yok gülüm ben ferrumun hapını kullanıyom senin dediğin minik şişedeki ilaç tek içimlik mi minik minik şişelerde hergun biriini içiyon ondansa ben daha öncelerden kullanmıştım ondan o en etkilisi sanırsam
afiyet olsuuuuuuuunhoşgeldin canım ben gyno ferreo senaol kullanıyorum bahsettğin gibi deil ben kahvaltıya gidiyorum acıktım görüşürkk
aslında evet fazla kaliteli olmuyo kumaşları ama arada çok kullanışlı ürünler çıkıyo ben de o alt değiştirme çantasını merak ettim nasılkiibirisi tchibo nun linkini eklemisti bizim burdada ayni anne bebek haftasi hatta ben bugün dolanirken baktim kizlar hicte öyle resimlerde durdugu gibi ahim sahim seyler degil..bosuna gitmeyin..kumaslarina elledim cok dandik yapilmis..hatta esimle konustuk türkiyedeki en dandik sey buna bin basar diye
gıı bayındıra gittim bi delülük edip dee lülülülülülünann kaş kere diyom bana sormadan hastaneye gitme eyi ben ank. da ki tüm hastaneleri gezdim bana sorsaydı keşke :)hiç böyük sözü dinnemiyy bu karı
kanza baktımdı ben yazlıklarda pek bişe bulamadım ama kışlık çok datlu şeyler gelmişhe hacı bizim işyerinin orda wenice var oraya uğradım dı ama kanza bakmak lazım nan
ben varım beeen hihoyyytankara da yaşayan var mı aranızda ?
nerdeee bize de sölee ebişnen gideriz belkiicanım ben ankara da yaşıyorum. bebeğime kalitesiz bişey almak istemem asla. ana toptancısını buldum bende.. haftasonu gidicem. arkadaşım bebeğine alış veriş yapmış süper yaa hepsi....ve çok uygun ...
mağazada vardır kuzum ama ben puseti kraft veya chicco mu alsak deyü düşünüyommkızlar şu verdiğiniz tchibo linkinde bi puset var. 250 liraya ama özellikleri çok güzel...
amam internet stoklarında kalmamıştır diyo... acaba mağazalarda bulabilirmiyiz....
du bakalım gidebilirsem bi uğrıcamay çok güzel şeyler varmışş vaktin varsa git kartanesii biizm burda yok heraldee demii nevresim takımları çok hoş bi tane aldık gerçi ama
günaydın canım.. hafta sonu ankamall de biz de girmişizdir o mağazaya ama hangisi olduğunu hatırlamıyom... bilseydim o pusete bakardım yaaaa...
benim kuzenim de ondan kullanmıştı... o küçük şişelerde içiyodu hergün...
günaydın canım... ekledin mi aldığın bütün cicişleri
kızlaaaaar bişey daha istiyom şu sebamed temizleme jeli varya onu netten sipariş etcemde emin olamıyom ya yanlış olursa diye.
şuna bi bakın hele doğrumu silcem hemen
ADABERK ECZANESİ - Genital Hijyen » - SEBAMED İNTİM HİJYENİK EMÜLSİYON 200ML -
kızlar bişey sorcam.doktor bana kan ilacı verdi ama hap şurup falan değil.böyle minik bi şişede ilaç.sizden içen varmı bundaaaan
enfeksyonmu kapıon sık sık
eveeeeeeeet işte oooooooo.gı bacım el at hele ben bunu nasıl içecem.eczacı tok karnına dedi,ama prospektüste aç karnına diyo.sen nasıl içtim şekerim.
afiyet olsuuuuuuuun
yok şekerim ne olur ne olmaz diye alcam.tahlillerde bişey çıkmadı çok şükür
evet de işte ben onu nasıl içcem.ya suya falan katıyomuyum offffffff bilmiyooooooooooooom
kızlaaaaar bişey daha istiyom şu sebamed temizleme jeli varya onu netten sipariş etcemde emin olamıyom ya yanlış olursa diye.
şuna bi bakın hele doğrumu silcem hemen
ADABERK ECZANESİ - Genital Hijyen » - SEBAMED İNTİM HİJYENİK EMÜLSİYON 200ML -
günaydın yeni gelen kızlar
canımm o şurup işte kan şurubu öle oluyooo ben onlardan içiyorum
günde 1 tane alacaksın sabah yemekten 30 dk önce aç karnına içeceksin
yaa tchibo yok burada ayy hepsi ne kadar uygun ne şanşlısınız ist. olanlar
internetten sipariş veriliyo ama görüp almak daha iyi
ayy adanada var ama haftaya gitcem bende :sinifsinif:
bende böle bişe alcaktım canım 2 kez üst üste gecmeyen bi enfeksyon sahibi olunca doktoruma dedim hem akıntıyı hemde ensefsyonu önlemenin yolu olarak bir formül önerdi bende işe yaradi bi kücük siseye içme suyu dolduryarım cay bardağıda elma sirkesi kat genital bölgenin her yerini onunla yıkıosun wc ye girdiğinde falan cok sükür ii geldi akıntım durdu biliosun hamilelikte basından beri akıntımız cok oluo onu azalttı opuyorumnanaktan
sağol şekernan kan hapı aç karnına içiliyoooo
emilimin ii olması içinmiş o da öledir gıı
suya felan karıştırma aç direk iç aç karnına iç ama ve yarım saat boyunca süt ve süt ürünleri yeme
hee ben bundan kullanıyomm ama iki çeşidi vardı gıı bi menapozlular için ondan almayasın haa
he ya bende baktım menatoz falan diyoooooookaydirigubbakcemile3
hee tamam bu dooru benimkinden
eveeeeeeeet işte oooooooo.gı bacım el at hele ben bunu nasıl içecem.eczacı tok karnına dedi,ama prospektüste aç karnına diyo.sen nasıl içtim şekerim.
afiyet olsuuuuuuuun
tek içimlik şurup onlar günde 1 tane aç olarak iç ama 30 dk bişe yime haaacanım ben onu açıp hepsini içecekmiyim.ozaman ben yarın sabah başlayayım
bende böle bişe alcaktım canım 2 kez üst üste gecmeyen bi enfeksyon sahibi olunca doktoruma dedim hem akıntıyı hemde ensefsyonu önlemenin yolu olarak bir formül önerdi bende işe yaradi bi kücük siseye içme suyu dolduryarım cay bardağıda elma sirkesi kat genital bölgenin her yerini onunla yıkıosun wc ye girdiğinde falan cok sükür ii geldi akıntım durdu biliosun hamilelikte basından beri akıntımız cok oluo onu azalttı opuyorumnanaktan
mağazada vardır kuzum ama ben puseti kraft veya chicco mu alsak deyü düşünüyomm
yok zerencim haftasonu yoktu bu öağazada her hafta yeni bir tema geliyor bugün gelecek bebiş eşyaları ve haftaya değişecek yani girsen de bi işe yaramaz
zaranın olduğu taraflarda kahve dükkanı aslında kahve mahve içiliyo öle bi yer
evet de işte ben onu nasıl içcem.ya suya falan katıyomuyum offffffff bilmiyooooooooooooom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?