antibiotik sonrası bi kasıntı basladı bende bugün gtcem dr a geniş spektrumlu bi antibiotikti sanırım mantar baslıodu bende kesildi kasıntım öğlen öğrencem bilgi veririm ii gelirmi die bende ii geldi sanki opuyorumnanaktan
günaydın fıstıklar:lepi:
hee kahve satılan yer gııı oranın içihem içip yiyebiliyon hem alışveriş sositososito
aa iyimidir acep o puset yaa kocişimi alıp gitmem lazım o zaman öğle arası olcak iş deel
günaydın kızlar tchibonun bez değiştirme cantasından görümcem almanyadan almış bana gayet güzel ve kullanışlı içinde ve dışında baya bölmesi var benim çok hoşuma gitti düşünün derim
hee benim de o aklıma yattı bi de orda bi tane sepet gibi bişi vardı o
puset 12 aydan sonra diyo zeren yaa hesi öle mi bunnarın onu düşünmüyom ben daha
bi gidebilsem öğlen tam süper olur ama gözüm yermi bilmiyom
itek naan ne kasılması bu allam bende oluyo da ben mi farketmiyomkii
günaydın kızlar tchibonun bez değiştirme cantasından görümcem almanyadan almış bana gayet güzel ve kullanışlı içinde ve dışında baya bölmesi var benim çok hoşuma gitti düşünün derim
Günaydın hepinize, ve tabii Günaydın İtek benide bekle bende gelicem heralde ekime:)
slm arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun.....
internetten bi bak bakalım senin hoşuna gidecek mi
249 ytl olanı canım... üstünde yalnızca tchibo.com da yazıyo yeni farkettim... bu mağazada olmadığı anlamına geliyo sanırsam...
anam buda şuursuz annnee :roflol::roflol::roflol::roflol:
hee benim de o aklıma yattı bi de orda bi tane sepet gibi bişi vardı o
puset 12 aydan sonra diyo zeren yaa hesi öle mi bunnarın onu düşünmüyom ben daha
12 ay mı diyo... ben görmedim canım o kısmı ama tam tyatak oluyo sonuçta onun içine bebeyi yatırsan ne zararı olur kiiiifisfisfis bence biişe olmaz
:roflol: :roflol: :roflol:
yok nen geç farkeden diyelümm :roflol:
yok ama daha kasılmam olmadı benim kesin eminin bundan alkisalkisalkis
ceriin saa msj attım nan gördünmüüü bekliyom annadın sen onuu
ya işe gidicek olsam yataklara yapışır ağlardım ha uykum vaaar benü kaldırmayın deyü allam izne çıktım gözlerim fal taşı gibi uyuyamıyom ya ne gıcık bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hergun servisin saatinde uyanıyom yaaaaa
nannnn ne ilacı ben kasılma diyorum erken doğurursam hiç şaşırmayın:roflol:yaaaaaaaaaaaaaa günaydın.doktor bana ilaç verdi bende nasıl içecem bilmiyom kızlarda yardım ediyooooooooo.ne kızıyon be aaaaaaaaaaaaaaaaaalülülülülülü
slm canım seninde kandilini kutlarım:1hug:slm arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun.....
yok nannn ben ekimde doğururum diye öle diyorum yaaa dün akşam sancıdan öldümkafamçokkarıştıulan bu ekim anaları topicine bi saldırı yapacamm canı sıkılan oraya giderüm deyo dayak isteme zabah zabah nannnnnnnnn otur oturduğun yerdeeklava:
günaydın zereniiiimopuyorumnanaktantamam canım merakla bekliyorum cevabını...opuyorumnanaktan
günaydınn
internetten bi bak bakalım senin hoşuna gidecek mi
249 ytl olanı canım... üstünde yalnızca tchibo.com da yazıyo yeni farkettim... bu mağazada olmadığı anlamına geliyo sanırsam...
walla bilmiyorum 2b gündür arttı haftaya dr.a gidince söyleyeceğimhee benim de o aklıma yattı bi de orda bi tane sepet gibi bişi vardı o
itek naan ne kasılması bu allam bende oluyo da ben mi farketmiyomkii
anam buda şuursuz annnee :roflol::roflol::roflol::roflol:
korkutmayın kızım beniii sizin yüzünüzden doktora gittim zatiii 1 hafta araylaaa hemi de bayındıraaa diri ficudumdan dolayı sertmiş meğersem karnımm :dilcikar:
kasılma masılma da yok iştee :sinifsinif:
olsa farkedersin dedi doktor bi kere öle bişe oldu sanırsam geçen günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?