2009 Kasm Anneleri

kızlar herkese merhaba ben bugün evdeyim dün gece cerine selam verdikten 10 dakikaa sonra malesef yine rahatsızlandım ve bugece dahada kötü oldum geceyarısına kadar nerdeyse bütün binayı ayağa kaldırdım ağlamalarımla malesef ve hastaneye gıttık nöbetci kadın doğum dr u muayene etti bebeğim iyiydi ve bana bir iğne yaptılar ağrılar için hastanede kendimi iyi hissettikten sonrada eve geldik sabaha karşı uyuyakalmışım işte artık bu ağrılara nasıl dayanabileceğimi inanın bilmiyorum allah yardımcım olsun bebeğime birşey olmasın da kızlar bana dua edın artık şu son 3 ayımızıda hayırlısı ile atlatalım

canım cok gecmiş olsun yaa ne agrısı bu peki
Allah acil sifalar versin :Saruboceq:

ay çok geçmiş olsun canım yaaaa çok üzüldüm bende belimden tedavi görmüştüm o elektro manyetik dalgalar yüzünden sırtım yanmıştı normal bi ağrı kesici kullanamazmısınki

inş. canım benim
sen nasılsın bebiş nasıl
gittinmi kız eve :jeyyar:
bebişim iyi teyzesi
ben ewe taa pazar günü geldim gıı zemuszemus
canım benimm yaa
bizde az önce sorduk seni acaba işe gitmedi mi niye hala gelmedi diyee
bu ağrılar bel ağrıların mı? Allah yardımcın olsun bebişin iyiyse napıcan canım artık dayanıcan iğne iyi geldi mi barii

kızlar hayatta kimseden yardım almadan ördüğüm ilk örgü biraz acemi işi oldu ama başardım hihoyyythihoyyythihoyyyt

karakızz çok geçmiş olsun canım,,, nası olcak böyle yaaaa:çok üzgünüm: sürekli istrahat etsen faydası olmaz mı acabaaa

canım cok gecmiş olsun yaa ne agrısı bu peki
Allah acil sifalar versin :Saruboceq:

canım belimden rahatsızım ben :gitme:

ay çok geçmiş olsun canım yaaaa çok üzüldüm bende belimden tedavi görmüştüm o elektro manyetik dalgalar yüzünden sırtım yanmıştı normal bi ağrı kesici kullanamazmısınki

canım parol biraz rahatlatıyı ama bazen oda işe yaramıyo dün gece olduğu gibi :gitme:

canım iğneyi dün gece dr bır defalık vurdu iğneyi yoksa iyi olmayacaktım oda rahatlattı uykumu getirdi canım :sinifsinif:

gittiğimde hiç dikkatimi çekmemişti bence çok iyi fiyatları bende nevresim almayı düşünüyorum hatta 3 tane 2 yeni bebişime 1 tanede yedek enese benim oraya bi gitmem lazım yaaaadelikafadulden
dimek ööle diyon yaaa ay öğlen gidem de alem o zaman çok pis gaza geldiiimmm
yok yaaa göbişlerden oluyor vücut ağırlığı orada olduğu için bütün vücudun dengesi bozuluyor
bende gece sağdan sola dönene kadar canım çıkıyor koca göbişlekaydirigubbakcemile3
koca göbüş müüüüüüüü :1shok:
canııımm yaa kıyamam sana inş. daha artmaz az kaldı artık canım benim yaa

nehir nan ne güzel olmuş onnaar ben de yapcam iştee :dilcikar:

slm kızlar nasılsınız hatırlarmısınız bilmem ama unutuldugumu sanmam canlarım benim..tatilden döndük sonunda dün akşam geldik bugğn dinleniyorum..belim çok agrıdı bir kaç gündür fena halsizlik vardı sanırım bu ara biraz salgın var ishal kusma falan bizim yigenler eşim ve ailesi hepsi rahatsızlandı bendede fena bir sancı vardı geçti şükür aman dikkat edin şimdide bel agrısı çekiyorum..sizler neler yapıyorsunuz umarım hepiniz iyisinizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…