tamam canım sağol
sağol şeker
ay tadı nasıl acabaaaaaa-tatlicadiarzu-ne edek yarın başlayam ben buna.doktor elevitide haftada 2 kere iç yeter dedi.
dilmuh dr elevit için haftada 2 iç yeterlimi dedi sana
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ferplex fol adı canım
içte görr :roflol:
aa o folik asitli şurup tek demir değil içinde folik asitte var
tadı güzel öyle iğrenecek bişe deel ama aç karnına şekerli içince bi hoş oluyoo
ben ferplex içmiştim o çoook şekerliydi midem bulanıyodu şekerden
şimdi başka bişe içiyomm o güzel geçende 1 ferplex içtim tadı güzeldi
dilmuh dr elevit için haftada 2 iç yeterlimi dedi sana
düz örgü öreyom ölesine bi yelek tek derdim anne olarak 1 tane bari bişe işlemekhe yap cnm kolay gelsin sanada bitirice koy bakem yeleğinizeeopuyorumnanaktan
iyi yapıyosun vallahi bendemi öle yapsam sabah içtiğimde kahvaltıya geç kalayom çünkücanım ben de telefonumu kurdum saat 5 te kalkıp hapımı içip geri yatıyorum... 7 de kalkıp bişeler yiyorum...
yaa benim dr habire dayıyo eleviti sıkıldım ilaç içmekten artık arada içmiyodum sorun olmaz yani rahatladım beeecanım doktorum meyve sebze yiyebiliyosan süt içebiliyosan elevite gerek yok dedi.ama sen yinede haftada 2 kere iç yeterli dedi.
ulen bi ilaç konusudur gidiyor günaydın dedik özgemden başka slm veren olmadı beee bak kızdırmayın bende ekim analarına giderim
zaten 1-2 gündür kasılmalarım arttı ekimde doğuracağım diye korkuyorummafoldumben
he yap cnm kolay gelsin sanada bitirice koy bakem yeleğinizeeopuyorumnanaktan
kız hiç blmem bende örgü falan uzman tv actım ters örgü kesme falan gösterolar orda gece öğrendim iki sıra kaldı yapam dikem koycam resmini mağrifeti bırak azmim göz yaşartıcı :roflol::roflol::roflol:
düz örgü öreyom ölesine bi yelek tek derdim anne olarak 1 tane bari bişe işlemek
iyi yapıyosun vallahi bendemi öle yapsam sabah içtiğimde kahvaltıya geç kalayom çünkü
yaa benim dr habire dayıyo eleviti sıkıldım ilaç içmekten artık arada içmiyodum sorun olmaz yani rahatladım beee
hoşgeldin minik anne
Günaydın hepinize, ve tabii Günaydın İtek benide bekle bende gelicem heralde ekime:)
ulen bi ilaç konusudur gidiyor günaydın dedik özgemden başka slm veren olmadı beee bak kızdırmayın bende ekim analarına giderim
zaten 1-2 gündür kasılmalarım arttı ekimde doğuracağım diye korkuyorummafoldumben
slm arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun.....
Günaydın hepinize, ve tabii Günaydın İtek benide bekle bende gelicem heralde ekime:)
he nAN oğlum cok sanslı :roflol::roflol:annelik böle bişe olsa gerek baksana yavrusu için anne kartal nelerlen uğraşıyyy :roflol:
slm arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?