2009 Kasm Anneleri

kızlar birbirinize hediyemi alıonuz ne güzel yapmıssınızzz :) bakınıom cicilerinize

yok tatlım hediye değil,cerenimo benim daha fazla kazıklanmama dayanamadı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 banada alıyo uygun fiyatlı gördükleriniii :lepi:

he ne bilem sen alıntı yapmısın sonradan farkettim pembe seyleri ösgeye sen aldın sandım kıs siz birbirinize cıktınız ya kurada simdi ayıktım :roflol::roflol:

yarın oğluşumun odası badana oluceekkk zemuszemus
ayy çok güzel olucek yaaavv inşallahhh :Saruboceq:

kolay gelsin sekerim bizde bi elimiz değipte daha kuramadık odayı bugün hastaneyede gidemedik yarın öğlen hastane ordanda odanın kurulumunu yaparız inşallah de düşünüom ama bakalım :kedi:

ben burdayım ama bi gözüm bilgisayara bakıyoo bi gözüm yatağaa
yani kalsamda pek hayrımı göremezsiniz ben en iyisi yatam mirmirmirmir

bende yatam madem kızz bayılacam şimdikk tubişimm iyi gecelerr gülümmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kolay gelsin sekerim bizde bi elimiz değipte daha kuramadık odayı bugün hastaneyede gidemedik yarın öğlen hastane ordanda odanın kurulumunu yaparız inşallah de düşünüom ama bakalım :kedi:

mersi şekerciim zemuszemus
halledersin tatlım yarın hastane işini bi hallet bakalım ne dicek dr.
odayoda kur artık yaav doğuracan nerdesee kaydirigubbakcemile3

hadee bende yatam öptüm hepiniziiii opuyorumnanaktan

kurcam inşallah bakalım tuba sanda edoşsanada i gecelerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…