itek valla yeni doğacak olanı bilmem ama enesime canım feda nan ne istersen yaneee o kaa
günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. kartanesi geçen gün sana bebıi için 1 yaş erken ya olmazsa demiştim. dün ayrıntılı ultrasyon ii çıktı bende onu ödullendırmek istedim. pançoya önce gittim /40 indirim vardı 1 yaş yazlık aldım bisürü sonra chicco sonra boyner eve geldim aklıma takıldı ya olmazsa. sana dedıklerim aklıma geldi ve çok güldüm inş olur canım ikimizinkide
12 ay diyen diğeriymiiş bu güzeeel hatta gayet güzel gözüküyo yaa yatak falan da oluyo ya çok hoşmuş yaa ama sadece internetteymiş heraldee
tekerlekleri de iyi gibiymiş yaa
nehirim ne yaptın doktora gittin mi
yok bebeğim öğleden sonra simdi haldır haldır patik örüom sen ne yaptın
ben avonunkisini senelerdir kullanıyom hamile kalıcada bırakmadımyaa kızlar bende avon un genital bölge temizleyicisi var ama zararı olurmu acep deyüü kullanmayomm oda kullanılırmı acaba
günaydın kız bugün erkencisin a.s.günaydın fıstıklar:lepi:
özgecim aman dikkatli dik bende ördüm ama dikerken sanırım yanlış diktim ön kısmı heeçç olmadıı :umursamaz:patik bitti şimdi dikmek için iğne lazım bulıım bari
ne mesajlasıyonus nan gizli gizli :mymeka::roflol: :roflol: :roflol:
yok nen geç farkeden diyelümm :roflol:
yok ama daha kasılmam olmadı benim kesin eminin bundan alkisalkisalkis
ceriin saa msj attım nan gördünmüüü bekliyom annadın sen onuu
hay senin tiri ficutunaa :roflol:korkutmayın kızım beniii sizin yüzünüzden doktora gittim zatiii 1 hafta araylaaa hemi de bayındıraaa diri ficudumdan dolayı sertmiş meğersem karnımm :dilcikar:
kasılma masılma da yok iştee :sinifsinif:
olsa farkedersin dedi doktor bi kere öle bişe oldu sanırsam geçen günlerde
maş.kıs oğluşunun sayesinde örgüyüde öğrenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben avonunkisini senelerdir kullanıyom hamile kalıcada bırakmadım
günaydııııınnnnnnnnnnn a.s.
ben avonunkisini senelerdir kullanıyom hamile kalıcada bırakmadım
günaydın kız bugün erkencisin a.s.
özgecim aman dikkatli dik bende ördüm ama dikerken sanırım yanlış diktim ön kısmı heeçç olmadıı :umursamaz:
ne mesajlasıyonus nan gizli gizli :mymeka:
hay senin tiri ficutunaa :roflol:
h egı diktim cok seker oldu kenarını oyalıom bide ponpn yapamda koyam bakın opuyorumnanaktan
var gıı olmamıııyaa dediğiniz tchibo sitesina baktım fiyatlar çok iyi yaaaa
bende uyku tulumu istiyorum malum enes hareketlendi artık almışken ikisinede alayım diyorum
sadece int.satışı mı var merak ettim mağazası yok mu
:sm_cool: :sm_cool:günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. kartanesi geçen gün sana bebıi için 1 yaş erken ya olmazsa demiştim. dün ayrıntılı ultrasyon ii çıktı bende onu ödullendırmek istedim. pançoya önce gittim /40 indirim vardı 1 yaş yazlık aldım bisürü sonra chicco sonra boyner eve geldim aklıma takıldı ya olmazsa. sana dedıklerim aklıma geldi ve çok güldüm inş olur canım ikimizinkide
:dilcikar: :dilcikar:hay senin tiri ficutunaa :roflol:
onları ancaaa sindirir öle gelir:roflol:lan canliz ciciş topicinde gezio daha buraya gelemedi dötünü kaldırıp çiçkoo
h egı diktim cok seker oldu kenarını oyalıom bide ponpn yapamda koyam bakın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?