istiyorsan söylim arkadaşa düzenlesin ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…