2009 Kasm Anneleri

ferplex fol adı canım

aa o folik asitli şurup tek demir değil içinde folik asitte var
tadı güzel öyle iğrenecek bişe deel ama aç karnına şekerli içince bi hoş oluyoo
ben ferplex içmiştim o çoook şekerliydi midem bulanıyodu şekerden
şimdi başka bişe içiyomm o güzel geçende 1 ferplex içtim tadı güzeldi

iyi ya.gerçi tadı iğrenç olsada mecbur içecez ne edek.

ulen bi ilaç konusudur gidiyor günaydın dedik özgemden başka slm veren olmadı beee bak kızdırmayın bende ekim analarına giderim
zaten 1-2 gündür kasılmalarım arttı ekimde doğuracağım diye korkuyorummafoldumben

dilmuh dr elevit için haftada 2 iç yeterlimi dedi sana

ya doktor kan hapı olmazsa olmaz dedi magnezyum ilacı vermişti kramplar falan için onu ben sadece kramp olunca içiom dedim hayır onu düzenli olarak al her akşam dedi bişey için dedi ama noldunu unuttum yaa sadece hadi bee o kaa önemlimiymiş deyu içimden geçirdiğimi hatırlıyom -tatlicadiarzu- gidince soracam bida neeen hergun iç dedin deyü
vitamini sordum kendini çok halsiz hissediosan yazayım eğer öyle değilse içme dedi yauw :uhm:

günaydın kızlar tchibonun bez değiştirme cantasından görümcem almanyadan almış bana gayet güzel ve kullanışlı içinde ve dışında baya bölmesi var benim çok hoşuma gitti düşünün derim

he yap cnm kolay gelsin sanada bitirice koy bakem yeleğinizeeopuyorumnanaktan
düz örgü öreyom ölesine bi yelek tek derdim anne olarak 1 tane bari bişe işlemek

canım ben de telefonumu kurdum saat 5 te kalkıp hapımı içip geri yatıyorum... 7 de kalkıp bişeler yiyorum...
iyi yapıyosun vallahi bendemi öle yapsam sabah içtiğimde kahvaltıya geç kalayom çünkü

canım doktorum meyve sebze yiyebiliyosan süt içebiliyosan elevite gerek yok dedi.ama sen yinede haftada 2 kere iç yeterli dedi.
yaa benim dr habire dayıyo eleviti sıkıldım ilaç içmekten artık arada içmiyodum sorun olmaz yani rahatladım beee

hoşgeldin minik anne

yaaaaaaaaaaaaaa günaydın.doktor bana ilaç verdi bende nasıl içecem bilmiyom kızlarda yardım ediyooooooooo.ne kızıyon be aaaaaaaaaaaaaaaaaalülülülülülü

annelik böle bişe olsa gerek baksana yavrusu için anne kartal nelerlen uğraşıyyy :roflol:

valla benim doktor öyle dedi.bende hergün içmiyom artık.zaten kocaman yutamıyomda

Günaydın hepinize, ve tabii Günaydın İtek benide bekle bende gelicem heralde ekime:)

günaydın.gııııııı nere gidiyonuz.benim bebişte ultrasonda 29 ekim görünüyo ama ben gitmiyom bakın.oturun kırmayam bacaklarınızıkötükedihüso

ulan bu ekim anaları topicine bi saldırı yapacamm canı sıkılan oraya giderüm deyo dayak isteme zabah zabah nannnnnnnnn otur oturduğun yerdee klava:

günaydın yeni gelen hatunlarrr
ve herkesin kandili mubarek olsun birbirimiz için bebişlerimiz için dualar edelim inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…