2009 Kasm Anneleri

Ben kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün gidipte birazcık yatayım baaari. Hadin kendinize ve bebişlere iyi bakın.......

tamam canım merakla bekliyorum cevabını...opuyorumnanaktan

günaydın fıstıklar:lepi:

günaydınn

hee kahve satılan yer gııı oranın içihem içip yiyebiliyon hem alışveriş sositososito
aa iyimidir acep o puset yaa kocişimi alıp gitmem lazım o zaman öğle arası olcak iş deel

internetten bi bak bakalım senin hoşuna gidecek mi
249 ytl olanı canım... üstünde yalnızca tchibo.com da yazıyo yeni farkettim... bu mağazada olmadığı anlamına geliyo sanırsam...

hee benim de o aklıma yattı bi de orda bi tane sepet gibi bişi vardı o
puset 12 aydan sonra diyo zeren yaa hesi öle mi bunnarın onu düşünmüyom ben daha
bi gidebilsem öğlen tam süper olur ama gözüm yermi bilmiyom

itek naan ne kasılması bu allam bende oluyo da ben mi farketmiyomkii

anam buda şuursuz annnee :roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın canım ...ona da bakmalı o zaman...

Günaydın hepinize, ve tabii Günaydın İtek benide bekle bende gelicem heralde ekime:)

günaydın

slm arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun.....

slm canım senin de...

internetten bi bak bakalım senin hoşuna gidecek mi
249 ytl olanı canım... üstünde yalnızca tchibo.com da yazıyo yeni farkettim... bu mağazada olmadığı anlamına geliyo sanırsam...

anaa ben şimdi baktım da benim baktığım 129 mu neydi bu başka heralde aa .comda diyosa sadece internette olabileer

:roflol: :roflol: :roflol:
yok nen geç farkeden diyelümm :roflol:
yok ama daha kasılmam olmadı benim kesin eminin bundan alkisalkisalkis

ceriin saa msj attım nan gördünmüüü bekliyom annadın sen onuu

12 ay mı diyo... ben görmedim canım o kısmı ama tam tyatak oluyo sonuçta onun içine bebeyi yatırsan ne zararı olur kiiiifisfisfis bence biişe olmaz

sen hangisine baktın ..ben bunu diyom http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.EC_INDEX?PSID=CE1A3D51EB584C9AAD18B22B016757881681915&PPAGE=shopping_urundetay.html&PTS=33204.093000000&EXT_RUN_PAR_1=09_32&EXT_RUN_PAR_2=238612&EXT_RUN_PAR_3=&EXT_RUN_PAR_4=&EXT_RUN_PAR_5=*#

bebekler için sepeti uygundur diyo

Son düzenleme:
zereeen tamam ben ucuz olana bakmışım o ii deell ama internette de tükendi diyo kız buu mağazada da yok herelde

ya işe gidicek olsam yataklara yapışır ağlardım ha uykum vaaar benü kaldırmayın deyü allam izne çıktım gözlerim fal taşı gibi uyuyamıyom ya ne gıcık bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hergun servisin saatinde uyanıyom yaaaaa

12 ay mı diyo... ben görmedim canım o kısmı ama tam tyatak oluyo sonuçta onun içine bebeyi yatırsan ne zararı olur kiiiifisfisfis bence biişe olmaz

12 ay diyen diğeriymiiş bu güzeeel hatta gayet güzel gözüküyo yaa yatak falan da oluyo ya çok hoşmuş yaa ama sadece internetteymiş heraldee
tekerlekleri de iyi gibiymiş yaa

manyak yaa yat uyuu ben olsam kimse kaldıramaz yataktan :roflol:
hee doktora sordum sırt üstü yatabilirmiyim diyee 30. haftya kadar sorun olmaz dedi oh be rahat uykularıma geri dönebilirün :lepi::lepi:

yaaaaaaaaaaaaaa günaydın.doktor bana ilaç verdi bende nasıl içecem bilmiyom kızlarda yardım ediyooooooooo.ne kızıyon be aaaaaaaaaaaaaaaaaalülülülülülü
nannnn ne ilacı ben kasılma diyorum erken doğurursam hiç şaşırmayın:roflol:
slm arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun.....
slm canım seninde kandilini kutlarım:1hug:
ulan bu ekim anaları topicine bi saldırı yapacamm canı sıkılan oraya giderüm deyo dayak isteme zabah zabah nannnnnnnnn otur oturduğun yerdee klava:
yok nannn ben ekimde doğururum diye öle diyorum yaaa dün akşam sancıdan öldümkafamçokkarıştı
hacımmm bizim bebeye birşey yok mu gıııııııı:jeyyar:ne yüzsüz anayım demi analık böyle birşey olsa gerek:roflol::roflol::roflol:
günaydın zereniiiimopuyorumnanaktan
walla bilmiyorum 2b gündür arttı haftaya dr.a gidince söyleyeceğim
ilk bebişlerde anlayamıyorsun neyin ne olduğunu bunda tecrübe kazandım ben artık:1closedeyes:

:roflol::roflol::roflol:

korkutmayın kızım beniii sizin yüzünüzden doktora gittim zatiii 1 hafta araylaaa hemi de bayındıraaa diri ficudumdan dolayı sertmiş meğersem karnımm :dilcikar:
kasılma masılma da yok iştee :sinifsinif:
olsa farkedersin dedi doktor bi kere öle bişe oldu sanırsam geçen günlerde

yaa dediğiniz tchibo sitesina baktım fiyatlar çok iyi yaaaa
bende uyku tulumu istiyorum malum enes hareketlendi artık almışken ikisinede alayım diyorum
sadece int.satışı mı var merak ettim mağazası yok mu

ya benimde şuana kadar pek olmamıştı ama 2 gündür arttı
kendimi biraz yormuştum ondan mıkiii acep:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…