2009 Kasm Anneleri

ben bu dastane baby bi kaç ürününe baktım cok mağzada var buda baa kalitesiz geldi inceydi korumaları falan bi cok yerde satılıo bulup bakabilirsin yaa

kızlar şu verdiğiniz tchibo linkinde bi puset var. 250 liraya ama özellikleri çok güzel...
amam internet stoklarında kalmamıştır diyo... acaba mağazalarda bulabilirmiyiz....

kızlar bişey sorcam.doktor bana kan ilacı verdi ama hap şurup falan değil.böyle minik bi şişede ilaç.sizden içen varmı bundaaaan

günaydın tatlı annişler ve onnardan çoooooooookkk daha tatlı yavruşlarrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

ayyy zeytünüm kalitesini bilemem ama işlemesi çoh datlu gıııı rengi falan çok şiwinnn
beşik yollamışın ona da baktım baya uygun görunuyo yannız böle beşik alcaksan asansörlü özelliği olsun daha kullanışlı oluyo o çıtası inin kalkabilio

kızlar bişey sorcam.doktor bana kan ilacı verdi ama hap şurup falan değil.böyle minik bi şişede ilaç.sizden içen varmı bundaaaan

yok gülüm ben ferrumun hapını kullanıyom senin dediğin minik şişedeki ilaç tek içimlik mi minik minik şişelerde hergun biriini içiyon ondansa ben daha öncelerden kullanmıştım ondan o en etkilisi sanırsam

hoşgeldin canım ben gyno ferreo senaol kullanıyorum bahsettğin gibi deil ben kahvaltıya gidiyorum acıktım görüşürkk

yaa daha haftasonu gitmiştim yaa o zaman olsaydı ya bu tema ayy öğlen arası kaptırıp gitsemmi nee

günaydın canım.. hafta sonu ankamall de biz de girmişizdir o mağazaya ama hangisi olduğunu hatırlamıyom... bilseydim o pusete bakardım yaaaa...

benim kuzenim de ondan kullanmıştı... o küçük şişelerde içiyodu hergün...

günaydın tatlı annişler ve onnardan çoooooooookkk daha tatlı yavruşlarrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

günaydın canım... ekledin mi aldığın bütün cicişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…