2009 Kasm Anneleri

saol cnm hala örüom ben ilki bitmek üzereopuyorumnanaktan
anaaaaa gıı o karpuzdan işleyon dimi işlede gözel olursa resimdeki gibi
bende işleyem bi dene ayy çok tatlıydı resimi

yaa kızlar bende avon un genital bölge temizleyicisi var ama zararı olurmu acep deyüü kullanmayomm oda kullanılırmı acaba

banada fitil verdii doktorumm bunuda kullanıyım barii sağol canım duymuştum ama hatırlattğın iyi oldu benimde akıntı hat safhada talilde mikrop çıkmadı az iltihap varmışş iyi gelir inşş

bende işe yaradı umarım sende de yarar cnm hiç bi zararı yok bunun ben 8 haftalıkkende yapıodum bunu kestim enfesyonlar geld şimd yine basladımopuyorumnanaktan

tek içimlik şurup onlar günde 1 tane aç olarak iç ama 30 dk bişe yime haaa lmaz:

tamam canım sağol

sağol şeker

hayır hayır suya muya katmıyon delü aç kapağını lıkır lıkır iç bi saat falan bişi yeme 2 saatten önce de süt müt içme okiş

ay tadı nasıl acabaaaaaa-tatlicadiarzu-ne edek yarın başlayam ben buna.doktor elevitide haftada 2 kere iç yeter dedi.

ben de bundan kullanıyorum canım... zaten enfeksiyonu kapmadan önce kullanmak gerekiyomuş bunu.. önlem olarak yani... benim mantarım vardı o yüzden pek bi faydası olmadı...

hımmm... nesli kız ben de bundan yapsam olur mu acaba? mantarım için yani... 2 defadır ilaç kullanıyom geçmiyo da:1no2: sende akıntıyla beraber kaşıntı da varmıydı canım...

he gı onu yapıom evde ip vardı gece gece est hiçte bilmem örgüyü bakem bi kac sıra kaldı bişeye benzerse koycam resmini opuyorumnanaktan

antibiotik sonrası bi kasıntı basladı bende bugün gtcem dr a geniş spektrumlu bi antibiotikti sanırım mantar baslıodu bende kesildi kasıntım öğlen öğrencem bilgi veririm ii gelirmi die bende ii geldi sanki opuyorumnanaktan

bende işe yaradı umarım sende de yarar cnm hiç bi zararı yok bunun ben 8 haftalıkkende yapıodum bunu kestim enfesyonlar geld şimd yine basladımopuyorumnanaktan

eevt canım hemde doğal bir şey ilaç çok kulanma taraftarı deilimm büyük bir sıkıntı olmadıkçaa kanamam varken içtiğim ilaçlardan gına geldii şükür kurtulduk hepsindenn bu arada kartanesii bende unutmassam sabah namazında içiyorumm kan hapını çoğunutuyom en iyisi oo satte zaten bişey yenmiyorkii

hee kahve satılan yer gııı oranın içihem içip yiyebiliyon hem alışveriş sositososito
aa iyimidir acep o puset yaa kocişimi alıp gitmem lazım o zaman öğle arası olcak iş deel

ay tadı nasıl acabaaaaaa-tatlicadiarzu-ne edek yarın başlayam ben buna.doktor elevitide haftada 2 kere iç yeter dedi.
ilacın adı nee genelde şekerli oluyo ve çok iğrenç değil tadı idare eder
he gı onu yapıom evde ip vardı gece gece est hiçte bilmem örgüyü bakem bi kac sıra kaldı bişeye benzerse koycam resmini opuyorumnanaktan
oohh eline sağlık ayy merak edeyom sen işlede bende yapam barii
bende örgü pek bilmem ama bi yelek başladım oğluşa bide patik yaparam oohh ne gözel delikafadulden

bendede var avonun ama ben zararı olur belki diye hiç kullanmadım.

ben alam bari

ferplex fol adı canım

he yap cnm kolay gelsin sanada bitirice koy bakem yeleğinizeeopuyorumnanaktan
günaydın kızımın adaşıııı opuyorumnanaktan kız bu ne gayret geceden beri örgü örüyonnn bak şimdi iice heveslendim benim özgemde böle marifetli olur işallahhhhhhh alkisalkisalkis

kız hiç blmem bende örgü falan uzman tv actım ters örgü kesme falan gösterolar orda gece öğrendim iki sıra kaldı yapam dikem koycam resmini mağrifeti bırak azmim göz yaşartıcı :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…