tatlım ben sabah aç karnına içiyodum ve en az 1 saat sora bişiler yiyodum çay içmiyodumlmaz: süt ise daha geç içiodum
tatlım ben sabah aç karnına içiyodum ve en az 1 saat sora bişiler yiyodum çay içmiyodumlmaz: süt ise daha geç içiodum
anaaaaa gıı o karpuzdan işleyon dimi işlede gözel olursa resimdeki gibisaol cnm hala örüom ben ilki bitmek üzereopuyorumnanaktan
kızlaaaaar bişey daha istiyom şu sebamed temizleme jeli varya onu netten sipariş etcemde emin olamıyom ya yanlış olursa diye.
şuna bi bakın hele doğrumu silcem hemen
ADABERK ECZANESİ - Genital Hijyen » - SEBAMED İNTİM HİJYENİK EMÜLSİYON 200ML -
banada fitil verdii doktorumm bunuda kullanıyım barii sağol canım duymuştum ama hatırlattğın iyi oldu benimde akıntı hat safhada talilde mikrop çıkmadı az iltihap varmışş iyi gelir inşş
tek içimlik şurup onlar günde 1 tane aç olarak iç ama 30 dk bişe yime haaalmaz:
bunun da 2 yıl garantisi varmış.... zaten 2 yaşına kadar bişe olmazsa bi daha olmaz bence... bi de böyle pusetli olanların fiyatı 1.000 ytl den başlıyordu baktığımız yerlerde.... onun için uygun geldi fiyatı... yakından bakmakta fayda var...
tamam zarayı biliyom canım.. hatta yanındaki yürüyen merdivenden yukarı çıkarken burnuma çok güzel capuçino kokusu da geldiii ordannkaydirigubbakcemile3... şimdi o kahve içilen yerin içine mi giricez alış-veriş için.... hem içip hem alış-veriş etcez heee.... yoksa ayrı tükkan mı var yanında
yok kız suya karıştırılmıydu... ama aç yada tok bilmiyorum canım...
hayır hayır suya muya katmıyon delü aç kapağını lıkır lıkır iç bi saat falan bişi yeme 2 saatten önce de süt müt içme okiş
kızlaaaaar bişey daha istiyom şu sebamed temizleme jeli varya onu netten sipariş etcemde emin olamıyom ya yanlış olursa diye.
şuna bi bakın hele doğrumu silcem hemen
ADABERK ECZANESİ - Genital Hijyen » - SEBAMED İNTİM HİJYENİK EMÜLSİYON 200ML -
bende böle bişe alcaktım canım 2 kez üst üste gecmeyen bi enfeksyon sahibi olunca doktoruma dedim hem akıntıyı hemde ensefsyonu önlemenin yolu olarak bir formül önerdi bende işe yaradi bi kücük siseye içme suyu dolduryarım cay bardağıda elma sirkesi kat genital bölgenin her yerini onunla yıkıosun wc ye girdiğinde falan cok sükür ii geldi akıntım durdu biliosun hamilelikte basından beri akıntımız cok oluo onu azalttı opuyorumnanaktan
anaaaaa gıı o karpuzdan işleyon dimi işlede gözel olursa resimdeki gibi
bende işleyem bi dene ayy çok tatlıydı resimi
yaa kızlar bende avon un genital bölge temizleyicisi var ama zararı olurmu acep deyüü kullanmayomm oda kullanılırmı acaba
ben de bundan kullanıyorum canım... zaten enfeksiyonu kapmadan önce kullanmak gerekiyomuş bunu.. önlem olarak yani... benim mantarım vardı o yüzden pek bi faydası olmadı...
hımmm... nesli kız ben de bundan yapsam olur mu acaba? mantarım için yani... 2 defadır ilaç kullanıyom geçmiyo da:1no2: sende akıntıyla beraber kaşıntı da varmıydı canım...
bende işe yaradı umarım sende de yarar cnm hiç bi zararı yok bunun ben 8 haftalıkkende yapıodum bunu kestim enfesyonlar geld şimd yine basladımopuyorumnanaktan
bunun da 2 yıl garantisi varmış.... zaten 2 yaşına kadar bişe olmazsa bi daha olmaz bence... bi de böyle pusetli olanların fiyatı 1.000 ytl den başlıyordu baktığımız yerlerde.... onun için uygun geldi fiyatı... yakından bakmakta fayda var...
tamam zarayı biliyom canım.. hatta yanındaki yürüyen merdivenden yukarı çıkarken burnuma çok güzel capuçino kokusu da geldiii ordannkaydirigubbakcemile3... şimdi o kahve içilen yerin içine mi giricez alış-veriş için.... hem içip hem alış-veriş etcez heee.... yoksa ayrı tükkan mı var yanında
yok kız suya karıştırılmıydu... ama aç yada tok bilmiyorum canım...
ilacın adı nee genelde şekerli oluyo ve çok iğrenç değil tadı idare ederay tadı nasıl acabaaaaaa-tatlicadiarzu-ne edek yarın başlayam ben buna.doktor elevitide haftada 2 kere iç yeter dedi.
oohh eline sağlık ayy merak edeyom sen işlede bende yapam bariihe gı onu yapıom evde ip vardı gece gece est hiçte bilmem örgüyü bakem bi kac sıra kaldı bişeye benzerse koycam resmini opuyorumnanaktan
adaşımın anası selammmmmmmmmmmmmm
anaaaaa gıı o karpuzdan işleyon dimi işlede gözel olursa resimdeki gibi
bende işleyem bi dene ayy çok tatlıydı resimi
yaa kızlar bende avon un genital bölge temizleyicisi var ama zararı olurmu acep deyüü kullanmayomm oda kullanılırmı acaba
ben de bundan kullanıyorum canım... zaten enfeksiyonu kapmadan önce kullanmak gerekiyomuş bunu.. önlem olarak yani... benim mantarım vardı o yüzden pek bi faydası olmadı...
hımmm... nesli kız ben de bundan yapsam olur mu acaba? mantarım için yani... 2 defadır ilaç kullanıyom geçmiyo da:1no2: sende akıntıyla beraber kaşıntı da varmıydı canım...
ben kan hapımı sabah namazında içip yatıyom emiliyomudurkiiii
ilacın adı nee genelde şekerli oluyo ve çok iğrenç değil tadı idare eder
oohh eline sağlık ayy merak edeyom sen işlede bende yapam barii
bende örgü pek bilmem ama bi yelek başladım oğluşa bide patik yaparam oohh ne gözel delikafadulden
ilacın adı nee genelde şekerli oluyo ve çok iğrenç değil tadı idare eder
oohh eline sağlık ayy merak edeyom sen işlede bende yapam barii
bende örgü pek bilmem ama bi yelek başladım oğluşa bide patik yaparam oohh ne gözel delikafadulden
günaydın kızımın adaşıııı opuyorumnanaktan kız bu ne gayret geceden beri örgü örüyonnn bak şimdi iice heveslendim benim özgemde böle marifetli olur işallahhhhhhh alkisalkisalkis
ben kan hapımı sabah namazında içip yatıyom emiliyomudurkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?