2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. kartanesi geçen gün sana bebıi için 1 yaş erken ya olmazsa demiştim. dün ayrıntılı ultrasyon ii çıktı bende onu ödullendırmek istedim. pançoya önce gittim /40 indirim vardı 1 yaş yazlık aldım bisürü sonra chicco sonra boyner eve geldim aklıma takıldı ya olmazsa. sana dedıklerim aklıma geldi ve çok güldüm inş olur canım ikimizinkide

hayırlı kandiller canım inş.olur aldıklarınzemuszemus

hoşgeldünüz yeni gelen gacilerr
kıslar bugün kandil demii Kandiliniz mübarek olsun hepinizin dualarınız kabul olur inşallah
ayy hep bu kandillerde ne deyii terslik olayoo bugün görümcemin doğum günüymüş
bari kocişe diyemde eve erkenden gelek namaz kılacaz yaa
ev temizleyecedim çok işte yapmayam bari bugün ayaklarım şişmesinki rahat bi şekilde kılam namazı

bu arada sabah kuşlarından karakızz yok haa bugün dün bişe yoktu demii işlerimi çok acep

12 ay diyen diğeriymiiş bu güzeeel hatta gayet güzel gözüküyo yaa yatak falan da oluyo ya çok hoşmuş yaa ama sadece internetteymiş heraldee
tekerlekleri de iyi gibiymiş yaa

amaaaan kartanesi zaten bende şans olsa

zzorlan bişe beğenirim o da ya bedeni olmaz ya da başka bi sorun çıkar..

günaydııııınnnnnnnnnnn a.s.

yaa kızlar bende avon un genital bölge temizleyicisi var ama zararı olurmu acep deyüü kullanmayomm oda kullanılırmı acaba
ben avonunkisini senelerdir kullanıyom hamile kalıcada bırakmadım
günaydın fıstıklar:lepi:
günaydın kız bugün erkencisin a.s.
patik bitti şimdi dikmek için iğne lazım bulıım bari
özgecim aman dikkatli dik bende ördüm ama dikerken sanırım yanlış diktim ön kısmı heeçç olmadıı :umursamaz:
:roflol: :roflol: :roflol:
yok nen geç farkeden diyelümm :roflol:
yok ama daha kasılmam olmadı benim kesin eminin bundan alkisalkisalkis

ceriin saa msj attım nan gördünmüüü bekliyom annadın sen onuu
ne mesajlasıyonus nan gizli gizli :mymeka:
hay senin tiri ficutunaa :roflol:

hoşgeldin adaşıııım:lepi:hee bugün erkenciyim heç bi işim yok bugün birazdan güzellik uykuma giderimzemuszemus

yaa dediğiniz tchibo sitesina baktım fiyatlar çok iyi yaaaa
bende uyku tulumu istiyorum malum enes hareketlendi artık almışken ikisinede alayım diyorum
sadece int.satışı mı var merak ettim mağazası yok mu
var gıı olmamııı
bissürü yerde var forum ankarada var panorada var ankamallde var sitesine gir bak her bi yerde var iyi mi gıı o fiyatlar nevresim falan alsammıki ben daha hiç nevresim almadıydımm
:sm_cool: :sm_cool:
1 yaş mı aldın nan ben daha küçük aldım yaa 9 aylık falan aldım 1 yaş gene kışa geliyo diye düşündüm ama normalden şişko olursa veled o zaman sığmaz benimkiler
gerçi anasına çekerse ufacık tefecik bişi olur daa
hay senin tiri ficutunaa :roflol:
:dilcikar: :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…